Prijateljici želim podariti bon

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 02. Feb. 2012 12:35

LOL, bogi tip... želel je samo nasvet če je bon OK za kolegico, zdaj ga pa, reveža, zaslišujemo kje je dobil bon in če je tud za moške gate :rofl:
*.*
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Feb. 2012 12:42

jaz se čist strinjam s sirovo. tudi jaz ga ne bi vzela.

ne maram prejemat daril od nepoznanih ljudi in od kar nekih znancev. eno je, če smo best friendi in vem kaj je ozadje. lih zaradi takih stvari, ker folk to dela z namenom podkupovanja. in če darila jemljem imam potem vedno občutek, da moram "pomagat" naslednjič, ko bo ta oseba kaj potrebovala.
Vsak raj ima svojo kačo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 02. Feb. 2012 13:41

Meni se zdi lepo, če želiš ta bon nekomu podarit. Zdi pa se mi, da ta prijateljica ni prava oseba zanj, ker bo lahko narobe razumela. Podari ga kakšni drugi (sestri, mami, kakšni drugi prijateljici, sodelavki, sošolki). In jasno razloži zakaj ga podarjaš.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Feb. 2012 14:01

Ah bon sam uporabi, vzemi nek sexy ženski kompletek.....povabi prijateljico k sebi, spodnji del vrzi na tla modrc pa obesiš na rob omare.
Ona pride, "od koga je pa to"...rečeš; "jah ena je pa hotela kompletek in ga je tud uporabil".

Njej se zmeša od ljubosumja in te divje posexa kar na tleh.

Genius :licht:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Feb. 2012 14:53

Se jaz priporočam za bon, če nimaš kaj z njim. :P
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 02. Feb. 2012 15:15

Podari ji bon, če imata oba razčiščen pojem "prijateljstvo", potem tukaj res ne vidim problema. Če pa v vajinem prijateljskem odnosu ni vse tako, kot bi moralo biti (to veš najbolje sam, ker poznaš vajino situaciji), pa rajši dvakrat premisli.. Glede bona pa, mislim, da se bo našla kakšna interesentka :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 02. Feb. 2012 15:59

sirova štručka napisal/-a: Npr. tud kolegica mi je obljubila polovico, če na lotu zadene, no sej ni, ampak v primeru, da bi in da bi potem tud bila tako radodarna, ne bi vzela.
Mi ni, da bi mi nekdo kr tko nekaj dajal.

No, tega jaz tudi ne bi, samo če bi mi pa kakšna sošolka npr. rekla 'lej, tukaj imam en bon za Merkur, maš lahko 5 EUR popusta.. a hočeš, jaz ne bom žebljev kupovala ta vikend in bo drugače zapadel', pa ne bi imela kakšnih posebnih moralnih ali drugačnih zadržkov, če bi npr. ravno rabila žeblje :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Feb. 2012 17:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 02. Feb. 2012 17:35

Ja sej v bistvu ni povedal točno, za kakšen bon gre :nixweiss: Drugač pa itak nisem govorila zdele o tem pobu - glede tega sem že v prejšnjem postu rekla, da je mal kočljiva situacija - ampak na splošno glede tistega, ko si rekla, da sama v nobenem primeru ne bi vzela ničesar podobnega od prijatelja :) Ma ne vem, če ga res ne bi imel za kaj ponucat in bi ga ponujal naokoli, se mi ne zdi nič takega ga sprejet, saj jaz tud ponavadi pomagam folku :P (je pa seveda odvisno tud od vrednosti, če je v mejah normale... jaz sem imela v mislih res bolj variante za par EUR... pri tem pobu pa sumim, da je nekak višji znesek, to je res drugače :wink: ).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Feb. 2012 18:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:48, skupaj popravljeno 1 krat.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 02. Feb. 2012 18:10

sirova :lol:

Tip, ki je odprl to temo, pa očitno nima problemov v življenju, če za tako malenkost komplicira.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 02. Feb. 2012 18:27

Da ne bomo več v dvomih, sem šla pogledat na FB stran radia Center - baje je nagrada bon za modrček :D (neka nagradna igra kot odziv na striptiz Tine Maze). Tako da ja, malo čuden vzgib za sodelovanje v igri, kjer že vnaprej načrtuješ podarjanje perila prijateljici (sem mislila, da je pač imel smolo in zadel tako babjo nagrado)... ampak ok, vsak ima svoje načine osvajanja :P

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov