Prijateljstvo postane ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že kdaj prešli iz prijateljske zveze v ljubezensko?

da
121
64%
ne
67
36%
Skupaj glasov : 188

parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 21. Avg. 2006 19:14

:box: ja, saj bi se najraje stepla z njim, sploh ker ne vem kaj se je dogajalo ta vikend med njima. Ful sem se ukvarjala s tem, in danes sem mu napisala sms, da ga mam ful rada, ampak da tako več ne gre. Nočem ga imeti samo na pol. Pa tud cela situacija je čudna, ker se skoz drživa za roke, ko je on v Lj. pa obnašava se čist kot par pa vsi njegovi ljubljanski kolegi naju tko dojemaju, saj se on sploh ne more zadržat. Polj gre pa domov in sva kar naenkrat skor kolega. Tko ne bo šlo več, ker ne morem jest bit kr neki zvesta v tri krasne, kar pa mehanično bom, ker sem zaljubljena, po drugi strani pa nobenmu ne smem povedat, da sva par, ker to uradno nisva. Še kjerkoli sva pa bla skupaj je pa točno tko zgledal. Niti malo prijateljsko. To je neka čarovnija, ki vleče skupaj. Ampak biti prijatelj z moškim je skoraj nemogoče. Jaz sem imela enega zelo dobrega prijatelja, ki je šel kasneje za stalno v Kanado, in mi je od tam napisal pismo, da on ni imel samo prijateljskih čustev. Cela zmeda z moškimi pa še bolj kao z njimi kot s prijatelji. Mal sem žalostna zdajle :nein: ampak menda bo že šlo mimo. Mogoče bo pa tud že vse v redu. Midva sva se "razšla" že vsaj desetkrat pa naju je polj spet vrglo skupaj in vedno bolj pogosto. In imaš prav, najbrž se res ne bi zgodilo, če bi med njima vse štimalo. Zanimivo pa je (čeprav res odsvetujem) gledati to "varanje" z druge strani. Tud jaz sem to vedno obsojala, ampak ni lahko reševati vezo drugega s tem, da si po božje pošten. Se grem učit, dost filozofiranja. Pozdravček vsem pa se veselim, če se boste oglasile. :hallo:
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 21. Avg. 2006 21:01

K sm bla js u situaciji a narest prvi korak od prjatlstva k lubezni al ne, sm naprej oklevala, pol sm si pa rekla, da morm tvegat, če hočm profitirat in sm mela srečo :kleeblatt: vem pa, da se u dostih primerih zgodi obratn, tko da se more to odločt usak posameznik in vedt kašne so lahko posledice... :roll:
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 22. Avg. 2006 21:55

Slamca, sem prav vesela zate :lol: Zanima me kaj se pa s Pupiko dogaja. Meni se tak "trojček " ni še nikoli prej zgodil in me prav zanima kako se bo odvilo..vsekakor sem kar vesela, da sem mu dala jasno vedeti, da ga več ne mislim deliti. Ampak vseeno ga pogrešam, čeprav zaenkrat nič ne travmiram. Takoj, ko se mi začnejo pojavljati ti občutki pomislim, da je on z njo čez vikend in bogve kaj se dogaja pa mi je vse skupaj prav nič sexi (če se zlo milo izrazim). Mogoče bova pa midva z njim na koncu res sam prijatelja... :cry: Slamca, uživaj. Pupika in punce se pa kej javte..pozdrav.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 22. Avg. 2006 22:09

tnx parizanka :roll: Drgač pa morm rečt, da si u ful bedni situaciji-u bistvu bi se ta tvoj "jebač" mogu zjasnt s kom hoče bit pa kaj užiulenju hoče. Mugoče je s svojo sam še zrd navezanosti nanjo in na otročka pa jima zrd tega ne more kr tko rečt adijo, k čut neko odgovornost...čeprou je to ful podlo kar dela no....mislm, da je skrajn cajt, da si tip zmisl kaj hoče...u usakm primeru bo nekdo prizadet, pa useen bol prej kt kasnej (to vela še posebi zate, kr boš vrjetn že čez en let še bl navezana nanga lubeznsko kt pa dons)...pa srečno :gut: :kleeblatt:
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 23. Avg. 2006 7:46

S pupiko se ne dogaja nič... :roll: trenutno se dobivava... včerej sva se slišala in mislim, da se v kratkem dobiva (spet)... js sem se odločla, da kak mesec še nebom pritiskala nanjga... potem pa mu bom postavla ultimat! Sicer pa bomo videli, kako se bodo stvari razvijale.... :(
My dreams are my reality...
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 23. Avg. 2006 16:40

:ertrink: dans mi je poslal ene šest mailov, da skoz misli name, da se ves čas sprašuje kje sem pa kaj delam, kako mi gre učenje,...ona je na morju s prijateljicami,....danes sem mu napisla (potem, ko se je hotel na vsak način videti...napisal je pa tud, če greva k maši hahaha, sam da se vidiva, ker me ful pogreša????), da ga nočem več videti dokler ne uredi zadeve. Ful mi je težko, ampak še bolj mi bo, če bo z mano, polj pa spet z njo. Itak se pa ves čas sprašujem, zakaj prekleto, vztrajaš z nekom, če pa ne moreš bit samo z njo. In ona ga res ne dela srečnega, vedno ko pride od nje je slabe volje,..ko je z mano sva pa ful vesela :roll: sam kva, k je noče spustit. Sprašujem se zakaj ? Prav zato me ful zanima kaj bo s Pupiko in kaj se je dogajalo puncam v takih situacijah, kok je sploh šans, da ostane z mano? Res čutim, da me ima rad, ampak potem ne razumem zakaj je še z njo? Konec koncev otrok ni njegov.Ona ga pa tudi po moje nima več prav rada,....Sam mogoče je pa on tisti, ki mu je več do tega, čeprav morda čuti, da bo slej ko prej konec. Spraševala sem se tudi, a je res "jebač " pa nisem čisto prepričana, da je to point...Žal mi je, da je tko, čeprav potihoma vem, da je to trenutno bla edina logična odločitev. To, da si ga deliš, ubija. VSAJ MENE. Ampak se vam bom še oglašala, te zgodbe namreč sigurno še ni konec. Midva sva se namreč že desetkrat razšla pa vsakič skupaj prišla. S to razliko, da tokrat jaz res ne morem biti več na pol :cry:
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 06. Sep. 2006 7:24

Pupika in ostale punce..kako ste kaj? Jaz sem spet skupaj z njim in ne počutim se prav nič fajn, ko odide, čeprav je očitno da je njun odnos vse slabši...Ampak tudi najin ni to, kar sem si jaz želela zase. Tudi včeraj nama je bilo super, potem ko je odšel, pa sem se spet slabo počutila...Vsekakor, moram poskusiti še enkrat in ga prisiliti, da se odloči.
Če sem iskrena, mi gre počasi vse skupaj že zelo na jetra in nekako se ohlajam.
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 06. Sep. 2006 7:24

Pupika in ostale punce..kako ste kaj? Jaz sem spet skupaj z njim in ne počutim se prav nič fajn, ko odide, čeprav je očitno da je njun odnos vse slabši...Ampak tudi najin ni to, kar sem si jaz želela zase. Tudi včeraj nama je bilo super, potem ko je odšel, pa sem se spet slabo počutila...Vsekakor, moram poskusiti še enkrat in ga prisiliti, da se odloči.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 06. Sep. 2006 10:13

parizanka napisal/-a:Pupika in ostale punce..kako ste kaj? Jaz sem spet skupaj z njim in ne počutim se prav nič fajn, ko odide, čeprav je očitno da je njun odnos vse slabši...Ampak tudi najin ni to, kar sem si jaz želela zase. Tudi včeraj nama je bilo super, potem ko je odšel, pa sem se spet slabo počutila...Vsekakor, moram poskusiti še enkrat in ga prisiliti, da se odloči.

veš, da imam tudi sama enak problem! ko odide sem spet žalostna... ampak mislim, da me bo na vsem lepem minilo.. ker si nebom več dolgo šla, da bom druga violina in rezerva! zase imam drugačne cilje in pričakovanja od veze... :roll:
Uporabniški avatar
InToXiCaTe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a InToXiCaTe » 06. Sep. 2006 12:23

sem še ena, ki je žalostna ko gre...sem mela na začetku drugačna in predvsem zlooo dobra pričakovanja kako bo to zgledal...sem se očitno motla...ampak, ker sem eno podobno stvar že dala skoz, sem se odločla, da še enkrat ne bom igrala igre v kteri bom na konc spet ostala sama in žalostna...zato sem tud zbrala ves pogum in mu to napisala...odgovor še čakam...
What a wicked thing you do
To make me dream of you
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a parizanka » 07. Sep. 2006 7:26

Jaz še najmanj razumem to, kako ti fantje, ki varajo svoje "uradne" punce sploh v bistvu niso neki kurbirji. VSAJ tale moj je v bistvu zelo v redu fant, in bolj zmeden kot pa hudoben oz. pokvarjen. Ampak najbrž je vseeno, rezultat je isti :cry: še vedno se ni odločil in še vedno gre vsak vikend k njej. A je možno, da je to tak občutek krivde? :? Vsekakor, kljub temu, da trenutno res sva še skupaj, mi, čutim, počasi vedno bolj dol pada. Ne moreš namreč tako večno. Kljub temu, da se po Lj. midva sprehajava objeta, on to celo ne skriva v bližini mojega doma....kaj bi jaz rekla staršem? Da mam sposojenga fanta? :gruebel: Kakorkoli, držim fige zate, pa upam, da še katera kaj pametnega pripomni. Kar se mene tiče je res vsak komentar dobrodošel. Na koncu bomo najbrž s temi fanti bolj prijateljice? Polj pa itak spadamo v to temo, čeprav se je mal razvila v drugo smer.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 07. Sep. 2006 8:24

Js se včasih sprašujem kaj sploh delam z njim, ko pa vem, da bom na koncu potegnila kratek konec JS... kaj delam z njim, ko pa vem, da bom na koncu js jokala, da bom js prizadeta! NEVEM! če ni to neke vrste mazohizem!! :roll:
js bi rada naredla konec! ampak nevem če sem zmožna! ker ko sva skupej, čas in drugi za naju ne obstajajo! ko sva skupej, sva samo midva, najlepše na svetu nama je! ampak ko gre, tako boli! ker odide k njej! :cry:
sploh nevem zakaj sama sebe mučim... ampak... nevem kaj naj...
Uporabniški avatar
InToXiCaTe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a InToXiCaTe » 07. Sep. 2006 10:45

*pupika* napisal/-a:Js se včasih sprašujem kaj sploh delam z njim, ko pa vem, da bom na koncu potegnila kratek konec JS... kaj delam z njim, ko pa vem, da bom na koncu js jokala, da bom js prizadeta! NEVEM! če ni to neke vrste mazohizem!! :roll:
js bi rada naredla konec! ampak nevem če sem zmožna! ker ko sva skupej, čas in drugi za naju ne obstajajo! ko sva skupej, sva samo midva, najlepše na svetu nama je! ampak ko gre, tako boli! ker odide k njej! :cry:
sploh nevem zakaj sama sebe mučim... ampak... nevem kaj naj...

jaoo evo točn tak je tud pr men...sam da menda ni več nje :S, kaj pa vem...
To make me dream of you
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 07. Sep. 2006 11:48

kako to misliš, da ni več nje??? potem sploh nimaš več problema?? :roll:
Uporabniški avatar
InToXiCaTe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a InToXiCaTe » 07. Sep. 2006 11:50

amm ja to sem tud jaz misla...sam očitno je problem...ker bi zdaj on neki počas, pol sploh ne bi in take scene :S...no zdaj se pa že tud nekaj dni sploh ne oglasi, na mail tud ni odgovoro...kr eno res :S...
To make me dream of you

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]