Prilagajanje ali podrejanje ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qVF49nFhVzc[/youtube]
ne rabiš gledat več kot do 1:35, da boš vedla kaj bi ti drugače sem napisal pa ti Dane bolje pove, ampak ni slabo, če še več pogledaš.
ne rabiš gledat več kot do 1:35, da boš vedla kaj bi ti drugače sem napisal pa ti Dane bolje pove, ampak ni slabo, če še več pogledaš.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
claire + s0nckic4 + Nesanica: se popolnoma strinjam
Iskreno povedano jaz mislim da taka zveza nima prihodnosti. Ti mu očitno ja nobenih mej ne postavljaš, potem pa si podrejena. Bi rada bila v taki zvezi? Lepo se z njim vsedi in se pogovorita. Pa ultimat mu postavi: al se spremeni, al pa ga pustiš.
Iskreno povedano jaz mislim da taka zveza nima prihodnosti. Ti mu očitno ja nobenih mej ne postavljaš, potem pa si podrejena. Bi rada bila v taki zvezi? Lepo se z njim vsedi in se pogovorita. Pa ultimat mu postavi: al se spremeni, al pa ga pustiš.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Lady_Cristina napisal/-a: Pa ultimat mu postavi: al se spremeni, al pa ga pustiš.
spremenil se ne bo
To s spreminjanjem ljudi je tudi malo hinavsko: zakaj bi spreminjal nekega človeka zato, ker tebi ne ustreza? Oseba je taka, kot je, edinstven karakter in nihče nima pravice koga spreminjat. Če ti kaj ni všče, pojdi stran. Seveda govorim nasplošno, da ne bo kdo osebno vzel.
Če meni recimo ni všeč obnašanje nekega tipa, bo to isto obnašanje mogoče za katero drugo punco super in bi rada bila v zvezi s takšnim človekom. Ali po domače rečeno: eno smo za skup, eni pač nismo!
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Ja, to je tudi res... Sicer pa je nerealno razmišljat da se bo moški kdaj spremenil... to je redek pojav
Sicer po drugi strani pa je to nekaj kar bi pomojem vsako punco motlo tak da slej ko prej bo moral to nekak spremenit, drugače ga bo vsaka pustila.
Sicer po drugi strani pa je to nekaj kar bi pomojem vsako punco motlo tak da slej ko prej bo moral to nekak spremenit, drugače ga bo vsaka pustila.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov