Prijateljstvo postane ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že kdaj prešli iz prijateljske zveze v ljubezensko?

da
121
64%
ne
67
36%
Skupaj glasov : 188

Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 06. Jun. 2006 14:56

Z mojim trenutnim tipom sva bla prej sam kolega. Poznala sva se ene pol leta in kkšn mesc nazaj sva začela neki mutit. Ubistvu zdej še nisva uradno skp in mava tako bolj "na skrivaj zvezo" :wink: pač je ene par ovir pa ene par folka najine zveze verjetno ne bo glih dobr sprejel :? sam se ne ozirava glih na to in bova po mojm dolg skp :knuddel: :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Cojca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2006
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a Cojca » 06. Jun. 2006 16:50

Pri meni se je iz prijateljstva razvila močna ljubezen. Prijatelja sva bila 2 leti, nato se je boril zame 1 leto, potem pa sem končno popustila in bila sva skupaj malo več kot 3 leta. Čeprav sva šla ob koncu januarja narazen je med nama še vedno veliko ljubezni in strasti, vendar je čas za naju trenutno napačen...mogoče čez nekaj časa spet. Zato verjamem, da se lahko iz prijateljstva razvije zelo močna ljubezen. :) Na začetku sem se tudi sama bala, da bova izgubila prijateljstvo, če bova skupaj, a mi ni žal, da sem bila njegova, ker mi je podaril najlepši del življenja. Je pa res, da se po vsaki končani zvezi oddaljiš in nikoli ne more biti isto. Škoda, a tako je.

Drugače pa mislim, da sta fant in punca lahko tudi samo prijatelja- jz imam enega, ki ga poznam že od majhnih nog in se res dobro razumeva. Sicer sva bila zaljubljena, ko sva imela 6 let :) zdaj pa sva zelo zelo dobra prijatelja- in nič več. Tako, da je možno.

So pa to najlepše ljubezni. :flower:
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a limoncaa » 06. Jun. 2006 17:01

Jaz pa se vedno zaljubim na prvi pogled, mojega trenutnega fanta sem spoznala preko skupnih prijateljev, in mi je bil že ob prvem vtisu všeč.... :D
Čakala sem ga dve leti, zdaj pa sva skupaj 2,5 leti. Na začetku ni hotel nič z mano, vednar počasi sem ha omehčala...

Tudi prejšnje zveze so bile vse na podlagi prvega vtisa. Tako da pri meni iz prijateljstva ne bi mogla nastati zveza. Pri mojemu fantu pa je. :razz:
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 11. Jun. 2006 16:07

t-e-a napisal/-a:Se že kuj opravičujem, če podobna tema že obstaja, ampak je nism najdla :(

Zanima me kok prijateljstev se konča pri čem več? Mate podobne izkušnje?

Pri meni je tako da mi je noro dobr moj najbolši prjatu in on to ve, ampak prav da sva primarno prjatla in da me ma rad ampak zaenkrat še kot prjateljico! To spoštujem, ampak me zanima kok možnosti sploh obstaja da bi ratal kej več (recept za to :D hehe)?!

Jz mam pa res srečo, da se zalubm ravn v njega in to nesrečno, ampak še bl nesrečno je to da je on prfekt in ker vem kaj zamujam mi je še tok teži :cry:

odebelila sm ti besedico, k ti kle vse pove..... pust cajtu cajt.....tle se vid, d je možn kej več md vama.....do takih stikov ponavad pride kdaj, ko njman prčakuješ....sicr pa, vš kaj pali: lubosumje...ne mislim db ga mogla brezveze przadet, ampak namign kdaj tko u družbi d veš tut to da obstajajo drugi moški....sm ne bit tšna, da bo pol zbediral in neo upal nč :P pa kr j tud fajn: dress code: SEXY!!! :D pali.....preverjen tud to....le z 1! kr drugač pr men so frendi frendi, tipi pa tipi....sam take stvari se usakmu btw zgodijo, tud men so se....
hvala :wink:
Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 11. Jun. 2006 16:09

....hvala bogu so se dobr končale :wink: iwn :P joj me mede dons...nit tipkat nznam več....pa gor sm dala use u 1 okvir...lol...štor=)
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lil*a » 12. Jun. 2006 13:14

Sugar_baby napisal/-a:Z mojim trenutnim tipom sva bla prej sam kolega. Poznala sva se ene pol leta in kkšn mesc nazaj sva začela neki mutit. Ubistvu zdej še nisva uradno skp in mava tako bolj "na skrivaj zvezo" :wink: pač je ene par ovir pa ene par folka najine zveze verjetno ne bo glih dobr sprejel :? sam se ne ozirava glih na to in bova po mojm dolg skp :knuddel: :wink:

ei vlik sreče..poznam že tak primer..najprej ni nobe vedu de hodta..sam se je vse happy končal, pa sta zdej okol 5 let skupi..tak de.. :D
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 12. Jun. 2006 16:21

*chiky* napisal/-a:odebelila sm ti besedico, k ti kle vse pove..... pust cajtu cajt.....tle se vid, d je možn kej več md vama.....do takih stikov ponavad pride kdaj, ko njman prčakuješ....sicr pa, vš kaj pali: lubosumje...ne mislim db ga mogla brezveze przadet, ampak namign kdaj tko u družbi d veš tut to da obstajajo drugi moški....sm ne bit tšna, da bo pol zbediral in neo upal nč :P pa kr j tud fajn: dress code: SEXY!!! :D pali.....preverjen tud to....le z 1! kr drugač pr men so frendi frendi, tipi pa tipi....sam take stvari se usakmu btw zgodijo, tud men so se....
hvala :wink:
[/quote]

sj ni fore ka je od dons naprej spet s punco :cry: pa sj tole z oblekam mejbi deluje sam ne pr njemu ... me tko najbl pohval ko dobr zgledam pa da mam nice ass :oops: ampak ceu cajt ma pa punco ... tko da ... :cry:
Zej grem na načrt make him jealous :oops:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 12. Jun. 2006 17:46

Najina ljubezen je plod najinega prijateljstva. Na ta način sem ga res dobro spoznala, postal mi je všeč kot moški- kljub temu,da sem bila v nekaj letni vezi, se vanj zaljubila, spoznala da je moški s katerim si želim ustvarit nekaj več kot samo prijateljstvo in se poročila z njim :love:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 12. Jun. 2006 18:15

LARIKA napisal/-a:Najina ljubezen je plod najinega prijateljstva. Na ta način sem ga res dobro spoznala, postal mi je všeč kot moški- kljub temu,da sem bila v nekaj letni vezi, se vanj zaljubila, spoznala da je moški s katerim si želim ustvarit nekaj več kot samo prijateljstvo in se poročila z njim :love:

oooooooooooo Larika oooooooooooooo res lepo ;) ka bi blo vsaj pr men tko u izi pa ni ;) ampak pustimo se presenetiti ...
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 12. Jun. 2006 18:37

[quote="t-e-a]Zej grem na načrt make him jealous :oops:[/quote]
make him jealous načrti ponavadi ne delujejo... tk sam tistga tipa izkoriščaš. pa to ni najbol dober... pa tut iskrena nisi do same sebe...
ne vem men to ni neki kul... sem tut sama poskušala že s tem, pa je bla pol cela štala iz tega... pač ne poskušat... rajš se sprjazn pa pozab... vem kk je teško... sam gre... čas je najbolše zdravilo... pa če ti reče tip, da te vidi sam ko frendico te tk vidi... šment... ne moreš pomagat... ker moški niso tk nareti, da bi se delali, da mu ena ni všeč, če mu v resnici je...
LOVE hurts
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 12. Jun. 2006 23:52

Jaz imam prijatelja, ki mi je všeč...
On to ve. Pogosto mu rečem, da je lep in popoln, a največkrat mi tega ne verjame in mi reče, naj ga ne zajebavam :)
Vidiva se premalokrat... Ampak mi je lepo, ko sem z njim.

Res pa je, da se stvari zgodijo takrat, ko jih najmanj pričakuješ.
In ko se zgodijo...

Ne vem.. Mogoče je med nama res več prijateljske energije kot česa drugega. Tea, morda boš enkrat tudi ti pri vama opazila nekaj podobnega.
Ja, še vedno bodo trenutki, ko boš pomislila - kaj pa če bi... Seveda bodo.
Ampak moj nasvet je, da poskušaj ceniti to, kar imaš. Ker potem, ko ga boš izgubila, bo prepozno.
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 13. Jun. 2006 0:57

moj najboljši prijatelj je moškega spola, pa se še nikoli ni razvilo v nič več. Pravzaprav se gibljem v pretežno moški družbi že od kar vem zase, pa še ni bilo primera, da bi se kdo v koga zaljubil )od prijatelja prijatelj - to se je pa že zgodilo ja)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 19. Jun. 2006 7:18

Kaj bi si ve misnle, če bi tip uletu k teb domov ob 12h ponoč, prva stvar, ki bi jo naredu pa bi bla da bi te objeu in tko bi med vrati stala več kot minuto, pol bi se pa vs večer neki dotikala pa gledala, pa vs živčn bi biu ... pol pa vprašam zakaj je tok razburjen me pa samo lepo pogleda pa reče premau sm spiu za tole??????

Pol smo pa ženske zakomplicirane!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Jun. 2006 7:27

zdel bi se mi mal blesavo, če bi si to upal sam pijan.. :roll:
ded
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2004