Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ti ti firbec. (mene tudi zanima )
* še kar se ne morem navadit na te fsrane skrete na faxu. v lj tega nisem nikoli doživela. (pa ne zdaj spet da je to kr neki, to je resnica.)
* moram pogruntat kako 5 ur zdržat brez it lulat.
* sem dobila za ene 300€ nagrad. in jih še vsaj za 600€ bom, ker dejansko nobeden ne igra te nagradne igre! juhu! (kaj ste butasti no to ni žalitev!)
* še kar se ne morem navadit na te fsrane skrete na faxu. v lj tega nisem nikoli doživela. (pa ne zdaj spet da je to kr neki, to je resnica.)
* moram pogruntat kako 5 ur zdržat brez it lulat.
* sem dobila za ene 300€ nagrad. in jih še vsaj za 600€ bom, ker dejansko nobeden ne igra te nagradne igre! juhu! (kaj ste butasti no to ni žalitev!)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da me zanima katero nagradno igro to claire igra
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
^^mene tudi
*da razmišljam kak naj si organiziram prevoz na faks, da zmanjšam stroške
*da bi rada hodla na vsa predavanja, ki jih še mam (ker se zavedam, da jih bo kmalu konec za vse večne čase)
*da sem doživela en konkretno DOBER večer z njim
*da ni ura še niti pol enajstih, jaz pa že cela crknjena in zaspana
*da se mi avto spet hoče pokvarit in mi ni to niti malo všeč!
*da razmišljam kak naj si organiziram prevoz na faks, da zmanjšam stroške
*da bi rada hodla na vsa predavanja, ki jih še mam (ker se zavedam, da jih bo kmalu konec za vse večne čase)
*da sem doživela en konkretno DOBER večer z njim
*da ni ura še niti pol enajstih, jaz pa že cela crknjena in zaspana
*da se mi avto spet hoče pokvarit in mi ni to niti malo všeč!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
* mene pa zanima, če je claire postala profesorica na faksu?
* da mešam med uporabnicama haley in haylee
* da mešam med uporabnicama haley in haylee
-
delusional - Cosmopsiho
* kaj pa pol delaš na faksu, ki ni v lj? si v mb kakega podiplomca vpisala?
*omg, playboyeva zajčica je odprla spletno trgovino na fb, kjer prodaja svojo staro šaro. upam, da ji bo to pomagalo priti iz velikih finančnih težav, zaradi katerih je tako nesrečna in ne more uživati lajfa, bogatega tipčka pa ne dobi.
*omg, playboyeva zajčica je odprla spletno trgovino na fb, kjer prodaja svojo staro šaro. upam, da ji bo to pomagalo priti iz velikih finančnih težav, zaradi katerih je tako nesrečna in ne more uživati lajfa, bogatega tipčka pa ne dobi.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
* da moramo razpucat zadevo "profesorica na faxu" ker mi že pišejo zs-je kako "zdržim"
^^ nisem profesorica na faxu. to si je delu izmislila.
^^ hodim na predavanja. kakšna vas pa nič ne briga.
^^ bi pa takoj bila.
^^ nisem profesorica na faxu. to si je delu izmislila.
^^ hodim na predavanja. kakšna vas pa nič ne briga.
^^ bi pa takoj bila.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
* zadnje cajte si pa nekam skrivnostna.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Priznam, da:
-sem prav vesela, da nimam prostega časa, ker se mi ves čas nekaj dogaja,
-mi ni nikoli dolgčas...,
-sem bila v sob po dolgem času zunaj in smo se imele prav fajn (vesela sem, da smo se našle ),
-razmišljam, kdaj mu bo žal. Pomoje nikoli, ali pa mogoče, ko bo star in bo to že vse mimo?Pojma nimam. Je pa nas tole še bolj povezalo.
-me doma že resno zezajo glede moje samskosti. Kot da je to stanje, ki kaže, da ti nekaj manjka?Nope...meni je fajn ,
-res cenim te vikende, ki jih imam in sem namesto na compu/pred tvjem dejansko z mojimi, ne samo navidez...,
-se imam v novem stanovanju fajn. Edino kuri se premalo in je moja soba konstantno mrzlejša od ostalih prostorov, posledično me ponoči zebe in sem ovita in oblečena ko en medo ...,
-si nikooli nisem mislila, da se bom ukvarjala s takimi stvarmi, kot se ukvarjam sedaj. Nikoli
-sem prav vesela, da nimam prostega časa, ker se mi ves čas nekaj dogaja,
-mi ni nikoli dolgčas...,
-sem bila v sob po dolgem času zunaj in smo se imele prav fajn (vesela sem, da smo se našle ),
-razmišljam, kdaj mu bo žal. Pomoje nikoli, ali pa mogoče, ko bo star in bo to že vse mimo?Pojma nimam. Je pa nas tole še bolj povezalo.
-me doma že resno zezajo glede moje samskosti. Kot da je to stanje, ki kaže, da ti nekaj manjka?Nope...meni je fajn ,
-res cenim te vikende, ki jih imam in sem namesto na compu/pred tvjem dejansko z mojimi, ne samo navidez...,
-se imam v novem stanovanju fajn. Edino kuri se premalo in je moja soba konstantno mrzlejša od ostalih prostorov, posledično me ponoči zebe in sem ovita in oblečena ko en medo ...,
-si nikooli nisem mislila, da se bom ukvarjala s takimi stvarmi, kot se ukvarjam sedaj. Nikoli
The world is as you are.
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
delusional napisal/-a:* da mešam med uporabnicama haley in haylee
Nej bojo avatarčki v pomoč Pa jst se bol mal oglašam, haley velik bol pridno tipka svoje post-e
* da že ceu dan jem čustva (spet) - kar verjetno ne dela nobene usluge mojmu vsakodnevnem matranju v telovadnci, da o koži sploh ne govorim. No self control, jbg
* da je RES skrajn čas, da se spravm pisat diplomsko, pa se mi RES ne da. Aaaaaaah lenuh!!! Nikol nism štekala folka, k je ceu faks spackou skupi, pol pa oddajo diplomske vleku v nedogled. Hm....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
- "jem čustva" haha, to bom naslednjič rekla, ko me bo sram rečt, da jem čokolado
It was forever..but it didnt last long..
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
"jem čustva" a.k.a. butam vase ves junk k ga mamo v omarah/hladilniku (čokoladke, piškotki, čips, nutella itd ). Vedno k to rečm mam pred očmi cheesy ameriški film, kjer punca, k jo je glihkar tip pustu, konzumira banco sladoleda po žlici pred tvjem pa jokca.
Zadnjič spremenil haylee, dne 19. Okt. 2011 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*da ful paše ta dež ob streho..mmm
*da mam ob sedmih zjutraj zobaaarjaaa in se prav bojim, da mi bojo morali kaj pulit..
*da sem bla dans ful pohvaljena na jobu in se ful veselim svojegam drugega biznistripa v tujino (fak, že ta serious prizvok mi je kul )
*da mam ob sedmih zjutraj zobaaarjaaa in se prav bojim, da mi bojo morali kaj pulit..
*da sem bla dans ful pohvaljena na jobu in se ful veselim svojegam drugega biznistripa v tujino (fak, že ta serious prizvok mi je kul )
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
delusional napisal/-a:*omg, playboyeva zajčica je odprla spletno trgovino na fb:
kjer prodaja svojo staro šaro. upam, da ji bo to pomagalo priti iz velikih finančnih težav, zaradi katerih je tako nesrečna in ne more uživati lajfa, bogatega tipčka pa ne dobi.
Omg, a je normalna, sej to jo lahko inšpekcija zarad teh ponaredkov Pa to je že prodajala enkrat tam med oglasi na forumu, k se spomnim, da so se punce potem zgražale v temi NTW
- da sem žalostna in razočarana nad vedno isto osebo
- da mi ni všeč, da se tako hitro stemni zvečer
- da me skrbi, da bo jutri še slabši dan
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]