Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
- ^^ 3 visje tud mene zanima kaj je blo z d.
- da mi je smesno, k se vas kr neki "krega" kr naprej
- da mi je vsecno gledat cez okn kako snezi, ampak k pomislm na promet po sihtu k bo treba dam mi slabo rata, k ze vem da bo obup
- hvala bogu da je jutr ze petk!!
- da bi jz tud sla na cosmo miting v zoo, sam pomoje bl odpade
- da mi je smesno, k se vas kr neki "krega" kr naprej
- da mi je vsecno gledat cez okn kako snezi, ampak k pomislm na promet po sihtu k bo treba dam mi slabo rata, k ze vem da bo obup
- hvala bogu da je jutr ze petk!!
- da bi jz tud sla na cosmo miting v zoo, sam pomoje bl odpade
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
brandibelle napisal/-a:* umiram ob pogledu na slikce od une "zajkle" IN na post od evelyn
* me zanima kok je E stara
Kdo je E?
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ 2 gor: Pa res, ja, pa že nekaj časa nazaj jih je tudi, k so vse skor kozlale, očitno ni še nič prodala od takrat In ne vem, zakaj bi bila D. kriva, če ta ženska prodaja ponaredke, pa še celo rabljene.. al kaj se neki razburja
- da sem pravilno domnevala o neki osebi
- da v LJ že sneži in sploh ne vem, če se mi ljubi iti ven v tako vreme
- da sem pravilno domnevala o neki osebi
- da v LJ že sneži in sploh ne vem, če se mi ljubi iti ven v tako vreme
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
* vam morem povedat kaj se je zgodilo:
GOSPODIČNA ZAJČICA, KI SEM JO VČERAJ OMENILA V TEJ TEMI, KI PRODAJA TISTO SVOJO ŠARO NA FB, JE DANES NA SVOJ SLAVNI ZID NA FB NAPISALA MOJE IME IN PRIIMEK IN DA NAJ ME DODAJO TISTI, KI HOČEJO SEXAT. HAHAHAHHAHAHAHA
IN IMAM ZDAJ POLNO PROŠENJ ZA PRIJATELJSTVO HAHAHAHAHHA
GOSPODIČNA ZAJČICA, KI SEM JO VČERAJ OMENILA V TEJ TEMI, KI PRODAJA TISTO SVOJO ŠARO NA FB, JE DANES NA SVOJ SLAVNI ZID NA FB NAPISALA MOJE IME IN PRIIMEK IN DA NAJ ME DODAJO TISTI, KI HOČEJO SEXAT. HAHAHAHHAHAHAHA
IN IMAM ZDAJ POLNO PROŠENJ ZA PRIJATELJSTVO HAHAHAHAHHA
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
a nima vec napisan al ma vec profilov
-
delusional - Cosmopsiho
* si pa res bogi, da jo maš med frendi
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- nekaj dni nisem mogla spat od vznemirjenja
- moram počakat do ponedeljka
- bom bolj podobne informacije zvedla v začetku novembra
- mi gre tako turobno vreme na k***c!
- sem lačna
- me zanima, če se gospodična tako obnaša tudi med svojimi prijatelji
- ne mormmmmm vrjettttt
- nekaj dni nisem mogla spat od vznemirjenja
- moram počakat do ponedeljka
- bom bolj podobne informacije zvedla v začetku novembra
- mi gre tako turobno vreme na k***c!
- sem lačna
- me zanima, če se gospodična tako obnaša tudi med svojimi prijatelji
- ne mormmmmm vrjettttt
-
delusional - Cosmopsiho
kaj pa točno piše, če kdo ve?
če si kdo zeli seksat naj doda D. P., TO JE NAJVECJA KURBA KI DA VSAKOMUR ZASTOJN,TAKO DA SE NE BO NITI PREVEC TRUDIL,samo nasvet smile))
ahahahahahhaha, tenks željka.
če si kdo zeli seksat naj doda D. P., TO JE NAJVECJA KURBA KI DA VSAKOMUR ZASTOJN,TAKO DA SE NE BO NITI PREVEC TRUDIL,samo nasvet smile))
ahahahahahhaha, tenks željka.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
#kira drama se dogaja, sicer sem očitno zamudila link do nekih čudovitih kreacij, no zdaj se vsej vid kolk majo te zajkle v betici da take stvari počnejo.... podn od obnašanja je pa za nasmejat
# da sn zadnje čase ratala ful dober chef, sama seb sem tako kul še moja mati ki ima čist drugačen način kuhanja kot jaz ful hvali moje jedi
# da bi mogla dans h kolegici na kofi, ampak v tem vremenu sem sam za v pojslo na nanizanke.... Pretty Little Liars here I come, American Horror Story pa šparam za ted ko bo tema
# da grem jutri na čvek z bivšo sodelavko, njo pa še eno res pogrešam iz prejšnjega kolektiva, ker je taka fina osebica za pogovarjat, pa upam da zvem kake mastne novice ka dogaja
# da tud mene avto neki zafkava pa more bit fajn slab vreme dans, da ga ne morem razšraufat pa spucat.... mnjah, sej še ni tak hudo, kak kedn bo že še zdržu brez obdelave
# da mi je žal da nisn šla za avtomehanika, dober biznis
# da nasploh mam momente ko mi je žal da sn 6 let zabila na glupem faksu, zdej sn pa za večino del ki bi jih opravljala preveč kvalificirana l4m3
# da k sreči mi dragi daje delo, da imam zapolnjene dneve in pritok €
# da poslušam tak mušter od muzike da aj bok, zdle se mi na random suče vse od synth popa do black metala
# har har
# da sn zadnje čase ratala ful dober chef, sama seb sem tako kul še moja mati ki ima čist drugačen način kuhanja kot jaz ful hvali moje jedi
# da bi mogla dans h kolegici na kofi, ampak v tem vremenu sem sam za v pojslo na nanizanke.... Pretty Little Liars here I come, American Horror Story pa šparam za ted ko bo tema
# da grem jutri na čvek z bivšo sodelavko, njo pa še eno res pogrešam iz prejšnjega kolektiva, ker je taka fina osebica za pogovarjat, pa upam da zvem kake mastne novice ka dogaja
# da tud mene avto neki zafkava pa more bit fajn slab vreme dans, da ga ne morem razšraufat pa spucat.... mnjah, sej še ni tak hudo, kak kedn bo že še zdržu brez obdelave
# da mi je žal da nisn šla za avtomehanika, dober biznis
# da nasploh mam momente ko mi je žal da sn 6 let zabila na glupem faksu, zdej sn pa za večino del ki bi jih opravljala preveč kvalificirana l4m3
# da k sreči mi dragi daje delo, da imam zapolnjene dneve in pritok €
# da poslušam tak mušter od muzike da aj bok, zdle se mi na random suče vse od synth popa do black metala
# har har
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov