Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Dec. 2011 13:45

-da ko sem leto nazaj (ko sem bila še v zvezi) brala nesrečne izpovedi samskih punc, kako jim je grozen samski stan in kar kurjo polt dobila, zdaj pa vidim da je samski stan luštna zadeva in da se skos na polno dogaja
-da je v moje življenje stopil ON in mi popestril dneve
-da sem si sicer obljubila da bom vsaj 6 mesecev samska, ampak šele zdaj vidim, da bo težko držat obljubo :P
-da sva se ful ujela, res imava podobne vrednote in podobno razmišljava
-da sem staknila neki in mam trebušne težave :x
-da je božič bil zelo lep, še lepši bi pa bil, če bi ga preživela z ljubljeno osebo, ampak OK
-da sem šljuknila malo jegra na prazen želodec in se mi zdi, da se me je prijelo :oops:
-da je bila fešta pravi odklop in melem za dušo in da sem tam potrdila svoje odločitve in se zavedala da sem ravnala prav
-da če bom zmožna, bom šla telovadit
-da mislim da bi se lahko obneslo z njim
-da mi je sprehodek prav pasal in da sem si zbistrila misli
-da mi je fajn
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 27. Dec. 2011 14:02

*da sem preživela lepe praznike v krogu družine
*da smo preveč zapravili za hrano in darila
*da se je kr dogajalo zadnja dva tedna
*da job-a še nisem našla me je pa znanec kontaktiral, če sem mu pripravljena pomagat
*da sem se odločila za, baje bo tud mal plačilo sam treba še upat da se bo kaj več razvilo s tega
*da sem imela pestre sanje in se zbudila v trenutku ko je on bil na meni (v sanjah) :D
*da čakam, da se vrne domov...
*da bi objem :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 27. Dec. 2011 15:49

čuftika napisal/-a:- zdaj pa vidim da je samski stan luštna zadeva in da se skos na polno dogaja

-da sem si sicer obljubila da bom vsaj 6 mesecev samska, ampak šele zdaj vidim, da bo težko držat obljubo :P

-da mislim da bi se lahko obneslo z njim

:lol: . Ja samski stan je luštna zadeva, ko imaš nekoga :D
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 27. Dec. 2011 15:53

-Da sem doma :(
- Da sem se skoraj razjokala, ko smo se poslavljali. Je bil pa fajn večer. Moji dečki so me peljali v en totalno fancy lokal, kjer še nismo bili, na moj res zadnji dan v Kampali smo šli pa v stari dobri pajzlc, kamor smo skoz hodili
- Da sem tam imela možnost spoznat enega hudega lokalnega zvezdnika, v katerega sem se zvezdniško zatrapala na njegovem koncertu, ampak sem bila preveč utrujena in pod vplivom piva, da bi ga sploh prepoznala :eek: So mi šele ko je šel, povedali, s kom sem se rokovala. Itak pa ni več tak lušn, od kar se je postrigel :P
- Da jih vse ful pogrešam, nekoga še posebej, mogoče še preveč, kot bi bilo dovoljeno :?
- Da sem vsem prinesla fajn božična darila in komaj čakam, da jih razdelim
- Da spet neki kompliciram lajf za brezveze.
- Eh.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Dec. 2011 17:22

-za Ajčo, ne nimam nobenga, tko da si narobe sklepala, sem samska, sva zaenkrat prijatelja, mislim pa da bi se izšlo če bi šla v zvezo z njim, ampak to je že druga zgodba
- in da mi tako samski mi res paše samski stan, pa če je to nekaterim še tako težko dojeti in verjeti :P
-da grem migat, že dolgo nisem
-da mi čas prehitro mineva
-da sm na dieti in sm zato zelo lačna, sam prepečenec lahk jem, no skor sam to :P
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 27. Dec. 2011 18:11

- sem bla cel dan sama doma, aaaaa kolk pašeee ta mir. Najprej sem nekaj koristnega za faks nardila, potem sem pa z musko pela na ves glas, pa med španskimi limonadami sem šaltala ene dve uri,...
- in jedla sem takrat, ko sem dejansko bla lačna (ti praznični dnevi....nonstop me jest silijo) :D
- komaj čakam telovadbo jutri, da malo migam! Prav čutim, da mi nekaj manjka....
- še kr nimam pojma kje in kaj bom za NL. Sicer smo doma zmenjeni da skupaj večerjamo. Z bratom rada skupaj kuhava in sva se odločila, da bova nardila beef wellington za glavno jed (ja, zarad Ramsay-a).
- po večerji bi pa najraje "crash a random party", tako da se bom še malo pozanimala, če bo kje kakšna žurka. Mislim si, če pridem s kakšnim alkoholom me bojo pa že pustili zravn :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Dec. 2011 18:48

jozica1 napisal/-a:... razmumem Džekijevo razliko med FF in friends with benefits.. v drugem primeru si praktično že v zvezi, čeprav si tega noben ne prizna

Po mojem kriteriju sem v resni zvezi, ko z žensko skupaj živim, s tole sva pa še daleč do tega.

Akvamarin, kako pa naj bi jo predstavil, kot "intimno pomočnico? Sicer pa ta punca ni ravno ful obremenjena z neko definicijo najinega odnosa.
darcy firth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a darcy firth » 27. Dec. 2011 18:52

+ da me je najbolj šokirala moja mama z svojim darilom knjiga 1001 noč, ki sem si jo želela od kdaj pomnim....knjiga je tako lepa, da dol padeš
+da se ponavlja zgodba mojega življenja
+da čeprav sem si zavestno ponavljala, da je ta stvar ustrezna za mene iz več razlogov je dejstvo, da si tega sploh ne želim in me ni presenetilo, da se ni izšlo.....sploh po sanjah, ki sem jih imela pred nekaj dnevi, ki so mi pokazale kaj si res želim....ampak to ni uresničljivo
+da je moja najboljša prijateljca genialna....bolj pravim da se ne sekiram in da je vse ok me ona zaključi, da je ne morem okrog prenest, ker me pozna kot svoj žep ...še kako je res.....
+da po tednu poslušanja moje velike glasbene ljubezni Falcota sem se spravila malo na italijanske izvajalce....mislim, da sem s tem razveselila drugo best frendico, ker itak pravi, da sem kraljica drame, ker preveč
poslušam Falcota.....najbolj je sfrapirana ko začnem z tistim delom muß ich denn sterben, um zu leben
+da grem danes gledat Holmesa
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Dec. 2011 19:01

-* patchouli dobrodošla domov. :!:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Dec. 2011 19:58

* želim _patchouli_ mehak pristanek na domači grudi, dobrodošla! :hearts:
* grem čez 4 mesece spet malo v svet (če bo čas mineval kot do sedaj, je to dobesedno za vogalom, super), lušno bo :D
* je super feeling, ko nisem z ničemer obremenjena
As your lover describes you, so you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Dec. 2011 20:04

da grem zdejle sadno pico narest, njami njami :D
Temida*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida* » 27. Dec. 2011 20:15

Priznam da:

*ne morem iz svoje kože :twisted:

*sem noro zaljubljena :cloud9:

*si pravkar zadajam novoletno zaobljubo, da bom v letu 2012 izbrisala iz svojega življenja vse meni nepomembne osebe, hkrati pa bom z določenimi popravila odnos :priest:

*je moja druga novoletna zaobljuba, da uspešno naredim vse izpite do konca junija in da potem cele tri mesece uživam in kam odpotujem :)

*sovražim zimska jutra :wecker:
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 27. Dec. 2011 22:14

Džeki napisal/-a:
jozica1 napisal/-a:... razmumem Džekijevo razliko med FF in friends with benefits.. v drugem primeru si praktično že v zvezi, čeprav si tega noben ne prizna

Po mojem kriteriju sem v resni zvezi, ko z žensko skupaj živim, s tole sva pa še daleč do tega.

- kdo pa je rekel da si "resni" zvezi? :)

Priznam da..
... ne vem kdo je bil koga bolj vesel :oops:
... je bilo noro dobro :flamingdev:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 27. Dec. 2011 22:41

Džeki napisal/-a:Akvamarin, kako pa naj bi jo predstavil, kot "intimno pomočnico? Sicer pa ta punca ni ravno ful obremenjena z neko definicijo najinega odnosa.

Reces: Zivijo, to je Mojca! in Mojca se nasmehne :D

Priznam da, moja kolegica peca mojega tipa! Hehehehehe
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 27. Dec. 2011 23:14

^^ Ojoj :| to je pa potem že podobno kot tista tema, ki jo je Boris odprl zadnjič :)

- da je zdaj prav fino malo pohajkovat po okrašenem mestu, ko ni preveč mrzlo
- da imam jutri še nekaj opravkov, delo pa čaka :?
- da še vedno čakam, da zadanem na lotu :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov