Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Okt. 2011 22:03

^^ s tem mi doma pomfri pečemo :P
bom probala, enkrat če se spomnem, če me pot zanese v torri, kar upam, da ne, ker...

- fakin sovražim šoping, še bolj pa sovražim zbiranje cot za svojega tipa. kaj lahko pliiiz ta vesoljni svet že enkrat pošteka, da niso vse ženske fuknjene na šoping, da mi ni v veselje hodit z njim po štacunah, ravno obratno. da se mi niti za svoje potrebe ne da hodit po štacunah. da ne razumem tega dvotedenskega odločanja okoli ene cote. pa sej kupuješ eno majco, sej ne sestavljaš atomske bombe zabogamiloga.
- da ne maram, ne maram, ne maram šopinga. niti spletnega niti nič. edino kar je vsaj približno znosno je ogledovanje izložb kakih butikov na počitnicah, ampak še to samo zaradi vizualne podobe izložbe, barv ki me fascinirajo in kombinacij vzorcev, ne ker bi dejsnko hotl apol it not in probat stvari in pol še neki kupit, samo zato ker ne vem kaj in pol pač neki kupiš.
- da ne maram, ne maram, ne maram trgovin, šoping centrov, mallov, btc mi je priumerljiv s 3. krogom dantejevega pekla in se g aizogibam kot hudič križa. najljubša stvar v cityparku je mkdonalds.
- da sem kljub vsemu boljše oblečena kot 3/4 ljubljanskih dečev. :cool:
- da sem se pol leta nazaj odločla (zavoljo finančne krize), da si bom kupla samo stvar, ki mi je res zelo všeč.
- da si že pol leta nič nisem kupla. razen kape, ki sem jo lani zgubila in letos na srečo našla enako med nekimi starimi zalogami.
- da morem na njej izvest še manjši DIY projekt, da bo najlepša kapa od najlepšejših kap :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 26. Okt. 2011 22:09

*da sem očitno edina ever, ki ji to vreme ful paše.. :)
*da sem na smrt utrujena in zjebana in sem pokonci še samo zato kr čakam eno frendico, ki bo ji nas domek nudil zatočišče za eno noč, da se primaje
*da sem se čiiist navadla na ful spanja in se mi oke zapirajo že ob desetih.. ni ga čez spočitih osem ur na jobu, majkemi!
*da mi gre ful na zivce ta moja neredna menstra..fak no, saj nisem stara vec 16! dans me čist presenetla in me v roku ene ure spremenila iz energije polne zajkle v zajamranega in zalimanega polha.
*da sem čist srečna kr si včeraj naštimala najnovejše linuxe.. aaah, jaz res nevem kaj sem počela vsa ta leta z windowsi :P
*da ta tedn tako hitro mineva..faak no. spet bo vikend. tokrat malo bolj umirjen (upam) ampak se spomnila, da se spet praznuje en rojstni dan pa moja najbejba pride na počitnice.. bomo vidli.
*da pa definitivno morm ene stvari sprement.. posledice že kr malo prevladujejo v situacijah mojega vsakdana..
*da sem mela včeraj spet fleshe.. in se zahvaljevala vsem silam za vse kar mam.. I am really lucky :)
*da ma cimer jutri zjutraj zagovor diplome in sem kr malo živčna zanj.. :D ampak itak je pripravil vse v nulo, tk daaaa..
*da mi je malo hudo za tadrugega cimra, ki je odpotoval k svoji ljubljeni in masta tam ful grde scene.. komaj čaka, da gre domov. ljubavni trip pa taki.
*da mam ta tedn spet čist nabit na jobu..ful enih projektov za dokončat in valda vse naenkrat. zravn pa še večerne predstave v teatru.. sem kr malo razdvojena kr mi je tam res dbest delat in bit del vsega tega.. ampak po drugi strani pa nevem kako dolgo se mi bo dalo izmozgavat se tam po celem dnevu na jobu. bomo vidli kaj bodo okoliščine prinesle.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 26. Okt. 2011 22:39

rachka_ napisal/-a:*da sem očitno edina ever, ki ji to vreme ful paše.. :)

#da nisi.... meni tudi paše... pa kr od Madonne Rain se mi je začel pet po glavi zdej...
# da nisem dobila take novice, kot sem upala da bo :evil:
# da sn čist narajcana z novimi Deathstars .... škoda da sn na tesnem s kešom, ker bi ful šla na Rammstein + Deathstars v Zg, ampak trenutno so druge stvari prioritetne.... se tolažim s tem da bojo detiči mel solo turnejo pa bojo špilal 2 ure, ne pa 45min kot predskupina :D
# da vedno ko grem h kolegici na hitr kafe, se to zavleče na par ur.... :rolleyes:
# da crkujem od smeha ko hrček pod.jebava mačko, ker ve da mu nič ne more.... kira flegmatična žlehnoba ena
# da mi grejo na žifce šuštarji fuŁ!smrdijo po zelenem. bleki.
# da morem spremenit svoj bioritem ker tole je katastrofa
# da še kr nisn dobla datuma za strokovni izpit, pi*de ene naj nehajo kavo pit pa se zberejo na kup pa me vprašajo brž kdo je predsednik države pa tt šit
# da bi mela vombata za kompanjona, ker je ful kul mega špon kjut
# da moja limona ful lepo raste, ime ji je pa Pu, upam da bo drugo leto že za kako švohno limonado letine
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 26. Okt. 2011 22:48

*da OMG nimam pojma, kdaj sem nazadnje tipkala tu gor
*da se me itak noben več ne spomni :D
*da sem šla prav brat svoje stare poste, o čem sem sploh pisala in me je kap
*my life is no longer the same
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 27. Okt. 2011 9:01

Priznam,

- da je bil zadnji teden katastrofalen
-^^da šlo vse narobe, vse se odvijalo po najslabšem scenariju
- da sem izgubila nekoga, ki mi je pomenil vse, ki mi je stal ob strani ob vsakem trenutku in me vedno spravil v dobro voljo
- ^^da upam, da počiva v miru in je srečnejši kjerkoli že je
- da sem imela na faksu ogromno dela, kar je bilo še posebno težavno, ker se v teh trenutkih nisem mogla skoncetrirati na faks
- da mi je vseeno uspelo ponarediti vse
- da mi je dragi stal ob strani ob težkih trenutkih, ampak da še vseeno ne vem kako se bo najina zgodba odvila
- ^^da mi intuicija preprosto ne da miru in ne vem če se mi še da vlagati čas in energijo v najino zvezo
- da sem popolnoma brez energije, volje do življenja
- da se bom danes zabakadirala v pojstlo in bila do jutri nedosegljiva za ves svet
- da preprosto rabim čas zase, da procesiram vse dogodke, ki so se v zadnjem času zgodili in si poskušam nabrati energije za prihodnje dni
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Okt. 2011 9:47

KLEMY napisal/-a:*da se me itak noben več ne spomni :D

to ti misliš! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Okt. 2011 9:53

KLEMY, js se te tud spomnim. :wink:

* da bolš, da tole kosilo, ki se kuha uspe :D
* da res upam, da se vse kmalu obrne na bolje in da se konča to "temačno" obdobje :? :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Okt. 2011 10:25

emanuela napisal/-a:
claire napisal/-a:
* da sem prej ujela da je ona nakmetiji govorila o posilstvu- WTF? :stupid:

Zakaj?Čisto njena stvar...in če jo je tako zaznamovala in ji je lažje če pove, pa naj pove. Bolj noro je skrivanje in ostale posledice tega.

i do agree. ampak nekako se res ne morem otepsti občutka, da to ena taka umazana taktika.. in tega ne prenašam pri ljudeh.

* da komaj kavo pijem :roll:
^^to ni dobro

* da mam kup dela in zato nalašč spim do 11ih :D in visim tu gor

* da pol naj bo vsj sneg če že. bom imela več od tega.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 27. Okt. 2011 11:04

- me zmeri bl frustrira da ne morem prodat stanovanja... kr noben ga noče kupit, čeprov pravjo da je lep in na super lokaciji (LJ)... pa še res je, vsaj v primerjavi z marsikatero drugo lukno, ki se prodaja dandanes (pa to ni samo moja subjektivna ocena da nau pomote)
- hodjo sam firbcat na oglede in sm že začela študirat kako apriori izločit take firbce k majo zgleda preveč cajta... jst ga namreč nimam in res nimam volje se ukvarjat pa vsakič sprot vse razlagat enmu, k nima resnega namena kupt (slik majo pa malo morje in to več kot nazornih na netu) :evil:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 27. Okt. 2011 11:07

^^mogoče predrago prodajaš?
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 27. Okt. 2011 11:12

^
ma ne bi rekla... mislm da to ni razlog ker se noben niti cenkat noče, čeprov jim povem da napisana cena ni fiksna in se da še kej zment... ampak kr ni interesa in mi res ni več jasn v čem je problem (ker noben nič ne reče)... vem da ni glih najboljši cajt za tovrstne posle, ampak useen... kolegica je npr. pred dvema mescema prodala podobno veliko stanovanje v istem naselju, sam na slabš lokaciji, brez problema za ne dost manjšo ceno :nixweiss:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 27. Okt. 2011 11:12

[quote="mona-liza"][/quote]

Lahk vidm fotke pa ti povem? :)
lahko tut na ZS...

Ker sva lani kupovala flat... in sem pregledal VSA stanovanja k sm jih našel na netu :)
(mel sm like gaziljon klicev, mailov in ene 50ogledov :) )
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 27. Okt. 2011 11:23

Hello neighbour :D
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 27. Okt. 2011 11:46

mona-liza ... ne vem sicer iz kasnih razlogov prodajas stanovanje, ampak jz bi ga na tvojem mestu dala v najem, bols kokr pa da je prazn (edin ce ti zivis not, pa ga prodajas zard nakupa vecjega ipd.)

- da sm se tooook uibr spicila zdj s sefom in mi je v usem dretju se z odpovedjo groziu in da bo sou do svojga sefa (like i care, lahk gremo skp pa da vidmo kdo bo koga!)
- da si zdj se bol zelim, da dobim tist drug siht (molim k usem bogovom tega sveta da me uslisjo)
- da bom z najvecjim veseljem dala odpoved!
- da sm se skregala zato ker sm sita izkoriscanja in da odnasam drugim riti, lahk tud jz zlo hitr neham delat, pa lahk grozis ti komur cs bmk!!! :evil: :mad:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 27. Okt. 2011 11:46

mona-liza napisal/-a:^
ma ne bi rekla... mislm da to ni razlog ker se noben niti cenkat noče, čeprov jim povem da napisana cena ni fiksna in se da še kej zment... ampak kr ni interesa in mi res ni več jasn v čem je problem (ker noben nič ne reče)... vem da ni glih najboljši cajt za tovrstne posle, ampak useen... kolegica je npr. pred dvema mescema prodala podobno veliko stanovanje v istem naselju, sam na slabš lokaciji, brez problema za ne dost manjšo ceno :nixweiss:

* mi daš na ZS link od oglasa? jaz ful (počasi) kupujem
Houd de wereld tegen

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov