Prijateljstvo postane ljubezen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
ja no js mam kr konkretne probleme s tem zalubljanjem v prjatle...
js rabim človeka najprej spoznat, in pol ko ga poznam že skor do potankosti, pa je še mal kemije zravn, se pa nardijo metulčki v trebuhu, pa slaba volja ko pogleda za kero itd.
sam nikol pa tega prjatlstva pol nočem za***** s tem, da bi karkoli poskušala... ko mi tist odnos ko ga mam z njim preveč pomeni, pa ga mam rajš kot frenda kker da ga sploh nimam...
ok sem zakomplicirala sam upam da me je ker razumel ka sem hotla povedat... vrtenje v krogu brez izhoda... pol sem pa vedno nesrečno zalublena
js rabim človeka najprej spoznat, in pol ko ga poznam že skor do potankosti, pa je še mal kemije zravn, se pa nardijo metulčki v trebuhu, pa slaba volja ko pogleda za kero itd.
sam nikol pa tega prjatlstva pol nočem za***** s tem, da bi karkoli poskušala... ko mi tist odnos ko ga mam z njim preveč pomeni, pa ga mam rajš kot frenda kker da ga sploh nimam...
ok sem zakomplicirala sam upam da me je ker razumel ka sem hotla povedat... vrtenje v krogu brez izhoda... pol sem pa vedno nesrečno zalublena
LOVE hurts
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
oh, večali manj mojih bivših je bilo izcimljenih iz prijatelstev..vedno sem mutila s kolegi in se priložnostno poljubljala z njimi..sploh mi ni blo do nobenga druzga, ampak mi je vedno najbolj sedel noči preživet s tistim, ki ga dobro pozna in vem da od mene ne bo hotel sexa...samo na koncu je to vodilo v vedno bol zapletene vode...bila ssem tudi po večkrat z enim, in na noč s tremi kolegi-nobe nič vedel..dokler nisem posrala cele situacije s kolegom-najboljšim kolegom, in sva se zarad najine medsebojne stave šla lizart in otipavat in potem sva se drug dan zarad tega smrtno skregala-ker sem bla namreč po njem še z enim najinim kolegom...in od takrat se ne pogovarjava več, niti pozdraviva ne več..sicer ma zgodba še določena ozadja, ampak to ej bil glavni razlog najinga spora...
in še od takrat več, se nikol več nisem spuščala v kašne intimne stvari oz. poljubljala z nobenim o dobrih kolegov, pa bi lahko...
če ne pa če je ljubezen, se mi zdi da je zlo dobro če sta osebi prej prijatelja..se vsaj kolikor tollikor že poznata..ampak preveč dobra pa spet mogoče ni urdu, ker prijatelj prijatelju zaupa marsikaj in to se lahko čuti v zvezi...
in še od takrat več, se nikol več nisem spuščala v kašne intimne stvari oz. poljubljala z nobenim o dobrih kolegov, pa bi lahko...
če ne pa če je ljubezen, se mi zdi da je zlo dobro če sta osebi prej prijatelja..se vsaj kolikor tollikor že poznata..ampak preveč dobra pa spet mogoče ni urdu, ker prijatelj prijatelju zaupa marsikaj in to se lahko čuti v zvezi...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Hm... js sem vedno govorila... prijateljstvoj je prijateljstvo, ljubezen pa ljubezen. Pa se mi je zgodilo ravno to! Še preden sem se sama zavedala, mi je postal všeč najboljši prijatelj! Čustva so bila obojestranska in kmalu je preskočila iskrica!
Morem rečt, da je bila to najboljša veza do sedaj! Poznala sva se, točno sva vedela kaj lahko od veze pričakujeva, česa ne. Kaj komu odgovarja, kaj ima rad, kakšnega mišljenja sva.
Morem rečt, da se mi zdi, da je med prijateljstvom in ljubeznijo zelo majhna meja. Js se sploh nisem zavedala, kdaj sva jo prestopila! Zgodi se pač...
Nevem pa, kje sva storila napako, da so se najine poti razšle. Ne krivim nikogar... Po končani vezi, sva se zelo, zelo trudila, da bi ohranila vsaj prijateljstvo v takšni meri, kot sva ga bila zmožna gojiti eden do drugega včasih! Pa se nama ni izšlo!
Dostikrat se slišiva, občasno greva na sprehod, v kino, na pijačko... amšak ni tako, kot je bilo včasih in dvomim, da še kdaj bo...
Če bi čas zavrtela nazaj, najvrž nebi storila enako! Raje bi ohranila NAJBOLJŠE prijateljtvo z njim...
Morem rečt, da je bila to najboljša veza do sedaj! Poznala sva se, točno sva vedela kaj lahko od veze pričakujeva, česa ne. Kaj komu odgovarja, kaj ima rad, kakšnega mišljenja sva.
Morem rečt, da se mi zdi, da je med prijateljstvom in ljubeznijo zelo majhna meja. Js se sploh nisem zavedala, kdaj sva jo prestopila! Zgodi se pač...
Nevem pa, kje sva storila napako, da so se najine poti razšle. Ne krivim nikogar... Po končani vezi, sva se zelo, zelo trudila, da bi ohranila vsaj prijateljstvo v takšni meri, kot sva ga bila zmožna gojiti eden do drugega včasih! Pa se nama ni izšlo!
Dostikrat se slišiva, občasno greva na sprehod, v kino, na pijačko... amšak ni tako, kot je bilo včasih in dvomim, da še kdaj bo...
Če bi čas zavrtela nazaj, najvrž nebi storila enako! Raje bi ohranila NAJBOLJŠE prijateljtvo z njim...
My dreams are my reality...
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
A ni to tako da se sprva ljubezen gradi na prijateljskem odnosu? A nista fant pa punca v osnovi najboljša prijatelja? Saj si vse povesta, se podpirata&stuff.... No, ne moreš sicer fanta primerjat z najboljšo prijateljico ker mu čiiiiisto vsega ne poveš Ne moreš z njim na isti način kofetkat pa čebljat
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Tami napisal/-a:No, ne moreš sicer fanta primerjat z najboljšo prijateljico ker mu čiiiiisto vsega ne poveš Ne moreš z njim na isti način kofetkat pa čebljat
js sem mojega lahko!!! povedala sem mu VSE in še več.. on pa meni!!! in ja, šla sva na kavo in govorila, govorila... nikoli nama ni zmanjkalo teme...
My dreams are my reality...
-
Tami - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2006
*pupika* napisal/-a:Tami napisal/-a:No, ne moreš sicer fanta primerjat z najboljšo prijateljico ker mu čiiiiisto vsega ne poveš Ne moreš z njim na isti način kofetkat pa čebljat
js sem mojega lahko!!! povedala sem mu VSE in še več.. on pa meni!!! in ja, šla sva na kavo in govorila, govorila... nikoli nama ni zmanjkalo teme...
Ja ja, to kapiram. Sej s tem da jim ne povemo čist vsega nism misnla da jim pa kej tajimo al pa kej Sam večine moških ne glih zeeeelo zanimajo čist ženske stvari....
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
t-e-a napisal/-a:ti si pa res en u redu tip ka u nulo potouče ...
Jst nism tvoj spletni support group, da ti bom dajal oporo pa te tolazil. Jst dam komentar ce mi tko pase, in vecinoma brez ovinkov povem kaj je nabrz razlog, da se tako obnasa.
Mislm to sm ze stokrat tukaj razlozil. Ampak ene zenske vedno isto lapate.t-e-a napisal/-a: sam razlika je v tem, da eni ljudje ne gledajo samo na zunanjost ker če bi vrjetn tud on men ne bi biu tok zlo dobr, ker pač ni prfekt ... ma pa zato tok noro sanjski karaktr u kerga sm se tko zatreskala!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. ti si tip in iskreno povej a si tko plehk da gledaš samo na zunanjost?!
- Zahtevat lepoto.
- Zahtevat samo lepoto in nic drugega.
A vidis razliko? Ko jst recem da tip hoce lepoto, vedno vsaj ena zacne nabijat kako ni samo zunanjost pomembna. A sm kdaj reku da je? Jst sm reku da je pomembna, ni pa edina stvar ki je pomembna. In ja, slab
izgled je deal-breaker, isto kot slab karakter.
Sej vem da je prevec pricakovat od nekaterih da dojamejo to razliko. Bo naslednjic ko bo lepota omenjena zacela spet ena govorit kako ta oseba gleda samo na lepoto, ceprav ni bilo nikjer tako receno.
Seveda da si se ti v njegov karakter zatreskala, saj si zenska.
Moski nagon za privlacnost pri izbiri zenske 80% uposteva reprodukcijski potencial zenske(evo tuki pride notr lepota) in 20% potencial za prezivetje. Zenska pri izbiri moskega uposteva 20% reprodukcijski potencial(izgled) in 80% potencial za prezivetje(to je telesna moc, moc karakterja, sposobnosti odlocanja, ambicioznost etc..).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst do zdej še nism imela izkušenj s tem. U bistvu tko v družbi včasih se je sicer marsikaj dogajal, ampak da bi pa s frendom, ki sva res uno naj frenda, pa jst še pomislila nism. Je pa on imel par let nazaj kr globoko simpatijo in zaljubljenost do mene in sva se tut skregala zaradi tega...no ko je pa prebolel in pošlihtal v glavi sva se pa spet zbližala in sva spet ful frenda.
Čeprav pravijo (sploh moški), da žensko-moško prijateljstvo ne more bit čist iskreno (kao naj bi moški vedno imel kanček upanja za kak seks ), jst še vedno zagovarjam, da je to možno - sploh v kasnejših letih. Se pa tak odnos ne rodi čez noč in je fajn že na začetku potegnit meje.
Čeprav pravijo (sploh moški), da žensko-moško prijateljstvo ne more bit čist iskreno (kao naj bi moški vedno imel kanček upanja za kak seks ), jst še vedno zagovarjam, da je to možno - sploh v kasnejših letih. Se pa tak odnos ne rodi čez noč in je fajn že na začetku potegnit meje.
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
bad_girl napisal/-a:U bistvu tko v družbi včasih se je sicer marsikaj dogajal, ampak da bi pa s frendom, ki sva res uno naj frenda, pa jst še pomislila nism. Je pa on imel par let nazaj kr globoko simpatijo in zaljubljenost do mene in sva se tut skregala zaradi tega...no ko je pa prebolel in pošlihtal v glavi sva se pa spet zbližala...
Pri meni je bilo enako. Vedno sem strogo ločevala ljubezen in prijateljstvo. Prehoda iz enega v drugo pri meni ni - mogoče samo iz ljubezni v prijateljstvo, če zveza res ne uspe in se pač oba odločita, da je bolje končati. Imela sem tudi več primerov, ko je fant, ki sem ga od vsega začetka sprejemala kvečjemu kot prijatelja, začel s svojimi idejami o globljih čustvih do mene. Takšne zadeve sem v trenutku razčistila in vsakemu dala vedeti, da pri meni tega ni, če pa tega ne more sprejeti, mi je zelo žal, ampak potem je bolje, da se sploh ne druživa.
bad_girl napisal/-a:Čeprav pravijo (sploh moški), da žensko-moško prijateljstvo ne more bit čist iskreno (kao naj bi moški vedno imel kanček upanja za kak seks ), jst še vedno zagovarjam, da je to možno - sploh v kasnejših letih. Se pa tak odnos ne rodi čez noč in je fajn že na začetku potegnit meje.
Tudi jaz zagovarjam to, da prijateljstvo med moškim in žensko je možno, s čimer se npr. moj fant nikakor ne more strinjati. Ampak res je, da je na takšnem odnosu treba delati in že v osnovi razčistiti pojme.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
ja sm ja.. sam.. sva po 14ih dneh ugotovila, da sva preveč dobra prjatla, da bi bla skupej kot par.. in sva še dobra prjatla.. žal se pa malo manj vidiva zadnje čase, ker sva oba fuuuul zaposlena.. se pa slišva dost pogosto.. to je blo pa.. uf.. 5 let nazaj.. stara sm
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov