Priznam da..#17
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
× mi je spelala job, ki je bil praktično že moj!!!
× jo sovražim iz dna srcaaa
× boljš za njo, da se me dans izogiba, ker ne odgovarjam za sebe
× se ji bom maščevala na najbolj "lep in zahrbten" način kar se le da
× ne bo nikol pozabla, kdaj me je zaj****
× jo sovražim iz dna srcaaa
× boljš za njo, da se me dans izogiba, ker ne odgovarjam za sebe
× se ji bom maščevala na najbolj "lep in zahrbten" način kar se le da
× ne bo nikol pozabla, kdaj me je zaj****
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- sem v fantasticnem arlbegu. Slike po stenah, abba se vrti, svetlo..kamin gori. Prijetno in domace..in nasploh zelo ocarljivo mesto.
- sem ski skuhal odlicno kosilo..in s tem mislim da ga nisem unicil :-), kkar se zdi kot preprosta jed, je velik korak zame.
- sem vceraj v Leonu ko sem se odpravljal spat pogledal v ogledalu in se zacel smejati iz srca..namrec kupil sem si neko majico, in sele takrat sem opazil da noben moski v zvezi ne bi kupil take majice in se zacel smejati sam sebi.
-sem vceraj opazil koliko pogresam svojega psa, ko sem po ulicah Leona lovil nekega pobeglega prinasalca in kako.sem bil vesel ko sem ga bozal.
- se igram z mislijo da bi se nekaj mesecov ostal v Spaniji oz. se vrnil nazaj..hm
- sem ski skuhal odlicno kosilo..in s tem mislim da ga nisem unicil :-), kkar se zdi kot preprosta jed, je velik korak zame.
- sem vceraj v Leonu ko sem se odpravljal spat pogledal v ogledalu in se zacel smejati iz srca..namrec kupil sem si neko majico, in sele takrat sem opazil da noben moski v zvezi ne bi kupil take majice in se zacel smejati sam sebi.
-sem vceraj opazil koliko pogresam svojega psa, ko sem po ulicah Leona lovil nekega pobeglega prinasalca in kako.sem bil vesel ko sem ga bozal.
- se igram z mislijo da bi se nekaj mesecov ostal v Spaniji oz. se vrnil nazaj..hm
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
la_estrella - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
- Kraj: Povsod po malo
priznam da:
~aaaaaaaa...zakaj ma dan sam 24ur?!? čiiiiiiiist premal...
~^^cel dan na faxu,doma pisat poročila,mogla bi še pakirat pa pač nimam cajta,mam še milijontavžnt stvari za zment se...aaaaaaaa
~pa jutr zutri najprej na Simbiozo,kosilce,popoldne do 6h vaje...že spet pisanje poročil...
~četrtek zutri na predavanje,hitr domov,hop na Brnik (pardon,na letališče Jožeta Pučnika) in via London...
~kdaj bom pakiralaaaaa?
~pa mogla bi it še na MF po eno skripto...sam da zaslužjo
~^^pa še z eno frendico se dobit,da mi posod korzet za en žur...damn...zakaj ma dan sam 24ur?
~mi gre po glav: http://youtu.be/kI6MWZrl8v8 ...i'll be gone till november
~woohoo...UK here we comeeee
~aaaaaaaa...zakaj ma dan sam 24ur?!? čiiiiiiiist premal...
~^^cel dan na faxu,doma pisat poročila,mogla bi še pakirat pa pač nimam cajta,mam še milijontavžnt stvari za zment se...aaaaaaaa
~pa jutr zutri najprej na Simbiozo,kosilce,popoldne do 6h vaje...že spet pisanje poročil...
~četrtek zutri na predavanje,hitr domov,hop na Brnik (pardon,na letališče Jožeta Pučnika) in via London...
~kdaj bom pakiralaaaaa?
~pa mogla bi it še na MF po eno skripto...sam da zaslužjo
~^^pa še z eno frendico se dobit,da mi posod korzet za en žur...damn...zakaj ma dan sam 24ur?
~mi gre po glav: http://youtu.be/kI6MWZrl8v8 ...i'll be gone till november
~woohoo...UK here we comeeee
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
- bom zdj pogledala dexterja, kar je edina pozitivna stvar ceuga popoldneva... (na zalost)
*edit
- da sm uibr fous la_estrella ker gre v UK, tud jz bi nekam sla, da mal zamenjam ta ljubljanski zrak
- da ji useen zelim da bi se mela najbol kokr se da
*edit
- da sm uibr fous la_estrella ker gre v UK, tud jz bi nekam sla, da mal zamenjam ta ljubljanski zrak
- da ji useen zelim da bi se mela najbol kokr se da
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* da velik punc gleda Dexterja
* da so ti dnevi eni najslabših sploh, EVER
* da je včasih kar težko ohranjat skuliran obraz, ko bi pa najrajš v postlo zlezla in jokala, ter spala ...
* da blah vse skup
* da so ti dnevi eni najslabših sploh, EVER
* da je včasih kar težko ohranjat skuliran obraz, ko bi pa najrajš v postlo zlezla in jokala, ter spala ...
* da blah vse skup
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da pri nas doma še ne kurijo
- da je bil ta vikend moj prvič pri nas doma. Je blo prav zabavno, kako so bili moji starši super prijazni. Mami nama je najprej za večerjo naredila tople sendviče, nama skoz kuhala čaj pa še tiramisu je nardila. Ati je bil tud cel prijazen in zabaven pa stara mama nama je dala 10€, ko sva šla na izlet, da bova imela za pijačo. Še zajc je dal mir in ni uničeval vsega, kar je bilo v dosegu zobkov
- da si grem naredit kakav, potem pa gledat kak bebav romantični film.
- da je bil ta vikend moj prvič pri nas doma. Je blo prav zabavno, kako so bili moji starši super prijazni. Mami nama je najprej za večerjo naredila tople sendviče, nama skoz kuhala čaj pa še tiramisu je nardila. Ati je bil tud cel prijazen in zabaven pa stara mama nama je dala 10€, ko sva šla na izlet, da bova imela za pijačo. Še zajc je dal mir in ni uničeval vsega, kar je bilo v dosegu zobkov
- da si grem naredit kakav, potem pa gledat kak bebav romantični film.
- beliangel1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
priznam da:
-že 100 let nisem pisala v to temo.
- me je strah za službo, ker jo imam najrraje in si ne predstavljam, da nebi več mogla delat z vsemi bolnimi otrokeci..
- da upam, da me obdržijo,in da bo vse vredu.
-priznam, da zaradi tega nisem spala že en teden.
- da upam upam upam, da bo vse vredu!!
- mi ni všeč da pride zima in mraz in led in sneg:) in komaj čakam na drugo poletje.
-že 100 let nisem pisala v to temo.
- me je strah za službo, ker jo imam najrraje in si ne predstavljam, da nebi več mogla delat z vsemi bolnimi otrokeci..
- da upam, da me obdržijo,in da bo vse vredu.
-priznam, da zaradi tega nisem spala že en teden.
- da upam upam upam, da bo vse vredu!!
- mi ni všeč da pride zima in mraz in led in sneg:) in komaj čakam na drugo poletje.
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
delusional napisal/-a:
* je svetovno k mam faks sam čez travnik
^Torej, welcome to ŠD FDV?
- boš vidla kolkrat boš zadnja prišla na predavanja, lih zarad tega k si tok blizu
- šef znižuje plače, meni je pa kot študentki ponudil, da sem plačana na učinek in ne na urno postavko (jaoo, kje bom pa dobila tolk posla, da bom skup spacala za vsaj kakšno solidno študenstko plačo?). Nič, izzivom naproti - če bo šlo, super....če na pa (nevem, bom razmišljala o tem ko/če pride do tega)
- ful bi rada, da mi uspe, ker prav z veseljem hodim v službo in kolektiv je zakon
- grem jutri enemu frendu za moralno podporo, ker ma zagovor diplomske
- bi šla v Joe Penas na kosilo v bližnji prihodnosti! Sploh se ne spomnim kdaj sem tam jedla, pa mi je tok okusno vse
- kot kaže bom za vikend v Lj - sobota še predavanja potem pa razmišljam, da bi popoldne šla na obisk prijateljici, da spoznam njeno novorojenčico
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
* o ne, v istem domu sm k arianna, i don't like her
* sm danes itak pršla zadnja na predavanje in pol iskala stol in ga najdla zraven nekega debelega tipa, k je skoz prdel.... fuuuuuuuuj
* je dan res prekratek!
* prezgodaj so zaprli city park! nisem mogla kupit vsega kar sem gledala!
* no, mi je ratal kupit en prašek za mišice v dm-ju k mi ga je Zvončica priporočala... pa še kup drugih prčkarij
* mi je ratalo v New yorkerju probat 100 modercev in sm najdla 2 kompleta k sta mi bla kul... sam jebemti k se morem omejevat, doker ne dobim kej keša... in sm pol vzela sam en tigrast komplet, k sm se bala da mi ga bo katera druga pobrala
* sm najdla še en kul pulover in eno kosmato kapo, sam pol so me že podili vn iz garderobe
* imajo žur danes v kuhinji in mi je kul k poslušajo salamonca, tko da me nč ne moti
* aja, sm kupla še ene kulske rokavičke v h&m k majo na prstih rdeče, kot da maš kao nalakirane nohtke
* ne smem it več v spar jest, ker pol me te trgovine totalno zmešajo
* P***a še 100 stvari mam za narest, pa hmal bi mogla it spat
* jutri se mi bo zmešalo od faksa
* sm danes itak pršla zadnja na predavanje in pol iskala stol in ga najdla zraven nekega debelega tipa, k je skoz prdel.... fuuuuuuuuj
* je dan res prekratek!
* prezgodaj so zaprli city park! nisem mogla kupit vsega kar sem gledala!
* no, mi je ratal kupit en prašek za mišice v dm-ju k mi ga je Zvončica priporočala... pa še kup drugih prčkarij
* mi je ratalo v New yorkerju probat 100 modercev in sm najdla 2 kompleta k sta mi bla kul... sam jebemti k se morem omejevat, doker ne dobim kej keša... in sm pol vzela sam en tigrast komplet, k sm se bala da mi ga bo katera druga pobrala
* sm najdla še en kul pulover in eno kosmato kapo, sam pol so me že podili vn iz garderobe
* imajo žur danes v kuhinji in mi je kul k poslušajo salamonca, tko da me nč ne moti
* aja, sm kupla še ene kulske rokavičke v h&m k majo na prstih rdeče, kot da maš kao nalakirane nohtke
* ne smem it več v spar jest, ker pol me te trgovine totalno zmešajo
* P***a še 100 stvari mam za narest, pa hmal bi mogla it spat
* jutri se mi bo zmešalo od faksa
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*da sem mela dans enega najslabših dni ever.. prav vse je šlo narobe, kar je lahko šlo!! kot, da se kdo norca z mene dela..grrr.
*da sem si zdaj zvečer hvalabogu malo opomogla od vsega hudega.. še moja naj bejba je prišla v ljubljano in sva šle na dva deci čist predragega vinčka.. bmk.
*da bi mogla nujno it k zobozdravniku kr se mi zdi, da moja petka še komaj obstaja. fak, ful nočem, da mi ga pulijo!
*da sem šele danes prišla prav k sebi od vikenda.. pa na en najbolj nedolžen brzdej sem šla.. my ass.
*da sem čist tečna, sploh ko je tk mrzlo v flatu in se tuširam pod vročo vodo tudi po 15 min, zdaj pa ležim pod tremi dekami, ko ena oma
*da prideta jutri šefa nazaj is ZDA in ful upam, da ne bosta preveč jamrala, kr v njuni odsotnosti ni šlo vse tako, kot bi moglo..
*da grem kr spat, da bo čimprej konec tega dneva..
aja pa, da sem fauš delusional, da je v tem domu, k je meni blo 4 leta najbolj tam.. hud dom
*da sem si zdaj zvečer hvalabogu malo opomogla od vsega hudega.. še moja naj bejba je prišla v ljubljano in sva šle na dva deci čist predragega vinčka.. bmk.
*da bi mogla nujno it k zobozdravniku kr se mi zdi, da moja petka še komaj obstaja. fak, ful nočem, da mi ga pulijo!
*da sem šele danes prišla prav k sebi od vikenda.. pa na en najbolj nedolžen brzdej sem šla.. my ass.
*da sem čist tečna, sploh ko je tk mrzlo v flatu in se tuširam pod vročo vodo tudi po 15 min, zdaj pa ležim pod tremi dekami, ko ena oma
*da prideta jutri šefa nazaj is ZDA in ful upam, da ne bosta preveč jamrala, kr v njuni odsotnosti ni šlo vse tako, kot bi moglo..
*da grem kr spat, da bo čimprej konec tega dneva..
aja pa, da sem fauš delusional, da je v tem domu, k je meni blo 4 leta najbolj tam.. hud dom
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
* mogoče te povabim kdaj, če mi boš všeč da ne boš zmrznila v tistem privat flatu... to tud vem kako je...
edit:
* P***a kako kul muziko ma socimra... kr densa se mi
edit:
* P***a kako kul muziko ma socimra... kr densa se mi
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Priznam da:
- sem malo prej prejela novico o možnosti nove zapolitve
- delo sicer ni v moji stroki, ampak poskusim vseeno lahko...
- se je spet potrdilo moje mišljenje: brez vez in poznanstev danes težko še kam prideš...
- je fajn, ker je spet doma
- se me nekaj loteva
- me zanima kaj se je zgodilo s tistim zavarovanjem, ki sem ga plačala čez vikend. Nekaj ne štimaaaaa
- sem malo prej prejela novico o možnosti nove zapolitve
- delo sicer ni v moji stroki, ampak poskusim vseeno lahko...
- se je spet potrdilo moje mišljenje: brez vez in poznanstev danes težko še kam prideš...
- je fajn, ker je spet doma
- se me nekaj loteva
- me zanima kaj se je zgodilo s tistim zavarovanjem, ki sem ga plačala čez vikend. Nekaj ne štimaaaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov