... sem ga slučajno videla, ko sem bila na kosilu in zdaj mi že cel teden ne gre iz glave. pa ko vem, da mi je všeč samo zato, ker ga ne morem imeti.
... da se naj bi učila. intenzivno. samo kaj ko mi gre polovico dneva za druge obveznosti,
... ^^ ki so se od včeraj še povečale. ampak so mi ful prijetne (in tudi koristne v mnogih pogledih), tako da bom zdele malo stisnila zobe.
... da me bodo spet vsi sovražili, ker ne bom imela časa za kavice, kosila... malo preveč sem jih razvadila, ko sem jim bila celo jesen na voljo praktično kadarkoli. zdaj moram pa biti malo jaz v ospredju.
... mi je včeraj nekaj odpadlo na faksu in sem šla pogledat malo razprodaje. nobenih pametnih čevljev! oz. so pobrane številke. jokam za gapovimi čevlji, ki so bili nesramno znižani in niso imeli moje cifre
... sem že 8 dni brez čokolade. sicer sem včeraj popustila in pojedla ful bobi palčk in polnozrnatih piškotov (kompenzacija, ker so mi pred nos porivali čokolado). bo to naslednja zaobljuba
... ^^ razmišljam, da bi si vsak mesec omislila kako tako zaobljubo. do konca leta bi se ravno znebila slabih navad
... aya, zdej se grem pa učit. če bom danes še kaj tu pisala in težila, me kar s foruma vržte