Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
/\/\4t3j napisal/-a:A ti dejansko iščeš pomoč na internetu, ker s prijateljico ne najdeš skupnega imenovalca pri gledanju filmov?
Upam, da bo nekoč tudi moj najhujši problem izbira filma v kinu.
Rešitev tvojega problema pa je takšna: V kino pojdita samo takrat, ko je na sporedu film, ki zanima obe.
Cordy napisal/-a:Pozdrav,
prosila bi za nasvete, saj sem se znašla v takšni situaciji in bi rada slišala še druga mnenja.
Imela sem kar nekaj prijateljev, vendar sta mi nazadnje ostali le še dve - no ja, zdaj le še ena. Zelo sva se razumeli, skupaj hodili ven na žure,sprehode,kavice,nakupovanja,veliko sem ji pomagala,ona meni itd. Zdaj pa sem opazila, da mi je začela lagati o izkušnjah s fanti pa tudi o čisto bedastih stvareh. Ne razumem,zakaj je laganje potrebno,ker jo imam rada pa četudi nima fanta in se ji kdaj ne da ven. Opazila sem tudi, da zadnje čase hoče gledati v kinu le to kar ona hoče, iti tja kamor ona želi itd. Enkrat sem že načela pogovor o tem, vendar me je debelo gledala.
Mogoče delam pri sebi kaj narobe? Kaj naj naredim z njo? Naj še vstrajam ali se preprosto neham družiti z njo?
lipstick69 napisal/-a:Koliko pa sta stari vidve? In zakaj ti je ostala le še ena prijateljica, mogoče je s teboj nekaj narobe. Pogovor vedno pomaga, sicer pa si najdi nove prijatelje
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov