Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*da se tabedn in depresiven del tega tedna se kr ni koncal.. res mi ni blo fajn te dni
*da zna moja mama naredit stvari tako, da jo komot vtaknem v predalcek najzlobnejsih ljudi, ki jih poznam
*da mi bo spila vseee zivce in se kr ne odneha!
*da bi blo ful prijetno, ce mi dans nakazejo kes za on prevod cuz' Im broke..
*da me je dans sicer v dobro voljo spravil ta komad: (posluste ga, res je pozitiveeeen v nulo!:flower: ) Klick
*da mam dans spet 14 urni delavnik in upam, da zvecer nebom prevec utrujena.. mam ze bojni nacrt za instant relaksacijo v obliki kopalne oli z nekimi hawajskimi vonjavami in 20min tisine ob sveckah preden grem naprej v noc
*da nimam pojma kaj naj kupim frendici, ki ma posloviln zur preden pici za eno leto na japonsko.. itak sem bolj ko ne brez kesa, ampak neko majckenost bi ji pa poklonla.. hm.
*da si morm tekom dneva malo pobrskat po plejlisti in zbrat taprave komade, ki me bodo spravli v mood za v 4ko zvecer.. sploh nevem zakaj sem tak apaticna, ko pa pride dans ceeela moja druzba, pa se familija rola na vlkem floru oujeaaa..mogoc me more samo minit ta grenki priokus tedenskih zalostarij.
*da mam se ful za narest na jobu, ampak se mi dans kr ne da.
*da zna moja mama naredit stvari tako, da jo komot vtaknem v predalcek najzlobnejsih ljudi, ki jih poznam
*da mi bo spila vseee zivce in se kr ne odneha!
*da bi blo ful prijetno, ce mi dans nakazejo kes za on prevod cuz' Im broke..
*da me je dans sicer v dobro voljo spravil ta komad: (posluste ga, res je pozitiveeeen v nulo!:flower: ) Klick
*da mam dans spet 14 urni delavnik in upam, da zvecer nebom prevec utrujena.. mam ze bojni nacrt za instant relaksacijo v obliki kopalne oli z nekimi hawajskimi vonjavami in 20min tisine ob sveckah preden grem naprej v noc
*da nimam pojma kaj naj kupim frendici, ki ma posloviln zur preden pici za eno leto na japonsko.. itak sem bolj ko ne brez kesa, ampak neko majckenost bi ji pa poklonla.. hm.
*da si morm tekom dneva malo pobrskat po plejlisti in zbrat taprave komade, ki me bodo spravli v mood za v 4ko zvecer.. sploh nevem zakaj sem tak apaticna, ko pa pride dans ceeela moja druzba, pa se familija rola na vlkem floru oujeaaa..mogoc me more samo minit ta grenki priokus tedenskih zalostarij.
*da mam se ful za narest na jobu, ampak se mi dans kr ne da.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
× je umrl Tone Pavček, eden največjih slovenskih pesnikov. Počivaj v miru!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
* da imam danes spet zmenek na slepo oz. žur na slepo... se spet dobim z eno punco iz comosta in gremo ven
* da zadnje cajte spoznavam punce namest tipe, tud drugje
* sm se pogovarjala z enim dobrim tipom, k se je na začetku ful fajn pogovarju, potem pa spet začel s tistimi forami: " sem imel dolgo zvezo in zdaj ne iščem punce, mi paše uživat, met avanturice" (prelaganje odgovornosti, da na koncu ko ne bo nič iz tega, ne bo on kriv, saj ti je povedal takoj) in " vseeno se lahko spoznava in druživa in bova videla kaj bo iz tega" (dajanje upanja, vseeno se lahko poiskusiš borit zame in mi dokazat, da si kaj boljša kot sam za sex, ampak seveda jaz bom vodil igro)... tako da me je samo spomnil na moja leta spoznavanja takih tipov, in za tem še slabših, in še slabših... da sem bila psihično čisto v kurcu in zdaj raje nimam sploh nobenega zmenka kot da bi še kdaj v življenju poslušala tako sranje. Pa se zaradi nekih sprememb v razmišljanju in izogibanju takim negativativnim tipom ni čisto nič pozitivnega zgodilo v mojem lajfu, samo duševni mir imam in nobeden me ne podcenjuje, to je pa tud vse.
* da zadnje cajte spoznavam punce namest tipe, tud drugje
* sm se pogovarjala z enim dobrim tipom, k se je na začetku ful fajn pogovarju, potem pa spet začel s tistimi forami: " sem imel dolgo zvezo in zdaj ne iščem punce, mi paše uživat, met avanturice" (prelaganje odgovornosti, da na koncu ko ne bo nič iz tega, ne bo on kriv, saj ti je povedal takoj) in " vseeno se lahko spoznava in druživa in bova videla kaj bo iz tega" (dajanje upanja, vseeno se lahko poiskusiš borit zame in mi dokazat, da si kaj boljša kot sam za sex, ampak seveda jaz bom vodil igro)... tako da me je samo spomnil na moja leta spoznavanja takih tipov, in za tem še slabših, in še slabših... da sem bila psihično čisto v kurcu in zdaj raje nimam sploh nobenega zmenka kot da bi še kdaj v življenju poslušala tako sranje. Pa se zaradi nekih sprememb v razmišljanju in izogibanju takim negativativnim tipom ni čisto nič pozitivnega zgodilo v mojem lajfu, samo duševni mir imam in nobeden me ne podcenjuje, to je pa tud vse.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
- sem bila v DM pa pozabila izkoristit kupon za popust aaaaaa! Pa še 2 imam
- grem zdajle likat To je še najmanj osovraženo gospodinjsko opravilo
- upam, da se bo ta vikend kam šlo, ker se mi res ne da bit doma
- se mi ne da delat za službo... bom raje v ponedeljek več
- grem zdajle likat To je še najmanj osovraženo gospodinjsko opravilo
- upam, da se bo ta vikend kam šlo, ker se mi res ne da bit doma
- se mi ne da delat za službo... bom raje v ponedeljek več
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
*da sem diplomirala!! woohoo!
*da hvala bogu konc zajebavanja s tem, ne morem verjet da sem tak dolgo sploh čakala da sem končno dobila datum zagovora
*^^sam, da je konec, ker fajn filing
*da še zmeraj mal razočarana, da mi ni ratalo že prej pa dobro kar je je
*da zdaj lahko sam upam, da bo kak job v bližnji prihodnosti čeprav nič kaj obetavno ne kaže s temi službami
*da treba še tud kaj drugega splanirat
*da sem končno dobla mal dnarčkov in grem jutr v šoping zapravljat ker si že celo večnost nisem nič novega kupila
*da hvala bogu konc zajebavanja s tem, ne morem verjet da sem tak dolgo sploh čakala da sem končno dobila datum zagovora
*^^sam, da je konec, ker fajn filing
*da še zmeraj mal razočarana, da mi ni ratalo že prej pa dobro kar je je
*da zdaj lahko sam upam, da bo kak job v bližnji prihodnosti čeprav nič kaj obetavno ne kaže s temi službami
*da treba še tud kaj drugega splanirat
*da sem končno dobla mal dnarčkov in grem jutr v šoping zapravljat ker si že celo večnost nisem nič novega kupila
Yada, yada, yada...
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
^Čestitke! Tteb pa prav nič nisem bila fauš... ker sem brala v tej temi in se spomnim, da sva v istih rokih pošiljale diplomo mentorju...
* grem čez slabo urco na pijačo z sošolko iz osnovne šole, s katero sva se nazadnje videle v osnovni šoli
* grem čez slabo urco na pijačo z sošolko iz osnovne šole, s katero sva se nazadnje videle v osnovni šoli
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
priznam da
* je petek zvečer in grem spat
* je popoldanski šiht super zato ker ne rabim ob šestih vstajat, ampak je hudo narobe prit domov in it direkt v posteljo
* da ga že ful pogrešam in komi čakam jutri, da ga prelupčkam podolgem in počez
* da je klub300 fensiBowlingShit preveč polikan za mojo malenkost, zato se Keepsake ne udeležuje meetinga
* da že eno uro žvečim neko bogo solato
* da nimam nič pametnega za povedat, ker sem brez energije, napol sitna ker mi hormone razmetava, nenaspana, zmatrana...
* se morm počasi lotit projektov za diplomsko
* oh ja, faks
* da sem bila pri mehaniku in skakala pod avtom in bila vsesplošno v napoto
* pa je šlo spet 200€ za ta kup pleha
*
* je petek zvečer in grem spat
* je popoldanski šiht super zato ker ne rabim ob šestih vstajat, ampak je hudo narobe prit domov in it direkt v posteljo
* da ga že ful pogrešam in komi čakam jutri, da ga prelupčkam podolgem in počez
* da je klub300 fensiBowlingShit preveč polikan za mojo malenkost, zato se Keepsake ne udeležuje meetinga
* da že eno uro žvečim neko bogo solato
* da nimam nič pametnega za povedat, ker sem brez energije, napol sitna ker mi hormone razmetava, nenaspana, zmatrana...
* se morm počasi lotit projektov za diplomsko
* oh ja, faks
* da sem bila pri mehaniku in skakala pod avtom in bila vsesplošno v napoto
* pa je šlo spet 200€ za ta kup pleha
*
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
# tud js čestitam kikyci za diplomo yaaay
# mela ful ful lep vikend, sicer tak umirjen
# sem bila včeraj na Gregorian in so tipi (+ ženski) tako raztural, da bi moderne pop zvezde ko zdej strašijo naokol po glasbeni sceni poslala k njim na učenje vokalnih sposobnosti pa da vidijo kaj to pomen nardit šov ki je hkrati eye candy, ma odlično playlisto in 1A performerje
# da sem na koncertu od daleč videla eno sošolko is SŠ ki me ful ni marala in mislim da me še kr ne, js sn ji pa pomahala ker sn ful prijazna oseba, ona me je pa tak grdo pogledovala, škrat en brezvezn v ugglycah
# da čakam eno novico in res res res upam da bo taka, kot jaz hočem da je
# da sem malo prej prišla domov in se mi tako nič ne da, da grem samo pod kovter pa gledat Big Bang Theory
# mela ful ful lep vikend, sicer tak umirjen
# sem bila včeraj na Gregorian in so tipi (+ ženski) tako raztural, da bi moderne pop zvezde ko zdej strašijo naokol po glasbeni sceni poslala k njim na učenje vokalnih sposobnosti pa da vidijo kaj to pomen nardit šov ki je hkrati eye candy, ma odlično playlisto in 1A performerje
# da sem na koncertu od daleč videla eno sošolko is SŠ ki me ful ni marala in mislim da me še kr ne, js sn ji pa pomahala ker sn ful prijazna oseba, ona me je pa tak grdo pogledovala, škrat en brezvezn v ugglycah
# da čakam eno novico in res res res upam da bo taka, kot jaz hočem da je
# da sem malo prej prišla domov in se mi tako nič ne da, da grem samo pod kovter pa gledat Big Bang Theory
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- takoj ko sem preckal zadnje hribe in vstopil v Galicijo....dez. Jap, 23 dni brez dezja se je uradno koncalo
- sem vesel za mojega prijatelja..depresiven ko ga punca zapusti..recem naj gre na kako aktivnost, gre v fitness, sreca novo punco.
- berem temo, bowling300 in se spomnim ko smo sli s najboljsim prijateljem bowlat tja, in se ene par ljudi. In primem kroglo, nardim zamah in mi je krogla usla nazaj, direkt kolegu na taco
- sem vesel za mojega prijatelja..depresiven ko ga punca zapusti..recem naj gre na kako aktivnost, gre v fitness, sreca novo punco.
- berem temo, bowling300 in se spomnim ko smo sli s najboljsim prijateljem bowlat tja, in se ene par ljudi. In primem kroglo, nardim zamah in mi je krogla usla nazaj, direkt kolegu na taco
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
*bi mal pospegov na "meeting" prek kake spybee alpa kej
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^ hehe me2
- da mi vikendi cist prehitr minejo in da je jutr ze kr spet pondelk in spet siht
- da sm drgac dons cist pozitivno naravnana in si skos rolam en motivacijski posnetk in sm si ga ze dala na telefon, da lahk skos poslusam tud k nism doma
- da mi vikendi cist prehitr minejo in da je jutr ze kr spet pondelk in spet siht
- da sm drgac dons cist pozitivno naravnana in si skos rolam en motivacijski posnetk in sm si ga ze dala na telefon, da lahk skos poslusam tud k nism doma
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
- da sm lih tuhtala, da so zadnji štirje fanti, ki so mi nakazali ali povedali, da sem jim všeč....vsi v takšnih ali drugačnih zvezah (zasedeni)
- in bolj razmišljam, bolj sem jezna na to!
(to naprej leti na te fante)
- Nevem, a mi mogoče piše na čelu, da me osvajajte?? P**** ste smotani. Od kje vam ideja, da bi se z vami pogovarjala o svoji intimi? Vsi mate punce, in če se z njimi o tem ne pogovarjate, se tudi z mano ne rabite. Jaz vam ne bom dajala nobenih pobud, ne bom se pogovarjala o svojih spolnih fantazijah - sploh pa, kaj si pa mislite da ste, da pogovor poskušate napeljevat na to? ...Če sem prijazna, še ne pomeni, da ste pa lahko kar direktni. Fuck off vsem takim fantom! Podn. Pol mi pa en še reče, da se njemu seks itak ni nobena posebna tema, in se lahko o tem kr z vsakim pogovarja...Ma marš stran s takimi izjavami! Pogovarjaj se s svojimi frendi pa s punco, grrr!
- in bolj razmišljam, bolj sem jezna na to!
(to naprej leti na te fante)
- Nevem, a mi mogoče piše na čelu, da me osvajajte?? P**** ste smotani. Od kje vam ideja, da bi se z vami pogovarjala o svoji intimi? Vsi mate punce, in če se z njimi o tem ne pogovarjate, se tudi z mano ne rabite. Jaz vam ne bom dajala nobenih pobud, ne bom se pogovarjala o svojih spolnih fantazijah - sploh pa, kaj si pa mislite da ste, da pogovor poskušate napeljevat na to? ...Če sem prijazna, še ne pomeni, da ste pa lahko kar direktni. Fuck off vsem takim fantom! Podn. Pol mi pa en še reče, da se njemu seks itak ni nobena posebna tema, in se lahko o tem kr z vsakim pogovarja...Ma marš stran s takimi izjavami! Pogovarjaj se s svojimi frendi pa s punco, grrr!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov