Prijateljstvo postane ljubezen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
joj!!! kdo bi te tipe razumel... js jih pri najbojši volje ne!!!!
js sem vedno pravla, da se iz prijateljstva lahko razvije najlepša zveza... ampak nisem več prepričana v to... ker to, kar se pa zdej dogaja, pa res... no comment
js sem vedno pravla, da se iz prijateljstva lahko razvije najlepša zveza... ampak nisem več prepričana v to... ker to, kar se pa zdej dogaja, pa res... no comment
My dreams are my reality...
-
InToXiCaTe - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Mb
heh ej to sem tud jaz misla...zdaj pa tak sploh več ne vem, če sem ga res poznala glede na to kar mi zdaj govori...sam a veš sej pravim enkrat sem že bla tak, še enkrat se ne bom pustila vozit, sam zato da se bo mel on fajn, pa jaz tist čas ki ga preživima skup...kr pol ko gre mi je itak sam bad...in za tistih nekaj uric lepega se ne splača bit sad pa čist na tleh par mescev...sem rekla kar bo pa bo...ni se vredn tolk sekirat...čeprav roko na srce, res mi je tolkkkkk bad ko že dolg ne ...
What a wicked thing you do
To make me dream of you
To make me dream of you
- parizanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
očitno smo me tri res smotane in nam ne bo pomagalo drugo kot enostavno to, da se bomo ohladile. Jaz vsaj zase vem, da se mi je to že začelo dogajati in ravno včeraj sem mu rekla, ali je kdaj pomislil, da mu bo žal. In prepričana sem, da bo tako, ker se midva super ujameva in z mano je zelo zabavno, ona pa samo doma čepi in še na morje ni šla z njim. Skratka, nič kaj dosti nima od nje. Mi je pa zadnjič ena kolegica povedala prav fajn teorijo, da se njej namreč zdi, da gre tudi v teh odnosih za neke "koristi",...to je lahko seks, denar, občutek pomembnosti,...in lahko je še tko slabo, ampak imaš pač neko korist. In tako udobno je sedeti na dveh stolčkih in to ti fantje počnejo. Saj pravim, ta "moj" sploh ni slab fant, celo zelo iskren, ampak nekaj očitno ona ima, in lahko so to samo spomini na obdobje zaljubljenosti. Kaj pa vem! Jaz se trudim čimmanj sekirati, ampak žalostno je, da me počasi mineva, ker saj to je obrambni mehanizem...Kadar penim, on sploh ne komentira, čeprav mu grem takrat sigurno na živce. Že ve zakaj je bolje biti takrat tiho,...točno ve, da bi se bilo škoda skregati, ker sem prav prijeten aspirinček. Tko, da po moje bomo me morale na koncu vseeno najti nekoga drugega. Saj so pravljice, ampak redke. KDO VE, MOGOČE PA? Kakorkoli, punce, vse najlepše vam želim!
-
ja to si zdaj res dobr povedla...prav pridemo tu pa tam, pa tud če so tipi že samski...in ja pravljice pa tko, lahk da so sam zloooo kratko trajajo in ponavad nimajo lih happy endinga...mah ženske glavo po konc ....bo že...je pa res fajn tko vedet, da nas je več takih, pa da vemo druga za drugo kolk nam je bad pa lahk mal skupaj pojamramo...naj vam sije sonček
To make me dream of you
To make me dream of you
- parizanka
- Sramežljivka
Včeraj sem imela izpit in me je klical že zjutraj, da mi zaželi srečo, pop. je pa še na faks prišel, da sva skupaj nekaj pojedla in je potem z mano počakal vse dokler nisem stopila v učilnico. Res se mi zdi, da me ima zelo rad, ampak še vedno ne razumem zakaj je potem z njo. Včeraj sem ga spet malo sprovocirala, ker sem mu rekla, da se vidiva čez 14 dni in je kar prebledel ...in vem, da me bo pogrešal, samo res mi vse skupaj že močno gre na živce. Tudi rekla sem mu, da se bo moral odločiti in on kar skloni glavo, čisto zmeden, da je res v ful težki situaciji. Nikoli pa mi čisto do konca ne pove zakaj. A jo noče prizadeti, ima res tak občutek krivde,..samo zakaj jo pa potem vara? Sploh, ker res ni kurbir,...ravno včeraj mi je tudi rekel, da odkar ima mene, je v njegovo življenje posijal sonček. Jaz sem mu potem rekla, da ne želim biti sama za Novo leto, ker bo on z njo in za vse tudi druge praznike, in da se ne bom dolgo šla te tragedije. Ker namreč vedno, ko njo omenim, on pade v neko depresijo. Skratka, ne razumem. grem za 14 dni na morje, na vikend, s knjigami, še za zadnji izpit. Veliko lepega vam želim pa se slišimo. Don't give up
- parizanka
- Sramežljivka
kako gre kaj pupiki in ostalim? Vidim, da sem zadnja, ki se je tu oglasila....vseeno nekaj novic od mene, NAVELIČALA SEM SE čakati na njegovo odločitev in sem šla skoraj za 14 dni na morje, sicer sem se tam pripravljala za izpite, ampak vseeno....nisem bila z njim in povem vam....prav nič slabo mi ni bilo On je pa še vedno nesrečen in v dilemi TER z njo in mi je ob dveh zjutraj pošiljal sms-e.....ampak res mi je zdaj vse dol padlo, samo še na faks mislim.....držim fige vsem ostalim za še srečnejši konec ali pa začetek....PUSTIMO SE PRESENETITI
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
pa še kako ja Zato pa jaz ne verjamem v samo v frend/frendica kombincaija... Tudi sam sem to že doživel in morm reči, da je bila z moje strani iz tega razvita res močna vez/love... Vem da če bi moja punco hodila na drinko s kao nekim kolegom 1 - 1, bi bil absolutno proti
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
men gre dost slabo ....sm res u iber zalublena v njega in ga mam res noro rada, ampak zdaj me je tip skenslal čist, češ da midva res nisva za skup :S...ne me vpr od kod in zakaj ker ne vem (mi sploh ni znal razložit)...po vsem tem kar mi je govoro in trdil in me vpr če hočm bit njegova...je zdaj slaba 2 tedna po tem ugotovil, da me ma baje kao sicer rad ampak za skup pa nisva...res ne vem zakaj sm mu pol bla 2 tedna nazaj vse in je bil pripravljen vse nardit da bi bil z mano...no tko sem zdaj zgubla ljubezen in še res fulll dobrega kolega ...Love can be as cold as grave, A one-way ticket to endless sorrow....
To make me dream of you
To make me dream of you
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
Men se trenutno to dogaja sam je problem k se nočm navezat na njega in na en način hočm potlačt čustva sam ne gre
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
littlebug... men se je to dogajal, pa sm mela tipa in sm zato hotla potlačat, pa ni ravn šlo... pol je pa tip tolk neumnosti k prjatu naredu, pa me tolk przdel, da ga nikol ne bi mogla met za tipa
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
jokica napisal/-a:... men se je to dogajal, pa sm mela tipa in sm zato hotla potlačat, pa ni ravn šlo...
To se zdaj dogaja meni, pa čustev ne morem in ne morem potlačiti. Tako noro me privlači, čeprav ga nikoli ne bi rada imela za fanta. Le privlači me na tak čuden način, hočem ga videti, spogledujem se z njim,... Komaj čakam žure, ker vem da se bova srečala.
Tudi to soboto sva se, plesala sva skupaj, kar naprej sva se s pogledi srečevala. Ampak jaz sem srečna v svoji zvezi, ampak ...
Ne znam si tega razložiti, res ne.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
metuljčica... ja tud jest si nism znala... po vsem tem času mogoče mal bl trezno razmišljam...
lej tip je bil moj najboljši kolega, zdi se mi da se je začel zarat tega, ker je drugačen od mojga tipa... ker sm ga od začetka dojemala izključno kot kolega in je vedu o men juhuhu stvari, k jih npr. se tip ne (sej veš da določene stvari tipu mal teži izdaš)... pa več časa je mel ko moj tip, pač ma drugačno službo... pa dost sva bla skup, glede na to da živi blizu mene, tip pa kar nekaj stran... mogoče so bli vse to vzroki... ko sm že hotla pustit vse in bit z njim ne vem ka mi je blo, ampak tip se je dejansko pokazal v pravi luči in zdej... sm skori zgubla enga dobrga prjatla... zdej se trudva, da bi ostala to, ker se mava še vedno fino skupaj... ampak sem mu povedala, da ne morem bit z njim, ker je pač čuden kar se tiče zvez (hvala bogu sem to zgotvila preden sem se zapletla)...
ne vem punce moj nasvet je še vedno, če ceniti prijateljstvo tako kot sem ga jaz se ne zapletat v kaj večjega... ...
lej tip je bil moj najboljši kolega, zdi se mi da se je začel zarat tega, ker je drugačen od mojga tipa... ker sm ga od začetka dojemala izključno kot kolega in je vedu o men juhuhu stvari, k jih npr. se tip ne (sej veš da določene stvari tipu mal teži izdaš)... pa več časa je mel ko moj tip, pač ma drugačno službo... pa dost sva bla skup, glede na to da živi blizu mene, tip pa kar nekaj stran... mogoče so bli vse to vzroki... ko sm že hotla pustit vse in bit z njim ne vem ka mi je blo, ampak tip se je dejansko pokazal v pravi luči in zdej... sm skori zgubla enga dobrga prjatla... zdej se trudva, da bi ostala to, ker se mava še vedno fino skupaj... ampak sem mu povedala, da ne morem bit z njim, ker je pač čuden kar se tiče zvez (hvala bogu sem to zgotvila preden sem se zapletla)...
ne vem punce moj nasvet je še vedno, če ceniti prijateljstvo tako kot sem ga jaz se ne zapletat v kaj večjega... ...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz pa mislm da prijateljstvo med moškim in žensko zlo zlo zlo težko obstoji oziroma se obdrži na tej ravni ... zdi se mi da se to lahko zgodi samo če tadva na vsake tolk časa nrdita premor oz če se ne vidta tok velik ...
Pa sej potem ko use premislš ugotoviš, da je res potrebno cent tako prijateljsvo in se ne vpletat v kaj več ampak kaj ko možgani pri takih stvareh odpovejo in gre srce (privlačnost...) svojo pot ...
Jz tud komaj čakam da ga vidm ker je tko lepo use ko sva skupej, sam pol se kmal soočva z realnostjo da tko tud ne gre ker vsak tiši v svoje ... on bi biu samo prijatelj ker pravi da me ceni veliko bolj kot vse njegove punce in da sm nad vsemi, medtem ko jz kljub vsemu še zmerej upam na kej več ...
Pa sej potem ko use premislš ugotoviš, da je res potrebno cent tako prijateljsvo in se ne vpletat v kaj več ampak kaj ko možgani pri takih stvareh odpovejo in gre srce (privlačnost...) svojo pot ...
Jz tud komaj čakam da ga vidm ker je tko lepo use ko sva skupej, sam pol se kmal soočva z realnostjo da tko tud ne gre ker vsak tiši v svoje ... on bi biu samo prijatelj ker pravi da me ceni veliko bolj kot vse njegove punce in da sm nad vsemi, medtem ko jz kljub vsemu še zmerej upam na kej več ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov