Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* priznam, da sem se motil. Mislil sem da je 1/2 tipov na tem forumu k*rcev, ampak so prav vsi, od prvega do zadnjega carji
-* še vedno ne vem, če bi šel na Jimmy Hendrix tributa, se pa veselim Whitesnakov..ow jea
-* sem kupil najboljši gadget vseh časov, laser ki na tla sveti podobo miške...in zjutraj jem na terasi, ter svetim za laserjem...moj pes pa lovi, gor in dol
-* še vedno ne vem, če bi šel na Jimmy Hendrix tributa, se pa veselim Whitesnakov..ow jea
-* sem kupil najboljši gadget vseh časov, laser ki na tla sveti podobo miške...in zjutraj jem na terasi, ter svetim za laserjem...moj pes pa lovi, gor in dol
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
..ne vem kako ima folk preveč časa da se ukvarja s tem kakšni so drugi ljudje
..ne vem al se zavedajo da imajo samo še veliko stvari za porihtat..
..se dogajajo same spremembe..
..se selim
..iščem nov job
..ne vem al se zavedajo da imajo samo še veliko stvari za porihtat..
..se dogajajo same spremembe..
..se selim
..iščem nov job
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
- ^^ da se cist strinjam z barbie, porazno stanje je v danasnji druzbi
- da danasnji moski sploh niso vec pravi moski, 3/4 so neka cudna pozenscena bitja, ki kot moski sploh ne znajo vec nc narest niti ne upajo nc povedat iz nekega neznanega razloga (seveda to ne leti na vse, se tolazm, da obstajajo se svetle izjeme)
- da je lustn k se neki sonck kaze, je takoj bolsa energija
- da danasnji moski sploh niso vec pravi moski, 3/4 so neka cudna pozenscena bitja, ki kot moski sploh ne znajo vec nc narest niti ne upajo nc povedat iz nekega neznanega razloga (seveda to ne leti na vse, se tolazm, da obstajajo se svetle izjeme)
- da je lustn k se neki sonck kaze, je takoj bolsa energija
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
priznam:
-da se tudi jaz strinjam da ni nobenega pametnega tipa (al pa ga še jaz nisem opazila )
-da se mi nič ne da
-da mam občutek, da ta teden zelo hiiiitro gre - še malo pa petek! jeej!
-da sovražim, ko te ljudje za nekaj po krivem obtožijo, čeprav sami vejo, da ni res!
-^da me je zaradi tega ena oseba pošteno ob živce spravila in da sem jo že nameravala enkrat okrog ušes, vendar sem se nasmehnila ter si mislila svoje. Ni se blo vredno spuščat na njen nivo.
-da se tudi jaz strinjam da ni nobenega pametnega tipa (al pa ga še jaz nisem opazila )
-da se mi nič ne da
-da mam občutek, da ta teden zelo hiiiitro gre - še malo pa petek! jeej!
-da sovražim, ko te ljudje za nekaj po krivem obtožijo, čeprav sami vejo, da ni res!
-^da me je zaradi tega ena oseba pošteno ob živce spravila in da sem jo že nameravala enkrat okrog ušes, vendar sem se nasmehnila ter si mislila svoje. Ni se blo vredno spuščat na njen nivo.
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- bi kaj dodatnega denarnega priliva prav fajn prišlo (sm že misilla pisat v temo Shopping wish list pa sm potuhtala da bi itak čist preveč stvari napisala, ki si jih z mojo trenutno plačo ne morem privoščit....brezveze se spravljat v slabo voljo)
- sem presenečena nad tem, da sem pri shoppingu razvila mentaliteto: A to res rabim? No, zarad tega v Millerju prej nism nič kupla. Razen ene lindt čokolade, ampak je ta itak za sodelavca, ki mi je prej uslugo naredu
- ^ kolk prijazno od njega, da se je ponudil za prevoz
- vrečka čipsa že več kot teden dni poseda po mizi pa še polovice nisem pojedla...hmm, this is new....
- zdej razumem zakaj se večina fantov v fitnesu rado gleda v ogledalo. Včeraj ko sem se preoblačila sem ujela svoj odsev v ogledalu na omari - uff, nisem vedla, da mam hrbet tako zdefiniran. Prav lep mi je
- zadnjič so v družbi že padali predlogi kam bi šli za novo leto. Sam glede na to, da ta družba več ni prvotna in par oseb sploh ne poznam dobro (nove punce/fanti), sem se odločila, da letos ne grem nikamor. Al bom doma al pa v stanovanju v Lj...bom že nardila da mi bo fajn.
- sem presenečena nad tem, da sem pri shoppingu razvila mentaliteto: A to res rabim? No, zarad tega v Millerju prej nism nič kupla. Razen ene lindt čokolade, ampak je ta itak za sodelavca, ki mi je prej uslugo naredu
- ^ kolk prijazno od njega, da se je ponudil za prevoz
- vrečka čipsa že več kot teden dni poseda po mizi pa še polovice nisem pojedla...hmm, this is new....
- zdej razumem zakaj se večina fantov v fitnesu rado gleda v ogledalo. Včeraj ko sem se preoblačila sem ujela svoj odsev v ogledalu na omari - uff, nisem vedla, da mam hrbet tako zdefiniran. Prav lep mi je
- zadnjič so v družbi že padali predlogi kam bi šli za novo leto. Sam glede na to, da ta družba več ni prvotna in par oseb sploh ne poznam dobro (nove punce/fanti), sem se odločila, da letos ne grem nikamor. Al bom doma al pa v stanovanju v Lj...bom že nardila da mi bo fajn.
- vpvp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2011
- da ne razumem, kako ljudje težko sprejmete nekoga novega
- da sem imela sanje o znani osebnosti in mi to cel dan ne da miru...groza...kot ena pubertetnica:):)
- da se tudi jaz strinjam da ni več normalnih moških, oziroma so ampak so v zvezi s "kurami" :)
- da sem imela sanje o znani osebnosti in mi to cel dan ne da miru...groza...kot ena pubertetnica:):)
- da se tudi jaz strinjam da ni več normalnih moških, oziroma so ampak so v zvezi s "kurami" :)
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
joj babe ne jamrajte, prej se boste sprijaznile s stanjem kak je prej boste srečne... pol boste pa spoznale enga krasnega pa se spraševale, ki se je skrival ...sliši se kot pravljica
*da sem zaspana, da komaj za sebe vem
*da sem hepi ker sem zrihtala...
*da sem včeraj pozno večer pogledala vse dele American Horror Story in sledile so temu primerne sanje, brrr :S čeprav sem misla, da je serija bolj strašna
*da sem zaspana, da komaj za sebe vem
*da sem hepi ker sem zrihtala...
*da sem včeraj pozno večer pogledala vse dele American Horror Story in sledile so temu primerne sanje, brrr :S čeprav sem misla, da je serija bolj strašna
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov