Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- da sem v LJ in da do 17.00 nimam kaj delat...
- ne vem, če bi šel domov za 2 urci pa potem spet nazaj...
- moram najti en bar kjer ne bo veliko ljudi, ker mi ni do gužve pa da se bom lahko martinčkal na soncu...
- sem se zdaj zasidral na petrolu, kjer imajo wireless pa si malo čas krajšam... upam, da bo baterija čimdlje zdržala!
- moram najti en bar kjer ne bo veliko ljudi, ker mi ni do gužve pa da se bom lahko martinčkal na soncu...
- sem se zdaj zasidral na petrolu, kjer imajo wireless pa si malo čas krajšam... upam, da bo baterija čimdlje zdržala!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Jochie napisal/-a:- da sem v LJ in da do 17.00 nimam kaj delat...
parkiraj v tivoliju in bejž malo odšetat do čolnarne
- da če gre vse po sreči bova jutri dobila muco! wizuwiuwiuwiwuiwuwiwuwiwuwiwuwiwuwuwiwuwiiiiiiii!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
-* Vau, temu pa jaz rečem Ženska z veliko začetnico.
-* na tranfuziji vedno pojem nekaj sendvičev, sem se spomnil ko sem bil še v SŠ in sem bil nekoč lačen, denarja pa nobenega pa sem šel na transfuzijo..pojedel sendvič, spil čaj...
-* na tranfuziji vedno pojem nekaj sendvičev, sem se spomnil ko sem bil še v SŠ in sem bil nekoč lačen, denarja pa nobenega pa sem šel na transfuzijo..pojedel sendvič, spil čaj...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
kofetarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2012
Priznam, da
- pijem eno dobro ledeno kavo z vanilijo in se d*kam s pomnjenjem definicij enega nadvse nezanimivega in obsežnega predmeta
- grem po določenem št. predelanih strani skripte pogledat kakšen del Seksa v mestu, da si prezračim možgansko sfero
- komaj čakam na diplomo v mojih rokah, da bom lahko šla delat licenco za nepremičninskega posrednika
- sem dobila fajn priložnost za občasno delo, da bo naneslo nekaj €, po izpitih pa bo vsekakor treba najti še kakšno bolj redno delo
- pijem eno dobro ledeno kavo z vanilijo in se d*kam s pomnjenjem definicij enega nadvse nezanimivega in obsežnega predmeta
- grem po določenem št. predelanih strani skripte pogledat kakšen del Seksa v mestu, da si prezračim možgansko sfero
- komaj čakam na diplomo v mojih rokah, da bom lahko šla delat licenco za nepremičninskega posrednika
- sem dobila fajn priložnost za občasno delo, da bo naneslo nekaj €, po izpitih pa bo vsekakor treba najti še kakšno bolj redno delo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Led Zeppelin napisal/-a:-* Vau, temu pa jaz rečem Ženska z veliko začetnico.
sončkici al meni?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
floribunda napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:-* Vau, temu pa jaz rečem Ženska z veliko začetnico.
sončkici al meni?
nad njim je sončkica... kaj misliš?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
floribunda napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:-* Vau, temu pa jaz rečem Ženska z veliko začetnico.
sončkici al meni?
ah ne ne
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
..sem vesela, da je končno tu sreda-malce bolj na easy vse skupaj!
..zaužijem tole dozo kofija-potem pa počasi na trening...
..vse kaže na to-da bo pester vikend
..mi sicer tole vreme ustreza, ampak a ni bilo letos malce premalo snega?! Še enga konkretnega snežaka nisem uspela postavit
..bo verjetno potrebno danes naredit še premik do "papirologije", ki me tako pridno čaka...
..zaužijem tole dozo kofija-potem pa počasi na trening...
..vse kaže na to-da bo pester vikend
..mi sicer tole vreme ustreza, ampak a ni bilo letos malce premalo snega?! Še enga konkretnega snežaka nisem uspela postavit
..bo verjetno potrebno danes naredit še premik do "papirologije", ki me tako pridno čaka...
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
*Mi ni jasno, zakaj propade vsak plan, ki si ga zastavim, ne po moji krivdi;
*sem vesela za eno osebo, ki je zaljublja, skrajni čas ;
*sovražim nakupovalne centre in smilijo se mi zdolgočaseni moški s praznimi pogledi, ki posedajo na klopcah, njihove ženske pa se trudijo, da bi jih navdušile nad čudnimi in res neokusnimi oblačili, ki so jih pravkar kupile;
*upam na spremembo.
*sem vesela za eno osebo, ki je zaljublja, skrajni čas ;
*sovražim nakupovalne centre in smilijo se mi zdolgočaseni moški s praznimi pogledi, ki posedajo na klopcah, njihove ženske pa se trudijo, da bi jih navdušile nad čudnimi in res neokusnimi oblačili, ki so jih pravkar kupile;
*upam na spremembo.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
brida - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2011
- da sem prijetno utrujena
- da se že veselim badmintona naslednjič
- da bom mogla na kak tek, še prej pa si uredit muziko na iPodu
- da se sedaj spravljam še pred knjige za lahko nočko... študijske knjige... uf...
- seriously?? a ti ljudje naj mi (nam) bodo za vzgled???
- da se že veselim badmintona naslednjič
- da bom mogla na kak tek, še prej pa si uredit muziko na iPodu
- da se sedaj spravljam še pred knjige za lahko nočko... študijske knjige... uf...
- seriously?? a ti ljudje naj mi (nam) bodo za vzgled???
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Priznam,da sem:
-ZALJUBLJENA
-da bi bil že skrajni čas,da se začnem učit
-da sem spila dans občutno preveč kave
-da komaj čakam,da ga VIDIM
-ZALJUBLJENA
-da bi bil že skrajni čas,da se začnem učit
-da sem spila dans občutno preveč kave