Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^ kaj zamujam? o keri slavni forumasici je govora?
- ..Evelyn.. dobra fora, za stotinko sekunde me je stisnl pr srcu, pol sm se pa spomnla, da sm ze vidla vceri to foro
- da se je zaceu happy december
- da danes s tamalim temu primerno okrasujeva bajto, da zasije z vsemi svojimi luckami wiwiwiwi
- da ta dnar kr puhti grrrrr
- ..Evelyn.. dobra fora, za stotinko sekunde me je stisnl pr srcu, pol sm se pa spomnla, da sm ze vidla vceri to foro
- da se je zaceu happy december
- da danes s tamalim temu primerno okrasujeva bajto, da zasije z vsemi svojimi luckami wiwiwiwi
- da ta dnar kr puhti grrrrr
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- sem bila včeraj po dolgem času spet v Emporiumu....sem že pozabila koliko dobrega se lahko tam najde
- ^^ se bom vrnila drug teden
- bova od njuju dobila dbest darilo ever....zakon res!
- ^^ mmmmm
- bo v kratkem stanovanje bogatejše še za dve novi pridobitvi
- sem bila včeraj po dolgem času spet v Emporiumu....sem že pozabila koliko dobrega se lahko tam najde
- ^^ se bom vrnila drug teden
- bova od njuju dobila dbest darilo ever....zakon res!
- ^^ mmmmm
- bo v kratkem stanovanje bogatejše še za dve novi pridobitvi
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* ima positive vibration najbolj primeren nick na temu forumu , in spoštovanja vreden močan stisk roke
-* je bila na Whitesnakih uživancija, Coverdale ga seka z vokalom in všeč mi je bilo da čeprav je veliko ime na sceni in so člani banda v ozadju, je vsakomur prepustil čas da tudi on zasolira in požene aplavz. Spoštovanja vredno.
Sicer niso zaigrali Now youre gone, ampak sem že navajen da če grem na koncert nikoli ne zaigrajo moje najljubše pesmi (It's my fucking curse), še ena zabavna zadeva je bila ko sta se dve stari mami stepli v izhodu, in sta ju moža vlekla nazaj, rofl.
-* ena sprostitvena fora, najprej zavrtite tole: www.rainymood.com/ , čez pa zavrtite še tole ozadje
-* DECEMBER JE TUKAJ!:)
-* je bila na Whitesnakih uživancija, Coverdale ga seka z vokalom in všeč mi je bilo da čeprav je veliko ime na sceni in so člani banda v ozadju, je vsakomur prepustil čas da tudi on zasolira in požene aplavz. Spoštovanja vredno.
Sicer niso zaigrali Now youre gone, ampak sem že navajen da če grem na koncert nikoli ne zaigrajo moje najljubše pesmi (It's my fucking curse), še ena zabavna zadeva je bila ko sta se dve stari mami stepli v izhodu, in sta ju moža vlekla nazaj, rofl.
-* ena sprostitvena fora, najprej zavrtite tole: www.rainymood.com/ , čez pa zavrtite še tole ozadje
-* DECEMBER JE TUKAJ!:)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^kul!
Priznam:
*da očitno pred spanjem ne smem bit na forumu in gledat nekih detektivskih in morilskih dokumentarnih oddaj ker mam pol glupe sanje
*^^sem sanjala neko morijo in stalkanje v smislu serije PLL in morilka je bla kao ena cosmoforumašica zgleda visim preveč časa na forumu...
*da ta mesec odhaja in mi ni preveč fajn ker vem, da mi bo full bad
*da ne morem verjet, da je že december... mam krasne spomine na lanskega, letos bo pa predvidevam bolj kot ne nasprotje temu
Priznam:
*da očitno pred spanjem ne smem bit na forumu in gledat nekih detektivskih in morilskih dokumentarnih oddaj ker mam pol glupe sanje
*^^sem sanjala neko morijo in stalkanje v smislu serije PLL in morilka je bla kao ena cosmoforumašica zgleda visim preveč časa na forumu...
*da ta mesec odhaja in mi ni preveč fajn ker vem, da mi bo full bad
*da ne morem verjet, da je že december... mam krasne spomine na lanskega, letos bo pa predvidevam bolj kot ne nasprotje temu
Zadnjič spremenil kikyca, dne 03. Dec. 2011 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
~čez 1,5mesca bom že smučala v Franciji
~sm zvedla da čez par dni dobim obisk iz Belgije
~niti slučajno nimam želje it v soboto se gužvat na prešerca...rajš bom kšn drug dan šla na kuhančka in gledat lučke
~bi šla v kino,k že dolg časa nism šla...kšn predlog?
~sm zvedla da čez par dni dobim obisk iz Belgije
~niti slučajno nimam želje it v soboto se gužvat na prešerca...rajš bom kšn drug dan šla na kuhančka in gledat lučke
~bi šla v kino,k že dolg časa nism šla...kšn predlog?
- darcy firth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2010
+ da je prispel katalog za potovanja za naslednje leto tako, da sem si že označila destinacijo…moram najti žrtev, ki bi šla z mano…moram malo povprašati med kolegicami, ker sami mi ni za iti
+da sem si naročila rjavo šminko, ker sem se že naveličala rdeče
+da sem imela danes vsakomesečno čistilno akcijo spalnice, ki sem jo opravila nekaj dni prej kot sem načrtovala
+da sem prišla do konca romana…po 500 straneh je ded končno priznal da jo ljubi
+ da morem bratrancu napisat še nekaj stvari, ki mi jih mora prinesti iz Ljubljane…še dobro da mu lahko težim
+ da sem že ne vem kolkič gledala Under the Tuscan Sun in že spet jokala
+da sem si naročila rjavo šminko, ker sem se že naveličala rdeče
+da sem imela danes vsakomesečno čistilno akcijo spalnice, ki sem jo opravila nekaj dni prej kot sem načrtovala
+da sem prišla do konca romana…po 500 straneh je ded končno priznal da jo ljubi
+ da morem bratrancu napisat še nekaj stvari, ki mi jih mora prinesti iz Ljubljane…še dobro da mu lahko težim
+ da sem že ne vem kolkič gledala Under the Tuscan Sun in že spet jokala
- majaTHEyou
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
*da sm že čist v prazničnem uzdušju-čakam samo še sneg
*da se bom znova pobarvala lase še bolj na rjavo )
*želim si jet v soboto v centr na pržiganje lučk, ampak nmorm it sm izvedela...
*želim si sneggggg, če more že bit zima
*da se bom znova pobarvala lase še bolj na rjavo )
*želim si jet v soboto v centr na pržiganje lučk, ampak nmorm it sm izvedela...
*želim si sneggggg, če more že bit zima
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
la_estrella napisal/-a:~bi šla v kino,k že dolg časa nism šla...kšn predlog?
v Dvoru je do nedelje Route Irish Kena Loacha.
* so družbene akcije zakon
* je samo še 6 tednov do obiska, ki ga že težko pričakujem
* bo danes veselo, ker grem končno po full časa na en koncert
As your lover describes you, so you are.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Led Zeppelin napisal/-a:-* ima positive vibration najbolj primeren nick na temu forumu , in spoštovanja vreden močan stisk roke
it was a pleasure to meet u Morma ponovit, ko bo priložnost.
- si morm zrihtat nov fon, ker me moj vedno bolj pogosto pusti na cedilu...mraz mu ne ustreza
- ne poznam več ljubljane, sploh v megli me orientacija čist zapusti
- je blo zakon na koncertu, nova plata mi je všeč
- sm spala do 10:30, ker sem mela dva natempirana dneva in sem rabla napolnit baterije
- grem zaj domov
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
..sneži
..love is all around
..kar težko verjamem kako se lahko v tako kratkem času naenkrat zgodi toliko ogromnih sprememb
..je december in mi že utripa lučka s signalom za učenje
..bi lahko danes šla prej spat, pa bi gledala american horror story..
..je čas za spremembe še na mojem telesu - aktivacija letne karte v športnem centru
..grem naslednji teden že na salsa tečaj!
..love is all around
..kar težko verjamem kako se lahko v tako kratkem času naenkrat zgodi toliko ogromnih sprememb
..je december in mi že utripa lučka s signalom za učenje
..bi lahko danes šla prej spat, pa bi gledala american horror story..
..je čas za spremembe še na mojem telesu - aktivacija letne karte v športnem centru
..grem naslednji teden že na salsa tečaj!
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
Harlow - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2011
jozica1 napisal/-a:..sneži
-da sem šla vsa vesela gledat čez okno, če res sneži. Pa v Lj. nič ne kaže da bo
-da komaj čakam prvi uradni decembrski sneg
-da sem vesela
-da obožujem december in vse kar paše zraven
-da grem v soboto na otvoritev lučk, jeeeej
I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints.
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
^^
Drugače pa, saj je že pred kakim mesecem nekje v Sloveniji snežilo.
Priznam, da sem se navadila hitro vstajat in mi je pravo doživetje videt, kako se prebuja dan.
Drugače pa, saj je že pred kakim mesecem nekje v Sloveniji snežilo.
Priznam, da sem se navadila hitro vstajat in mi je pravo doživetje videt, kako se prebuja dan.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
*se moram začet intezivno učit, če hočem uspešno naredit izpit naslednji teden
*^^se mi ne da. sem lena. spet.
*je bla včeraj v trgovini cela norišnica - jaz tega več dolgo ne bom zdržala, ker se mi lahko ob vsem skup samo še zmeša
*mi grejo upokojenci počasi tak fajn na živce - jim razlagaš nekaj 10 min, pa veš da govoriš v popolnoma razumljivi slovenščini, pa se res trudiš, da bi mu blo jasno kak pa kaj je, a on te na koncu spet eno in isto vpraša. pa kak je to možno??? kaj sem jaz nora, ali se oni z mene norca delajo?? pa tudi tisto njihovo izsiljevanje mi ni niti malo všeč... pa občutek, ki ga dajejo, da je kar cel svet njihov (+ če si ca 40let mlajši od njih enostavno nimaš in NE moreš imet pojma!) ne, ne, ne, ne bom zdržala tega več dolgo.
*saj drugače nimam čist nič proti starejšim ljudem. s tistimi, s katerimi se da normalno pogovarjat, se čist fajn razumem.
*....se grem res učit zdaj ................
*^^se mi ne da. sem lena. spet.
*je bla včeraj v trgovini cela norišnica - jaz tega več dolgo ne bom zdržala, ker se mi lahko ob vsem skup samo še zmeša
*mi grejo upokojenci počasi tak fajn na živce - jim razlagaš nekaj 10 min, pa veš da govoriš v popolnoma razumljivi slovenščini, pa se res trudiš, da bi mu blo jasno kak pa kaj je, a on te na koncu spet eno in isto vpraša. pa kak je to možno??? kaj sem jaz nora, ali se oni z mene norca delajo?? pa tudi tisto njihovo izsiljevanje mi ni niti malo všeč... pa občutek, ki ga dajejo, da je kar cel svet njihov (+ če si ca 40let mlajši od njih enostavno nimaš in NE moreš imet pojma!) ne, ne, ne, ne bom zdržala tega več dolgo.
*saj drugače nimam čist nič proti starejšim ljudem. s tistimi, s katerimi se da normalno pogovarjat, se čist fajn razumem.
*....se grem res učit zdaj ................
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov