Prijateljstvo postane ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že kdaj prešli iz prijateljske zveze v ljubezensko?

da
121
64%
ne
67
36%
Skupaj glasov : 188

Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 04. Okt. 2011 11:29

Moja osebna izkušnja glede tega, če prijateljstvo lahko postane ljubezen, je tudi pozitivna. :)
Z mojim sedanjim fantom sva bla sprva sam znanca - sodelavca, nato je to preraslo v neko normalno prijateljstvo. In iz tega je ratala čez čas ljubezen. Tako da se tudi take stvari dogajajo. :)
Zadnjič spremenil black_ariella, dne 08. Dec. 2011 11:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Lanca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lanca » 04. Okt. 2011 12:52

Ni to, da bi sedaj ugotovila, da ga nimam oz ga bom mogoče izgubila... res sem spoznala, da je fajn fant, da čutim malo več kot zgolj prijateljstvo. Ampak se bojim mu povedat kaj čutim. To se bo moralo zgoditi spontano. Je pa res, da me bo vedno bolj motilo, ko bo govoril o drugih puncah. Rekla mu pa ne bom nič, ker ne morem in ne upam. Če se bo kaj zgodilo se bo spontano. In če je usojeno se bo že. Dolgo časa se poznava in če sm izgubila že toliko časa potem lahko še počakam kakšne pol leta. Samo čim več se moram družit z njim...
Mogoče mu posredno nakazat. Joj. Čakanje ubija. Aja še to jaz sem stara 24, on pa 23. Oba sva pred diplomo in oba v pričakovanju prve službe v bljižni prihodnosti in priznam, da mi on daje od vseh največ motivacije. Sama bi kej zbluzila ampak on me je znal motivirat. Ne glede na njegova čustva sem vseeno vesela, da ga poznam. Super človek je. Zato mi je še toliko bolj komplicirano.

Je pa lepo slišati, da lahko na tak način nastanejo super veze!
Upanje umira zadnje :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Okt. 2011 13:14

ja zdaj pa upaj, da bo usoda kaj hotela... ti pa čiči pa čaki in glej, kako ti ga bo pred nosom druga speljala :?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 05. Okt. 2011 19:43

Lanca... hmm, samo čakanje je precej rizično. Če vidiš, da obstajajo z njegove strani tudi kaki znaki, ki ti kažejo na to, da goji do tebe več kot le prijateljska čustva, potem ga nekak opozori tudi na svoja čustva. Ali pa preprosto začni pogovor o tem. Ampak pogovor naj bo čist sproščen. Naj ne dobi občutek, da ga v kaj siliš. Saj če mata globje prijateljstvo in si marsikaj zaupata, potem po mojem ne bi smel biti problem se pogovorit tudi o takih stvareh.
Pa vso srečo!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov