Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 02. Dec. 2011 11:02

* Da komi čakam nedeljo, da bojo volitve mem, ker me delajo živčno - da tm en župnik trobezla kako je ob usodnem dnevu bolj moderno biti na desni kot na levi - bolje biti v nebesih kot v peklu, folk pa čiča in pozorno posluša modre besede. Bolano...

* Da zadne čase jem sam cukr, ampak res - za zajtrk, kosilo in večerjo, zato se psihično pripravljam,d se spravm k seb pa prekinm to, ker se mi zdi res že butast, da se po 5ih urah spanja mečem iz postle in navsezgodi umiram na fitnesu, da pol ceu dan konzumiram napolitanke in ferrerote. Čist kontraproduktivno :wink:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 02. Dec. 2011 13:25

* je bil učeri res uau koncert, sploh zadnji komad in cel bis :love:
* je Andy čist hud! :oops:
* komaj čakam vikend, spet bo dogajalo na polno
* še dve uri in pičim z dela
* sem dobila luškane ideje za božično-novoletna darilca
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Dec. 2011 13:37

-* je očitno haylee punca s katero ni češenj zobati v politiki :D

-* me zanima kje bogu iza nogu se skriva patchouli
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 02. Dec. 2011 14:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2011 13:44

^^ Beri njen blog, boš vse vedu, kje je :P

* da me že cel dan boli glava za popizdit! Pa lih takrat ko se končno naspim
* kak paše met čist frej dan, nič dela, nobenega učenja, aaaaa, zakon
* da res komaj čakam plačo
* da imam karto za RHCP :jump:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Dec. 2011 13:54

*mala* napisal/-a:^^ Beri njen blog, boš vse vedu, kje je :P

O, hvala...super se ima. Lepo.

-* sem na fitnessu slišal pesem Funky Town
in se začel režati, ker sem se spomnil svojega kolega v vojski ki je spal nasproti mene in sva vsak dan pela to pesem.:)

-* mi je sestra razlagala da imajo v gimnaziji pri enemu predmetu, +,- in O. Potem pa ne glede kakšen znak dobiš, dobiš še podznak: +pomeni odlično, pikica pomeni prav dobro. krogec s pikico 3, krogec 2. in - 1. In dobiš + s .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 02. Dec. 2011 15:01

Priznam da:

- hvala bogu, da je petek!
- še 15 min in šibnem domov
- se še nisem odločila, če je pametno, da se grem jutri zvečer gužvat v center Ljubljane...čeprav bo pomoje skos full velika gužva, tako da je itak vseeno, ali grem ta ali naslednji vikend :D
- se jutri začnejo prve priprave na najboljši žur naslednjega leta :jump:
- se sprašujem, če ljudje zadnje čase res pokličejo samo še takrat, ko potrebujejo kak nasvet, ali pa ko se morajo pohvaliti s čim novim :?
- si full želim tisto zadevco še pred koncem zime, ampak ne vem če mi bo finančno zneslo
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 02. Dec. 2011 15:23

Led Zeppelin napisal/-a:-* je očitno haylee punca s katero ni češenj zobati v politiki :D

:lach:

* da se v živo o politiki sploh ne pogovarjam ker me delajo kake blesave ideje (npr. kako sodniki neb smel met trajnega mandata ali debata o družinskem zakoniku) ful živčno, težko zadržujm posmehljiv ton in se čist preveč razgovorim - posledično me folk hitr obtož d sm naduta. Je pa res, da za to nism v celoti sama kriva, ker sm doštudirala pravo, kjer so nam pametnjakoviči 5 let pral možgane in nevede posvojiš prepričanje o smrtni kazni, ki je drugačno od splošnega. :D
* da se me pomoje nekaj loteva, ker me use boli in tut po 2h kavah ne pridm k seb :?
* da sm čist navdušena, da se je včeraj začeu veseli december - lučke, cukri, kuhančki, družinske večerje, novoletne zabave.. - definitivno moj najljubši del leta :hearts:
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 02. Dec. 2011 17:06

Veerle napisal/-a:* je bil učeri res uau koncert, sploh zadnji komad in cel bis :love:
* je Andy čist hud! :oops:

Aneda? :love: Najbolši koncert leta, js sem čist paf..

- Da mi ni jasno kje se vsa ta hipsterska smetana zadržuje podnevi, ker jih dejasnko bol malo vidim, v kinu šiška jih je pa vedno ogromno
- In res priznam, da mi je njihov stil zelo všeč :oops:
- Da sem ostala sama v lj čez vikend in mi je že zdej obupno dolgčas
- ah..
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a darcy firth » 02. Dec. 2011 17:34

+da sem se dogovorila da grem v torek z družbo gledat Jutranjo zarjo... še ne vem koliko in katere ljudi bo štela ta družba, ker sem organizacijo prepustila drugim
+da se mi je danes jedlo lignje tako da sem si jih pripravila za super kosilo
+da mi bo všeč, ko bo res ta prava zima....potem je ful spokojno in se mi zdi kot da se je čas ustavil....sprehajanje po takem.....poezija
+da se mi je ful kulsko menit z nekom....in se veselim novih pogovorov z to osebo
+ da moram poklicat best frendico, da slišim kako je in da mi pove kaj novega pri njej
+da se že celi dan mastim z domačico
+ da čakam tradicionalna decemberska srečanja z mojimi različnimi družbami
+da se mi posluša Chris Rea
+ da bi bila rada danes sama doma .....potem bi si naredila bano tajm in si dala gor kak dober jazz komad.....bom pa namesto tega začela z branjem nove knjige
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 02. Dec. 2011 18:44

- da se mi zdi, da se oddaljujeva in da je to prav zastrašujoč občutek
- ^^da ne vem kako to ustaviti, okoliščine so trenutno takšne, da jih noben od naju ne more spremeniti, ne glede na to koliko si želiva tega
- da čakam prijateljico da pokliče, da gremo ven, ker doma se mi bo drugače zrolalo od vseh teh misli
- da ne vem kaj naj... ne spim dobro že 14 dni, vseskozi me nekaj skrbi, iščem odgovore, odločitev kaj narediti... vse bi dala, da bi vedela kaj narediti in s tem, če ne druzga sebi narediti mir
- ^^da sem posledično popolnoma brez energije, brez volje, z ogromnimi podočnjaki... ma ko zombi sem zadnje čase
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 02. Dec. 2011 19:27

*mala* napisal/-a:* da imam karto za RHCP

^^ahhh, kak fajn... poročaj kak blo, vzdušje itd.

*da sem danes totalno zjebana, sem cel dan zabluzla pa še ponoči slabo spala tak da komaj za sebe vem
*da bi mogla bit zdaj na enmu srečanju pa nisem šla ker je kar nekaj ljudi, ki v mojih mlajših otroških letih niso bli preveč ok pa tud zdaj po vseh teh letih "ne znajo" nikol odzdravit nazaj ko jih srečam pol pa sam bulijo kot da sm z lufta padla... zaka bi se družla pol s takimi? sem raje doma na toplem al pa s prijatli na kakem čaju.
*da sem bla full razočarana danes, da nisem najdla tistega kar sem iskala
*da me zanima kje je in kdaj gre
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 02. Dec. 2011 23:01

Priznam, da:
-mi je bilo danes kar malo hudo, ko so me začasno prestavili v drugo skupino otrok. Ko so me "moji" videli, so uhajali vzg., med skupno predstavo so pa itak prišibali k meni, da smo se pocrkljali. Mi je pa res lepo, da me niso videli dva tedna in je isto, kot da me vmes sploh ne bi bilo...eh, žabice moje...,
-sem v sre leto dni starejša in mi ni nekaj do tega. Jaz bi kar ostala v teh letih, ne pa da se nekaj staram. Brezveze :) ,
-grem jutri spet na poker....in Activity, čeprav se vmes pravila kar spreminjajo :D ,
-sem super vesela, da prihaja praznični čas...vonj po kuhanem vinu, cimetu, lučke povsod, upanje na snežinke, izbiranje daril za najbližje, mir...ni ga lepšega, kot decemberski čas :hearts:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Dec. 2011 23:10

emanuela napisal/-a:-sem super vesela, da prihaja praznični čas...vonj po kuhanem vinu, cimetu, lučke povsod, upanje na snežinke, izbiranje daril za najbližje, mir...ni ga lepšega, kot decemberski čas :hearts:

ohh ja :) zima v lučkasi ljubljani, začinjena s snegom je kot pravljica :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 03. Dec. 2011 12:38

saarijarvi napisal/-a:Najbolši koncert leta, js sem čist paf..

:zustimm: definitivno.
po brskanju sem našla še dva komada enega njegovih projektov (LOWB), ki sta mi čist huda: Tears&Sparks in Haven.

* so mi dogovarjanja za zmenke z mojimi babami tok smešna, ampak bo pa lušno, ko se končno uspemo dobit
* sem končno dobila perfect škornje pa še s popustom, zakon!
* sem povrnila dolgove in si lahko privoščim še mal zapravljanja pred sezono varčevanja
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 03. Dec. 2011 12:54

Priznam, da
- smo bili včeraj ena taka fletna družba ... dva trezna, dva v elementu, a je bilo super
- sem se v torek in včeraj toliko naplesala, da danes ne rabim kaj dosti migat :D
- se mi zdi fino, da po cca 8 juice vodkah ni sledu o mačku, medtem ko sem čez teden imela zaradi mešanja žganja, piva in ne vem še česa precej zmanjšan apetit drugi dan, z obilico glavobola seveda
- da me preseneča, kako trezen folk bolj zajebava spomin kot mene, ki sem precej pestro vstopila v veseli december
:jive:
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]