Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^ojoj... sem se na tole sceno spomnila Sex and the city
*da me čaka par obveznosti ampak se mi nikakor ne ljubi zraven spravit
*da se že dva tedna nisva slšala
*da me zanima, če se bo poslovil
*da sem se pravkar spomnila, da je jutri Miklavž
*da me čaka par obveznosti ampak se mi nikakor ne ljubi zraven spravit
*da se že dva tedna nisva slšala
*da me zanima, če se bo poslovil
*da sem se pravkar spomnila, da je jutri Miklavž
Yada, yada, yada...
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
* da je res veliko razočaranje, ko nekoga s potencialom spraviš med rjuhe in se izkaže za totalen polom
* eni tipi res ne štekajo, da sami sebe oropajo odličnega fuck-friendshipa, ker so pač nesposobni.
* da po takem polomu še kličejo in upajo na ponovitev
* mi res ni jasno, a se je tolk težko naučit osnov
* po par letih sem danes uspela sama (!) pojest celo (!) čokolado (z marcipanom!), ki mi jo je moj najljubši frajer na svetu prinesel iz Švajcarske
* da sva tolk pocukrana, da je že malo kičasto.
* sva imela piknik na tistem travniku desno od krožišča pri lescah, ko zaviješ dol na Bled. Ta travnik si ogledujem že celo življenje, ker mi je luštn za popizdit, samo še neke ovčke se manjkajo na njem...
* da me je mogoče že malo skrbelo, da bom mogla ogledovat off-road otroške vozičke, ampak je prišla teta Vse me boli in Krvavim kot da bi me klali.
* da me vse boli
* da nestrpno pričakujem ZS od sunshine !!!!!!!
* eni tipi res ne štekajo, da sami sebe oropajo odličnega fuck-friendshipa, ker so pač nesposobni.
* da po takem polomu še kličejo in upajo na ponovitev
* mi res ni jasno, a se je tolk težko naučit osnov
* po par letih sem danes uspela sama (!) pojest celo (!) čokolado (z marcipanom!), ki mi jo je moj najljubši frajer na svetu prinesel iz Švajcarske
* da sva tolk pocukrana, da je že malo kičasto.
* sva imela piknik na tistem travniku desno od krožišča pri lescah, ko zaviješ dol na Bled. Ta travnik si ogledujem že celo življenje, ker mi je luštn za popizdit, samo še neke ovčke se manjkajo na njem...
* da me je mogoče že malo skrbelo, da bom mogla ogledovat off-road otroške vozičke, ampak je prišla teta Vse me boli in Krvavim kot da bi me klali.
* da me vse boli
* da nestrpno pričakujem ZS od sunshine !!!!!!!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Da imam občutek, da me hoče kolegica spetljat z njenim kolegom. Tip mi je antipatičen od prvega trenutka ko sem ga videla. In ona mi ga nonstop omenja, on mi nonstop piše na Facebooku. Včeraj mi je pisal, da sem vabljena z njima na tortico, ampak sem se izgovorila, da sem preutrujena (glup izgovor vem, ampak nisem hotela biti nesramna). Danes me je ona klicala, da če greva na pizzo in potem ko sem že privolila, je rekla da gre zraven tudi on. Tako da potem ko sem že rekla ja, res nisem mogla odpovedat, grrr. Zdaj grem z njima, čeprav reeees nisem pri volji, da vidim če mi ga res hoče vsilit ali sem jaz samo paranoična - ma mislim da nisem, ker ta poteza mi je bila res hinavska (da mi je povedala da je povabila tudi njega šele ko sem že rekla da grem), pa še nonstop me poskuša odvrnit od tistega fanta, ki mi je res všeč (češ da je slab človek, pa ga sploh ne pozna, videla ga je dvakrat ko smo se srečali zunaj) .. in če bo poskušala kej mutit ji jih bom napela pošteno!!
Let's swim to the moon .....
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+ da sem vesela da je za jutri potrjeno…upam samo, da kaj ne pride vmes…se bomo z družbo na pijači po filmu smejali na račun ''trpečih'' fac iz Jutranje zarje…itak sami fajni bomo, tako da se že veselim
+da sem se po x času končno spravila učit…samo moje možganske celice so očitno preveč zakrnele, ker si zapomnim izredno malo, tako da če se mi do izpitnih rokov to uspe naučit sem porušila vse rekorde
+si bom na tak zaspan dan privoščila en bana tajm z svečkami pa kako dobro knjigo zraven…potem pa kak film, saj pri takem vremenu mi ni za nič drugega
+ se je moj sogovornik nekje izgubil hehe… hm le v katero krtovo deželo se je skril hehe
+da sem se po x času končno spravila učit…samo moje možganske celice so očitno preveč zakrnele, ker si zapomnim izredno malo, tako da če se mi do izpitnih rokov to uspe naučit sem porušila vse rekorde
+si bom na tak zaspan dan privoščila en bana tajm z svečkami pa kako dobro knjigo zraven…potem pa kak film, saj pri takem vremenu mi ni za nič drugega
+ se je moj sogovornik nekje izgubil hehe… hm le v katero krtovo deželo se je skril hehe
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
- se pripravljam na zagovor diplome in živčkaaaaam
- si želim da bi blo že končno za mano
- se mi moj dragi kar malo smili kaj vse mora te dni prenašat
- ne vem kje bom letos silvestrovala...kot kaže doma na kavču, ampak sej zna bi to tudi fajn po svoje...mi je pa seveda malo žal da smo se z družbo preveč razkropili in se nam ne uspe več uskladit kot včasih
- že komaj čakam božič in upam, da ga bova preživela skupaj
- imam super ideje za novoletna darilca
- si želim da bo končno manj stresa in se bom lahko bolj posvetila stvarem ki jih najraje počnem
- moram nazaj delat !!
- si želim da bi blo že končno za mano
- se mi moj dragi kar malo smili kaj vse mora te dni prenašat
- ne vem kje bom letos silvestrovala...kot kaže doma na kavču, ampak sej zna bi to tudi fajn po svoje...mi je pa seveda malo žal da smo se z družbo preveč razkropili in se nam ne uspe več uskladit kot včasih
- že komaj čakam božič in upam, da ga bova preživela skupaj
- imam super ideje za novoletna darilca
- si želim da bo končno manj stresa in se bom lahko bolj posvetila stvarem ki jih najraje počnem
- moram nazaj delat !!
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- waaa, sm mela hud vikend! treba je več takih nardit!
- smo šle s frendico ven, same...začele sva lepo in kulturno z martiniji pa čvekanjem
- potem so okrog polnoči prišli še eni kolegi in od takrat dalje je bilo noro! Sploh nevem kdo je naročeval takšne količine pijače. Potem so ljudje kr prihajali zravn, naenkrat nas je blo zihr 15...to se je plesalo, pelo, norelo ...
- ne spomnim se kdaj sem nazadnje doživela, da so musko ugasnili, luči prižgali in čakali da spokamo ven
- mam sama sebi ful fajno lastnost, da mi ni nikol slabo zarad alkohola, vedno upoštevam tisto svojo mejo, prešaltam na vodo in se mam super
- je sestra od mojega bodočega fanta taka carica! Tolk pozitivne energije pri nekom pa že dolgo nisem videla
- na bolj kulturno noto: Perpetuum Jazzile so neverjetni! Že prej so mi bli všeč, sam zdej nonstop poslušam njihove komade, they rock! Toliko lepih glasov na kupu, pa prav se vidi ko vsak od njih uživa v petju.
- smo šle s frendico ven, same...začele sva lepo in kulturno z martiniji pa čvekanjem
- potem so okrog polnoči prišli še eni kolegi in od takrat dalje je bilo noro! Sploh nevem kdo je naročeval takšne količine pijače. Potem so ljudje kr prihajali zravn, naenkrat nas je blo zihr 15...to se je plesalo, pelo, norelo ...
- ne spomnim se kdaj sem nazadnje doživela, da so musko ugasnili, luči prižgali in čakali da spokamo ven
- mam sama sebi ful fajno lastnost, da mi ni nikol slabo zarad alkohola, vedno upoštevam tisto svojo mejo, prešaltam na vodo in se mam super
- je sestra od mojega bodočega fanta taka carica! Tolk pozitivne energije pri nekom pa že dolgo nisem videla
- na bolj kulturno noto: Perpetuum Jazzile so neverjetni! Že prej so mi bli všeč, sam zdej nonstop poslušam njihove komade, they rock! Toliko lepih glasov na kupu, pa prav se vidi ko vsak od njih uživa v petju.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
~bi šla na Cetinskega v Halo Tivoli,sam ni € oz. šparam za potovanje...
~^^mogoče dobim pa za rojstni dan karto
~upam upam upam da bo konc mesca že sneg,da loh grem za 2dneva smučat
~sploh ni filing poslušat božične pesmi po radiu,če zuni še ni snega
~^^mogoče dobim pa za rojstni dan karto
~upam upam upam da bo konc mesca že sneg,da loh grem za 2dneva smučat
~sploh ni filing poslušat božične pesmi po radiu,če zuni še ni snega
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
_* sem bil na miklavževemu sejmu z bratranci, so dobili Smokije...in sem jih vzel za potne in spremljevalne stroške.
BTW parkeljni sux ass, nimajo pojma. Moraš imeti kako ketno v rokah.
_* imam v glavi že darilo za cosmo obdarovanje, ideje so že..sam še izvedba, pa nekaj ljudi ki so mi dolžni usluge je potrebno kontaktirati.
-* je Miklavž danes len, ker je šel na pevske vaje in je kar danes potalal darila
EDIT: fakin cosmopolitan forum, od strani 20 naprej ni možno, ko grem pa od zadaj pa spet ne dela!!
BTW parkeljni sux ass, nimajo pojma. Moraš imeti kako ketno v rokah.
_* imam v glavi že darilo za cosmo obdarovanje, ideje so že..sam še izvedba, pa nekaj ljudi ki so mi dolžni usluge je potrebno kontaktirati.
-* je Miklavž danes len, ker je šel na pevske vaje in je kar danes potalal darila
EDIT: fakin cosmopolitan forum, od strani 20 naprej ni možno, ko grem pa od zadaj pa spet ne dela!!
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 05. Dec. 2011 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*sem bla čez dan dobre volje, zdj pa nisem več...še zmer ni izvidov in ne vem kaj mi je, in valda pol vsake tok časa morala pade in se mi po glavi motajo same najbl hude diagnoze
*pogrešam treninge, da je za znoret...dons sm vidla filmček od naših punc in mi je šlo kr na jok
*pogrešam treninge, da je za znoret...dons sm vidla filmček od naših punc in mi je šlo kr na jok
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^upam, da si ok... držim pesti da bo vse vredu.
*da me spet glava začela full bolet
*da se sprašujem, če kaj tisti hud udarec prispeval kaj k temu ker me že celi teden čudno mantra
*da upam, da bo v sredo kul in fajn in vse super
*da me spet glava začela full bolet
*da se sprašujem, če kaj tisti hud udarec prispeval kaj k temu ker me že celi teden čudno mantra
*da upam, da bo v sredo kul in fajn in vse super
Yada, yada, yada...
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
* se mi zopet žura in žura, preplesala bi celo noč
* da me je strah inšpekcije
* da nevem kaj naj naredim z njim, ker ga pozabit ne morem
* da bi ga rada napila, da zopet vidim kakšna bo reakcija
* da mi gre ob vsem skupaj kaj se dogaja kr na jok
* da me je strah inšpekcije
* da nevem kaj naj naredim z njim, ker ga pozabit ne morem