Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- it sucks biti plačan na učinek, res.
- sem si prej okvirno računala kolk denarja morm prinest v firmo, da jaz dobim cca 600€/mesec (kar se v teh dveh mesecih še blizu ni zgodilo), a deejjj, čist mi je morala padla
- ok, razumem, da nam je ful težko zdej bit na trgu in da se stroški podjetja čimbolj skušajo zmanjševat....sam eno študentko, začetnico plačevat po učinku - z moje perspektive grozno. Valda se trudim po svojih najboljših močeh, sam je težko plavat proti toku.
- po drugi strani pa, če se prebijemo, se mi ponuja možnost redne zaposlitve v oddelku, kjer mislim, da bi mi bilo fajn delat.
- pa še odlične sodelavce mam, rada hodim v službo, veliko novega se naučim, ampak s tem kar dobim, si stroške bivanja v Lj pokrijem, pa to je skoraj to
- vem, da bi mi tudi doma pomagali, ampak s 24 leti pa nebom prosila starše za denar
- tako da delam na tem, da bom čimbolj uspešna in se prepričujem, da mi morala ne pade
- *malo pa morm pojamrat*
- sem si prej okvirno računala kolk denarja morm prinest v firmo, da jaz dobim cca 600€/mesec (kar se v teh dveh mesecih še blizu ni zgodilo), a deejjj, čist mi je morala padla
- ok, razumem, da nam je ful težko zdej bit na trgu in da se stroški podjetja čimbolj skušajo zmanjševat....sam eno študentko, začetnico plačevat po učinku - z moje perspektive grozno. Valda se trudim po svojih najboljših močeh, sam je težko plavat proti toku.
- po drugi strani pa, če se prebijemo, se mi ponuja možnost redne zaposlitve v oddelku, kjer mislim, da bi mi bilo fajn delat.
- pa še odlične sodelavce mam, rada hodim v službo, veliko novega se naučim, ampak s tem kar dobim, si stroške bivanja v Lj pokrijem, pa to je skoraj to
- vem, da bi mi tudi doma pomagali, ampak s 24 leti pa nebom prosila starše za denar
- tako da delam na tem, da bom čimbolj uspešna in se prepričujem, da mi morala ne pade
- *malo pa morm pojamrat*
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Priznam:
-da sem tako, jezna, besna (ker sem nekaj izvedela).. da ne vem kako bom še 2h zdržala na šihtu
-da čim prej rabim it domov, da grem tečt, ker boljš, da dam na ta način ven, ker drugač me bo raaazneeeslo
-da vre v meni
-da res ne rabim tega trenutno
-da sem tako, jezna, besna (ker sem nekaj izvedela).. da ne vem kako bom še 2h zdržala na šihtu
-da čim prej rabim it domov, da grem tečt, ker boljš, da dam na ta način ven, ker drugač me bo raaazneeeslo
-da vre v meni
-da res ne rabim tega trenutno
Zadnjič spremenil Ajča, dne 07. Dec. 2011 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
- me jutri čaka naporen delovni dan in upam, da mine čim boljše
- čakam petek zvečer, ko bo že vse za mano
- ga pogrešam
- jem preveč sladko/čokoladnih jedi v zadnjem tednu
- čakam petek zvečer, ko bo že vse za mano
- ga pogrešam
- jem preveč sladko/čokoladnih jedi v zadnjem tednu
"I could never take a chance, on loosing love to find romance."
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+da imam hud glavobol in čisto zatečene oči, tako da izgledam kot zombi
+da sem si pri stari mami sposodila masažen stol, zraven pa čokolada tako da mi je to malo omililo današnji beden dan
+da sem danes srečala nekoga pri katerem se pojavi run darcy run sindrom....no on dobi ponavadi tak sindrom, da me zasleduje.....ma najina srečanja so itak zaporedje nesrečnih dogodkov plus napetost v zraku....edini za katerega sem imela filing da je ta pravi a hkrati edini zaradi katerega sem preveč prejokala...on pa zmeraj gleda kot bambi srna ....marš z njim
+da bi ful brala eno knjigo pa ne morem brat, ker me oči obupno bolijo....škoda ker je dobra
+ včeraj smo z mojo družbo celo pot prepevale eno pesem in ta se mi poje že cel dan....lepa dalmatinska....
+da sem si pri stari mami sposodila masažen stol, zraven pa čokolada tako da mi je to malo omililo današnji beden dan
+da sem danes srečala nekoga pri katerem se pojavi run darcy run sindrom....no on dobi ponavadi tak sindrom, da me zasleduje.....ma najina srečanja so itak zaporedje nesrečnih dogodkov plus napetost v zraku....edini za katerega sem imela filing da je ta pravi a hkrati edini zaradi katerega sem preveč prejokala...on pa zmeraj gleda kot bambi srna ....marš z njim
+da bi ful brala eno knjigo pa ne morem brat, ker me oči obupno bolijo....škoda ker je dobra
+ včeraj smo z mojo družbo celo pot prepevale eno pesem in ta se mi poje že cel dan....lepa dalmatinska....
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:_* sem pogruntal da bo imela moja skrivnostna obdarovalka težko nalogo, ker nisem praktično nič povedal o sebi kaj imam rad..tako da bom dal kakšne prijateljske nasvete na forumu.
- da to sploh ni res in da jaz točno vem kaj ti bom/bi ti ušpičla za cosmodedkamraza
- da je šlo dans na šihtu vse narobe
- da ga pogrešam za popi**it
- se mi je odprla kreativa, it was about time
- sem se spet vpisala v knjižnico in imamo res res res zakon knjižnico v gorenjski prestolnici
- da me je vsaj 5 folka vprašalo kaj imam v flaški
- korenčkov/jabolčni/kakijev smoothie, yes it is orange
- bom drugi teden padla en izpit na faksu
- bom štiri dni za tem enega naredila
- bo imel tip dopust, jez pa delam ko majmun ravno napačne dneve
- sem si kupla 2nd hand knjigico o karirasti sovi
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Happy b-day emanuela!!
*da me zanima kdaj ma LZ rd ker vem, da je tud strelec
*da je bil dans en tak čuden dan ko skoraj vse narobe gre
*da je blo kar ok, lahko bi blo boljše
*da smo izgubili dokaj pomembno stvar in upam, da tisti ki je najdel da ne bo počel kakih bedarij in bo vsaj tolk fer
*da upam, da bodo slikce in dvd super, da bo vsaj nek spominček
*da upam, da ne bom prehlajena in bolana ker sem bolj slabo oblečena skakala zunaj v tem mrazu, budala jaz.
*da me zanima kdaj ma LZ rd ker vem, da je tud strelec
*da je bil dans en tak čuden dan ko skoraj vse narobe gre
*da je blo kar ok, lahko bi blo boljše
*da smo izgubili dokaj pomembno stvar in upam, da tisti ki je najdel da ne bo počel kakih bedarij in bo vsaj tolk fer
*da upam, da bodo slikce in dvd super, da bo vsaj nek spominček
*da upam, da ne bom prehlajena in bolana ker sem bolj slabo oblečena skakala zunaj v tem mrazu, budala jaz.
Yada, yada, yada...
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Priznam, da
- nimam predstave, koliko je star LZ, a mi nek notranji glasek pravi, da šteje okoli 25 jeseni
- vse NAJBOLJŠE tudi iz moje strani
- sem danes zgroženo ugotovila, da moj hladilnik premore več alkohola (natančneje, žganja) kot hrane , in da bo treba it v nabavo špecerije ... ajme, pa ta veseli december!
- nimam predstave, koliko je star LZ, a mi nek notranji glasek pravi, da šteje okoli 25 jeseni
- vse NAJBOLJŠE tudi iz moje strani
- sem danes zgroženo ugotovila, da moj hladilnik premore več alkohola (natančneje, žganja) kot hrane , in da bo treba it v nabavo špecerije ... ajme, pa ta veseli december!
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
- da je sonček
- Rožnik, here I come
- da uživam proste dni
- Rožnik, here I come
- da uživam proste dni
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Led Zeppelin, vse naj naj še od mene!
*da mam še točno 25 ur časa, da si še kaj zapomnim
*da bo danes verjetno kratka noč
*da vseeno upam na kak čudež jutri
*da upam, da mi uspe jutri zbrati vso gradivo, ki ga rabim
*da me jezi, ker forum od faksa ne laufa tak kot bi moral
*da upam, da jutri še ne bo snega. Zvečer, ko se vrnem nazaj domov, pa ga naj pade pol metra... (ne maram se vozit po nespucanih cestah...)
*da sem si naredla en dober plan za naslednjih 9 mesecov, kar se tiče preostalih izpitov, in upam upam upam, da se bom tega zdaj držala
*da po dolgem času spet dobro spim
*da mam še točno 25 ur časa, da si še kaj zapomnim
*da bo danes verjetno kratka noč
*da vseeno upam na kak čudež jutri
*da upam, da mi uspe jutri zbrati vso gradivo, ki ga rabim
*da me jezi, ker forum od faksa ne laufa tak kot bi moral
*da upam, da jutri še ne bo snega. Zvečer, ko se vrnem nazaj domov, pa ga naj pade pol metra... (ne maram se vozit po nespucanih cestah...)
*da sem si naredla en dober plan za naslednjih 9 mesecov, kar se tiče preostalih izpitov, in upam upam upam, da se bom tega zdaj držala
*da po dolgem času spet dobro spim
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
* po dolgem času spet mal prebiram tale forum
* sem full dobre volje, k je sonček
* me mal skrbi ker moja noga ne izgleda najboljš
* me mika da bi vseeno šla na ene plesne delavnice ta vikend
* po preplesanem vikendu se mi še bolj pleše
* nevem kje naj najdem čas in finance za vse
* mi je jasno da sem samska, ker na mojem urniku sploh ni časa še za tipa
* LZ vse najboljše še od mene