prijateljstvo/zveza?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
haha... tip te je tolk obrnu da si sama vse nardila
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kako naj mi vemo, kaj bo z vama? To rabiš šlogarico.
Ampak tole me pa vseeno zanima. Kaj so ti hoteli njegovi frendi, da si potrebovala obrambo?
audimicka napisal/-a:pred frendi je dokazal da me ima rad ker me je objeu, lupčka dau, me branu pred njimi oz. drugimi..
Ampak tole me pa vseeno zanima. Kaj so ti hoteli njegovi frendi, da si potrebovala obrambo?
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
jullia_ napisal/-a: Kaj so ti hoteli njegovi frendi, da si potrebovala obrambo?
http://www.break.com/index/woman-surviv ... ttack.html
(on ma palco)
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Ja če ti je všeč, protem poskusita razmerje. tako bosta najhitreje videla kako in kaj je z vama. če se pa ne bo izšlo, ga boš potem vsaj normalno prebolela, ne pa imela ves čas nekje v glavi, ga idealizirala in upala, da se bo nekoč kaj zgodilo.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zgleda, da si pri 18ih ne želiš tako ful resne zveze, ker se vidi, da prej ko je bil nek nedosegljiv jebač, ti je bil dosti bolj zanimiv.
sej ni kej za svetovat.
tip ti je predlagu, da bi hodila, ti pa ja veš, al bi rada resno zvezo, al bi rada norela. al še tega ne veš?
sej ni kej za svetovat.
tip ti je predlagu, da bi hodila, ti pa ja veš, al bi rada resno zvezo, al bi rada norela. al še tega ne veš?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja oboje ne bo šlo.
sploh če on misli, da je dal to že čez in zdaj hoče s tabo čepet doma pred tv-jem.
tebi ni prow, da se je on zgonu, ti pa ne, a ne?
sploh če on misli, da je dal to že čez in zdaj hoče s tabo čepet doma pred tv-jem.
tebi ni prow, da se je on zgonu, ti pa ne, a ne?
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
ce si v dilemi brez veze sploh probavat, ker to ni to. k bo prsu tist ta prav ti ne bo problem se odpovedat zurkam usak vikend ipd.
sicer pa je tud on se zlo mlad in tezko da se je pr 21 ze zresnu ne vem kok.
al pa probi pa bos pac vidla...napovedat ti itk ne more noben nc, lahk sam ugibamo vsi.
sicer pa je tud on se zlo mlad in tezko da se je pr 21 ze zresnu ne vem kok.
al pa probi pa bos pac vidla...napovedat ti itk ne more noben nc, lahk sam ugibamo vsi.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Če se ne morš odločt vrž kovanc, pa kar bo bo
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Jaz mislim,da vi2 nimata kaj delat skupaj..V bistvu noben od vaju ni 100% glede te hipotetične zveze (če ne bi blo tko,bi že bla davno skupaj in nas ti ne bi spraševala po nasvetih).
On mogoče se je res zresu,a vseen premalo...Kar se mi glede na leta zdi vseen normalno.
Ne zgubljat časa z njim,bo pršu kak boljši mimo,pri katerem ne boš rabla nas spraševat kaj naredit in kako,ker boš sama vedla,da si želiš bit z njim.
On mogoče se je res zresu,a vseen premalo...Kar se mi glede na leta zdi vseen normalno.
Ne zgubljat časa z njim,bo pršu kak boljši mimo,pri katerem ne boš rabla nas spraševat kaj naredit in kako,ker boš sama vedla,da si želiš bit z njim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov