Prijateljici želim podariti bon
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
intermezzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2012
LOL, bogi tip... želel je samo nasvet če je bon OK za kolegico, zdaj ga pa, reveža, zaslišujemo kje je dobil bon in če je tud za moške gate
*.*
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz se čist strinjam s sirovo. tudi jaz ga ne bi vzela.
ne maram prejemat daril od nepoznanih ljudi in od kar nekih znancev. eno je, če smo best friendi in vem kaj je ozadje. lih zaradi takih stvari, ker folk to dela z namenom podkupovanja. in če darila jemljem imam potem vedno občutek, da moram "pomagat" naslednjič, ko bo ta oseba kaj potrebovala.
ne maram prejemat daril od nepoznanih ljudi in od kar nekih znancev. eno je, če smo best friendi in vem kaj je ozadje. lih zaradi takih stvari, ker folk to dela z namenom podkupovanja. in če darila jemljem imam potem vedno občutek, da moram "pomagat" naslednjič, ko bo ta oseba kaj potrebovala.
Vsak raj ima svojo kačo.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Meni se zdi lepo, če želiš ta bon nekomu podarit. Zdi pa se mi, da ta prijateljica ni prava oseba zanj, ker bo lahko narobe razumela. Podari ga kakšni drugi (sestri, mami, kakšni drugi prijateljici, sodelavki, sošolki). In jasno razloži zakaj ga podarjaš.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ah bon sam uporabi, vzemi nek sexy ženski kompletek.....povabi prijateljico k sebi, spodnji del vrzi na tla modrc pa obesiš na rob omare.
Ona pride, "od koga je pa to"...rečeš; "jah ena je pa hotela kompletek in ga je tud uporabil".
Njej se zmeša od ljubosumja in te divje posexa kar na tleh.
Genius
Ona pride, "od koga je pa to"...rečeš; "jah ena je pa hotela kompletek in ga je tud uporabil".
Njej se zmeša od ljubosumja in te divje posexa kar na tleh.
Genius
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- T00Mika
- Debatorica
- Na forumu od: 26. 2. 2010
Podari ji bon, če imata oba razčiščen pojem "prijateljstvo", potem tukaj res ne vidim problema. Če pa v vajinem prijateljskem odnosu ni vse tako, kot bi moralo biti (to veš najbolje sam, ker poznaš vajino situaciji), pa rajši dvakrat premisli.. Glede bona pa, mislim, da se bo našla kakšna interesentka
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
sirova štručka napisal/-a: Npr. tud kolegica mi je obljubila polovico, če na lotu zadene, no sej ni, ampak v primeru, da bi in da bi potem tud bila tako radodarna, ne bi vzela.
Mi ni, da bi mi nekdo kr tko nekaj dajal.
No, tega jaz tudi ne bi, samo če bi mi pa kakšna sošolka npr. rekla 'lej, tukaj imam en bon za Merkur, maš lahko 5 EUR popusta.. a hočeš, jaz ne bom žebljev kupovala ta vikend in bo drugače zapadel', pa ne bi imela kakšnih posebnih moralnih ali drugačnih zadržkov, če bi npr. ravno rabila žeblje
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
Ja sej v bistvu ni povedal točno, za kakšen bon gre Drugač pa itak nisem govorila zdele o tem pobu - glede tega sem že v prejšnjem postu rekla, da je mal kočljiva situacija - ampak na splošno glede tistega, ko si rekla, da sama v nobenem primeru ne bi vzela ničesar podobnega od prijatelja Ma ne vem, če ga res ne bi imel za kaj ponucat in bi ga ponujal naokoli, se mi ne zdi nič takega ga sprejet, saj jaz tud ponavadi pomagam folku (je pa seveda odvisno tud od vrednosti, če je v mejah normale... jaz sem imela v mislih res bolj variante za par EUR... pri tem pobu pa sumim, da je nekak višji znesek, to je res drugače ).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
Da ne bomo več v dvomih, sem šla pogledat na FB stran radia Center - baje je nagrada bon za modrček (neka nagradna igra kot odziv na striptiz Tine Maze). Tako da ja, malo čuden vzgib za sodelovanje v igri, kjer že vnaprej načrtuješ podarjanje perila prijateljici (sem mislila, da je pač imel smolo in zadel tako babjo nagrado)... ampak ok, vsak ima svoje načine osvajanja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov