Prijateljstvo postane ljubezen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*chiky* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: in his arms=]
Hja... js sicr nism direkt z nekom hodla ko je bil moj best frend...mava pa z najbolšim prjatlom (ki je moj bf že od malih nog) tko odnos z mal privlačnosti, ampak ne bi bla ravn prpravlena zej skočt u njegov objem....Pa tud tvegano je, da bi recimo zgubila to, kr mava...Isto vela za vse druge frende, ki so recimo zlo pomembni v mojem življenju in igrajo vlogo izklučno fenomenalnih frendov....Ne bi z neko vezo pokvarla tega....kr nikol ne boš več isti prjatu kot nekoč, čist isti ne....Zlo težko!! Če pa recimo je to neko prjatlstvo tko bol bežno, je to supr temelj za neko lepo vezo! Če misliš, d je odnos dost močn, da bi prenesu tud vezo in če stoji na trdih temeljih, sploh pa če je res privlačnost tolk obojestranska-zakaj se ne bi tud z res dobrim frendom pol spustila v neko razmerje? Pač še poglobilo bi ta odnos in mel bi best frenda in tipa v enem...To bi blo lepo=) O tem je treba dobr premislt, mislt na posledice, ampak vseen poslušat oba srčka=)
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Pr men se je ponovil Tko kot pred enim letom
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
am...js si ne predstavlam zveze s tipom, s kirim ne bi bla prej vsaj kak mesec al pa dva v prjatlskih odnosih...ne znam si predstavlat, da bi bla s tipom, ki ga poznam samo iz nekih površnih pogovorov in nevemkaj...
čeprav se mi je pa zgodil, da je "neki več" hotu moj najbolši prjatu...pa sva probala in niti slučajno ni šlo (ko da bi bla z bratom al pa neki) in sva rekla, da bolš da ne... in sva zdej še vedno zelo dobra prjatla (z vmesno pavzo seveda).. drgač sm pa vse tipe prej poznala in se družla z njimi in je šele potem nastal iz tega kaj več..
čeprav se mi je pa zgodil, da je "neki več" hotu moj najbolši prjatu...pa sva probala in niti slučajno ni šlo (ko da bi bla z bratom al pa neki) in sva rekla, da bolš da ne... in sva zdej še vedno zelo dobra prjatla (z vmesno pavzo seveda).. drgač sm pa vse tipe prej poznala in se družla z njimi in je šele potem nastal iz tega kaj več..
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
kr ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
- Kraj: kranj
No jst mam tud en problem. mam res dobrga prjatla k si že približno tri leta zaupava in poveva vse najine probleme. jst sm njemu govorila od svojih fantov in on men od punc. postala sva pa ful dobra frenda tko k sm jst njemu pomagala dobit mojo kolegico(ampak njuna zveza je trajala samo 14 dni) nato pa sva midva postajala vedno boljša prijatelja. nikoli si nisem mislila da bi med nama lahko kaj bilo, zdj pa kr naenkrat nwm več. dve moji prijateljici sta ga klicali in nekajkrat je nekaj malega imel z njima vendar z nobeno ni hotel biti skupaj kot par. jst pa nwm kaj misli. on ve za vse moje težave pomagal mi je v težkih trenutkih in mi vedno stal ob strani. pred kakšnim mesecem je pa prvič nekaj poskušal vendar nisem pustila ker nisem nikoli tega pričakovala in razmišljala o tem da bi bila midva lahko skupaj. nato pa sem vsakič ko sva se videla (sva iz istega kraja in se vidiva skoraj vsak dan vendar sva v različni družbi, samo se tud velikokrat sama dobiva pa debatirava al pa grem zadne čase jst do njega) premišljevala kako bi bilo če bi bla skup. ampak jst nwm a on hoče z mano sam mal bluzit k jst pa tega nočem. najino prijateljstvo bi rada ohranla in vem, da če bi samo mal bluzila bi blo men gadno k bi se preveč navezala in mi neb blo kul če bi bil s kšno drugo. mislm pa da je on tud men všeč in bi nama mogoče šlo ker vedno bl mislm nanga. nwm kaj naj nardim. rada bi vedla kaj on misl pa nočm da bi poj to prijateljstvo ki sva ga zgradila šlo v nič. k je res dobr človek. nwm a naj kr kej rečem sam se bojim reakcije k nočm ga pa izgubit. pa kako bi izvedla kaj on sploh hoče od mene. mislm pa da če sva frenda pa si zaupava da me neb rd sam izkoristu-ker ni tak človek(zdj ga pa že dolg poznam samo mogoče pa le ne dovolj). prosim če ma kdo kakšen predlog oz. podobno izkušnjo če mi kaj predlaga.
Lp
Lp
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, jst mam eno tako izkušnjo...
Z enim tipom sva postala frenda, ko sm jst pr enih 14 letih neki mutila z njegovim kolegom, s tem ta drugim sva pa tud pol ohranla stike in si postala ful zaupna pa tko, vedno sva se vse pogovarjala,
lih tko kot pr teb je tud ta hodu z nekaj mojimi kolegicami, ampak midva sva bla sam prjatla...dolga leta.
Je pa bil to tok lep tip, res, še dans, ko ga vidm, si rečem, da je to en najlepših fantov, kar sm jih kdaj vidla!
In pol sm mu jst enkrat poslala en sms na eno foro, da kao če mi ne odpiše takoj in blabla..mi je dolžen lupčka al meki takega.
In nazaj dobim seveda tak lep odgovor, da se mi je kar smejalo. Pol sva s ezačela mal pogovarjat o naju, oba sva si priznala, da sva si bila vedno všeč, nikoli pa ni nihče želel nakazat, da bi blo kaj več, ker sva bla enostavno tok dobra kolega.
No, pol sva nekajkrat mal bluzila, sam lupčkala in nazadnje sva se čist odtujila, sploh ne vem, kako in kdaj, ampak sva se...
dans sploh nimava več stikov, mogoče mi je malo žal, čeprav je že dolgo od tega in ga niti ne pogrešam več tako zelo, če se srečava, se normalno pogovarjava o vsem, tud kak sms si kdaj še pošljeva pa voščilo za rd, več pa ne.
Tako da moja izkušnja s tem je prej slaba kot ne.
Sem pa vesela vsaj za to, da je vse ostalo le pri lupčkanju, da nisva šla
dllje od tega.
Z enim tipom sva postala frenda, ko sm jst pr enih 14 letih neki mutila z njegovim kolegom, s tem ta drugim sva pa tud pol ohranla stike in si postala ful zaupna pa tko, vedno sva se vse pogovarjala,
lih tko kot pr teb je tud ta hodu z nekaj mojimi kolegicami, ampak midva sva bla sam prjatla...dolga leta.
Je pa bil to tok lep tip, res, še dans, ko ga vidm, si rečem, da je to en najlepših fantov, kar sm jih kdaj vidla!
In pol sm mu jst enkrat poslala en sms na eno foro, da kao če mi ne odpiše takoj in blabla..mi je dolžen lupčka al meki takega.
In nazaj dobim seveda tak lep odgovor, da se mi je kar smejalo. Pol sva s ezačela mal pogovarjat o naju, oba sva si priznala, da sva si bila vedno všeč, nikoli pa ni nihče želel nakazat, da bi blo kaj več, ker sva bla enostavno tok dobra kolega.
No, pol sva nekajkrat mal bluzila, sam lupčkala in nazadnje sva se čist odtujila, sploh ne vem, kako in kdaj, ampak sva se...
dans sploh nimava več stikov, mogoče mi je malo žal, čeprav je že dolgo od tega in ga niti ne pogrešam več tako zelo, če se srečava, se normalno pogovarjava o vsem, tud kak sms si kdaj še pošljeva pa voščilo za rd, več pa ne.
Tako da moja izkušnja s tem je prej slaba kot ne.
Sem pa vesela vsaj za to, da je vse ostalo le pri lupčkanju, da nisva šla
dllje od tega.
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
kr ena napisal/-a:No jst mam tud en problem. mam res dobrga prjatla k si že približno tri leta zaupava in poveva vse najine probleme. jst sm njemu govorila od svojih fantov in on men od punc. postala sva pa ful dobra frenda tko k sm jst njemu pomagala dobit mojo kolegico(ampak njuna zveza je trajala samo 14 dni) nato pa sva midva postajala vedno boljša prijatelja. nikoli si nisem mislila da bi med nama lahko kaj bilo, zdj pa kr naenkrat nwm več. dve moji prijateljici sta ga klicali in nekajkrat je nekaj malega imel z njima vendar z nobeno ni hotel biti skupaj kot par. jst pa nwm kaj misli. on ve za vse moje težave pomagal mi je v težkih trenutkih in mi vedno stal ob strani. pred kakšnim mesecem je pa prvič nekaj poskušal vendar nisem pustila ker nisem nikoli tega pričakovala in razmišljala o tem da bi bila midva lahko skupaj. nato pa sem vsakič ko sva se videla (sva iz istega kraja in se vidiva skoraj vsak dan vendar sva v različni družbi, samo se tud velikokrat sama dobiva pa debatirava al pa grem zadne čase jst do njega) premišljevala kako bi bilo če bi bla skup. ampak jst nwm a on hoče z mano sam mal bluzit k jst pa tega nočem. najino prijateljstvo bi rada ohranla in vem, da če bi samo mal bluzila bi blo men gadno k bi se preveč navezala in mi neb blo kul če bi bil s kšno drugo. mislm pa da je on tud men všeč in bi nama mogoče šlo ker vedno bl mislm nanga. nwm kaj naj nardim. rada bi vedla kaj on misl pa nočm da bi poj to prijateljstvo ki sva ga zgradila šlo v nič. k je res dobr človek. nwm a naj kr kej rečem sam se bojim reakcije k nočm ga pa izgubit. pa kako bi izvedla kaj on sploh hoče od mene. mislm pa da če sva frenda pa si zaupava da me neb rd sam izkoristu-ker ni tak človek(zdj ga pa že dolg poznam samo mogoče pa le ne dovolj). prosim če ma kdo kakšen predlog oz. podobno izkušnjo če mi kaj predlaga.
Lp
saj sem nekaj ze pisala..moja izkusnja pa je fuuul dobra..in še kar traja zdaj sma s tem prijatlejom skupaj 3 mesece pa je vse tak kot prej..še vedno se enako štekama pač bolj se mama rada
jaz se ne obremenjujem s tem kaj bo ko boma sla narazen..itaq mam filing, da nema sla, ker je on res tak fant s katerim bi zelela ostati do konca zivljena..jaz bi na tvojem mestu, ce bo on seveda zaenterisiran poskusila zvezo z njim..kaj ves kaj bi drugace zamudila
-
čbela - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2006
jst sm mela tud ful dobrga prjatla, k sva si vse povedala, si zaupala. res sm ga mela rada. sam kot prjatla. k sva bla kdaj pjana sva zmer zasrala, ampak nikol nisva šla do konca. slišala sva se vsak dan. in ko me je enkrt klicu sm lih brala eno knigo za šolo. notr pa kr ena kurbarija in sva se mal o tem pogovarjala. in pol nama je na misu pršlo, če bi se dala dol. jst sm bla še nedolžna, on je bil do takrat samo z eno. in sva se nasledn dan dobila in se dala dol in za vedno uničila prijatelstvo.
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Moj primer se je pa zdej tkole razpletu
Lepo sva se pogovorila, ker pač jz sm oseba, ki mora vsakomur vse povedati v obraz, blo nama je ful bedno, ker mene je skrbel zanj, njega pa zame in tko sva u bistvu še bolj utrdila svoj prijateljstvo. Par dni nazaj sva se pa dokončno pogovorila in mi je reku, da me ma najraj in da sm mu ful všeč, ampak se ne bo NIKOL dal dol z mano, ker noče, da bi ga po tem kej drgač gledala, ker je 100000000% prerpričan da bo to pomenil konc
Ne bom rekla, da mi je tko čist ok, ker jz še zmeri sanjam o tem, kako bi bilo če bi bilo, ker pač mam tud jz njega najraj in vsazga tipa primerjam z njemu, samo če se je on tko odloču, predvidevam da ne morem premenit njegove odločitve, mi pa velik pomen to kar mava in ko pomislm, tok je še tipov na svetu, ampak med njimi ne bo nobenga tazga kot je on, se prav tok dobrga prjatla, ki ve o men use, mi stoji ob strani ko ga najbolj rabm itd, medtem ko tipov kot tipov je pa malo morje
Sam me zanima, a ti je en res lahko tok dobr, pa ga maš najraj, ne da bi sčasoma pomislu na sex s to osebo????? Fantje prosm ... lahko tud punce
Lepo sva se pogovorila, ker pač jz sm oseba, ki mora vsakomur vse povedati v obraz, blo nama je ful bedno, ker mene je skrbel zanj, njega pa zame in tko sva u bistvu še bolj utrdila svoj prijateljstvo. Par dni nazaj sva se pa dokončno pogovorila in mi je reku, da me ma najraj in da sm mu ful všeč, ampak se ne bo NIKOL dal dol z mano, ker noče, da bi ga po tem kej drgač gledala, ker je 100000000% prerpričan da bo to pomenil konc
Ne bom rekla, da mi je tko čist ok, ker jz še zmeri sanjam o tem, kako bi bilo če bi bilo, ker pač mam tud jz njega najraj in vsazga tipa primerjam z njemu, samo če se je on tko odloču, predvidevam da ne morem premenit njegove odločitve, mi pa velik pomen to kar mava in ko pomislm, tok je še tipov na svetu, ampak med njimi ne bo nobenga tazga kot je on, se prav tok dobrga prjatla, ki ve o men use, mi stoji ob strani ko ga najbolj rabm itd, medtem ko tipov kot tipov je pa malo morje
Sam me zanima, a ti je en res lahko tok dobr, pa ga maš najraj, ne da bi sčasoma pomislu na sex s to osebo????? Fantje prosm ... lahko tud punce
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
t-e-a... ko da bi brala svoj post... skori... pa mi gre kr na jok, k vem kaj prezivlas... s tem, da pr men oba bi... pa nihče od naju noče zajebat prijatlejstva... je šlo ucer tolk dalč, da sva se pičla koga bl skrbi a njega zame al obratno... s tabo bi blo se zanimivo kaksno rect...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- parizanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moj bivši pa kao hoče bit prijatelj, čeprav je z drugo ampak mi skoz piše maile: mucka, pa lepotička, pa pošilja poljub....ampak bil bi prijatelj
kdo lahk razume te tipe? mpak itak mam zdaj druge probleme
aja, pa kao, da bi bla prijatelja in mogoče bi potem lahko obnovila vezo...ma, celo sranje, jaz pa s srcem pri drugem, ki pa tud ne ve kaj bi pa mi spet pošilja smse pa maile z isto vsebino ampak se ne more odločit a bi bil s sedanjo al z mano, njo ima rad, vame je pa zaljubljen. Halooo?
aja, pa kao, da bi bla prijatelja in mogoče bi potem lahko obnovila vezo...ma, celo sranje, jaz pa s srcem pri drugem, ki pa tud ne ve kaj bi pa mi spet pošilja smse pa maile z isto vsebino ampak se ne more odločit a bi bil s sedanjo al z mano, njo ima rad, vame je pa zaljubljen. Halooo?
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
parizanka napisal/-a:Moj bivši pa kao hoče bit prijatelj, čeprav je z drugo ampak mi skoz piše maile: mucka, pa lepotička, pa pošilja poljub....ampak bil bi prijatelj
Ja to so pa tipi. Can´t live with them, can´t kill them... Včsih jih je res nemogoče razumeti.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Jah... ce mene vprasas bi rekla, da se itak vedno, ko sta dva ful frenda, slej ko prej eden zaljubi. Al pa pride do sexa... pa je pol use cudn. Tud men se je ze zgodil. Tud mojim prjatlcam se je ze zgodil pa tud mojim prjatlom se je ze zgodil. Tko, da jst v ful tesno prijatlejstvo med zensko in moskim nekak ne verjamem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov