Prijateljica me ignorira

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Mar. 2012 19:25

Ne razumem vas, ki vztrajate, pri enem te istem. Če vidiš, da se ne odziva, na tvoje klice, da ti ne odpisuje, že pomeni da ji ne odgovarjaš več, kot prijateljica, oz. da si ji odveč. Enostavno ji ne sitnari, in to je to, če je pa v kakšni krizi ali pa karkoli in si mogoče ne želi stikov z nikomor, te bo pa že poklicala nazaj. Škoda se obremenjevat in razbijat glavo, zaradi tega, velik je ljudi okoli tebe, si boš že našla sebi primerno osebo. :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Mar. 2012 1:12

^^Mislim, da če si bil z nekom res prijatelj in nista imela nobenega koflikta, da enostavno ne moreš kar takoj sprejet tega, da te začne ignorirat. Dvomim, da ljudje (vsaj pri boljših) prijateljih skomignejo z rameni 'eh pač nisva več prijatelja, pa kaj'. Pomoje želiš slišat nek razlog zakaj je do tega prišlo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 24. Mar. 2012 7:59

''Problem'' v takih stuacijah je, da ne dobiš klavzule. Tako da vsi nasveti ''poskusi se pogovorit, bla bla...'' so kr neki. Jaz sem si rada na čistem, reč mi v fris: lej to pa to mi ne odgovarja, FU, nočem te več videt. Jaz sem ''izgubila'' prijateljico na takšen način, kr neka ignoranca.... no potem pa ovinkih izvem, da jo rit peče in to fuŁ ker sem jaz uspela diplomirat prej in z boljšim uspehom kot ona. Res pravo prijateljstvo ane? :roll: In ja, ko to izveš, tud če si brez konkretnega konflikta, te mine (vsaj mene je) in se z njo konkretno (kakor tudi s komerkoli, ki bi me ignoriral zarad take bedne stvari, ki bazira na zameri do samega sebe v psnovi) ne mislim več ukvarjat.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 24. Mar. 2012 11:39

@haley
Če, sta bili pravi prijateljici oz. naj bi še bili ji kaj takšnega zagotovo ne bi naredila. Mogoče, je pa ravno ona kakšno napako naredila, ki se je pa mogoče ni zavedala ( mišljeno je na dotično, ki je odprla to temo) . Naj se mal poglobi v njun odnos in naj malo premisli, kaj je vzrok tega, da ji ne odgovarja, oz. če je naredila kakšno napako, ki jo je prizadela, naj to slednjo tudi popravi in problem bo rešen.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Mar. 2012 12:11

DonCarleone napisal/-a:Ne razumem vas, ki vztrajate, pri enem te istem. Če vidiš, da se ne odziva, na tvoje klice, da ti ne odpisuje, že pomeni da ji ne odgovarjaš več, kot prijateljica, oz. da si ji odveč. Enostavno ji ne sitnari, in to je to, če je pa v kakšni krizi ali pa karkoli in si mogoče ne želi stikov z nikomor, te bo pa že poklicala nazaj. Škoda se obremenjevat in razbijat glavo, zaradi tega, velik je ljudi okoli tebe, si boš že našla sebi primerno osebo. :)

Res je. Čeprav - če sta bili tapravi prijateljici, bi ji ženska lahko vsaj povedala, da ima določene stvari za urediti oz. premisliti v svojem življenju, in da rabi mir, če je to razlog. Če ne, pa je (vsaj meni) jasno, da si ne želi več druženja s tabo in to je treba sprejeti. Če nisi naredila nobene napake, je njen problem, če kar na lepem prekine vse vezi brez ene besedice v pojasnilo.

Tako kot v zvezi ne moreš siliti z glavo skozi zid, tako se tudi v tem odnosu ne ponižuj, ker ne bo pomagalo, če ji boš poslala še en mail po 10 že odposlanih in ji šla zvonit na vrata. Živi dalje in se ne obremenjuj z ljudmi, ki tebi nič meni nič začnejo špilat nekega "Francoza".
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 24. Mar. 2012 18:15

^^ se strinjam. Če ona ve, da ni naredila neke napake in se jezi, zaradi neke, malenkosti je to njen problem in k večjemu dokazilo, da je zelo nezrela oseba. Ker sem že sam mel takšno izkušnjo, ta oseba s katero sem se družil, se je razjezila res, zaradi malenkosti lahko, kar rečem, zaradi neumnosti. Parkrat poskusil kontaktirati, na klice ni bilo odgovore, prav tako na SMS. Poskusil sem parkrat, a brez uspeha. Ko se je že vse umirilo, sem po nekem casu "dobil vrnjen klic", pa se nisem oglasil, ker takšnih nezrelih oseb enostavno ne rabim v svojem življenju. Če si naredil majhno napako in jo pokušaš popraviti je to vse ok, če te napake ne more druga oseba sprejeti to pomeni, da ni dovolj zrela za bilo kakšen nadaljni odnos. Nekoga pa prosjačiti, za nekaj, to pa ne nikoli.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 24. Mar. 2012 23:59

kakšni komplicirani ljudje...
shezabell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a shezabell » 29. Mar. 2012 15:09

Mislim da si ji enostavno začela ne odgovarjati kot prjatlca. Zakaj,pa le sama veš. Men je tut en dna POČL,da se folk druži(skupina punc)zato ker sem jim zabavna, same so mi pa znale lagat v obraz in rečt kakšno konkretno na račun moje 'u izeee narave' za mojim hrbtom, potem proti koncu tudi v obraz in to brez sramu!

S tem ko sem jaz njim pomagala, pri odnosih z fanti, če jih je aj zanimal v zvezi z biušim,so bile prizadete,sem pomagala..s tem ko sem jaz izvedela da one men prikrivajo nekaj glede bivšega,bile so brezbrižne, niti enega vprašanja Kako si? ..še lagale so mi da nima punce oz.lagala da se sploh slišijo,a vsak mesec so skupaj zuni,se vidijo na pijači... in enostavno mi niso več 'odgovarjale' in sm vidla da sm uložila v naš odnos VELIKO PREVEČ, one pa men tko, lagano, kot da je to nekaj normalnega in da držijo z njem (bivšim)

Skratka slabo leto sem imela vzpone in padce na dveh podrocjih, partnerkem in ljubezenskem. Tekom tega leta sem se kar dosti spremenila,izkusnje so me naredile tako da sem postala iz osebe ki gre ' do konca ' in z glavo skozi zid in se trudi za prijateljice.. Da bi z biusim imela sprt zdrav odnos....v to, da sm vse poslala v PM, rarala bol odlocna,okol sebe mam ljudi k jim res lahko zaupam, ne da se mi vec spuscat v prepire in da me kdo tlac dol, jaz si pa razbijam glavo zakaj je to tko... No tega ni vec,zdaj take situacije dramo v zivljenju dam na IGNORE in grem naprej.. Kar je prav, ne smes se ozirat, zivljenje je samo eno..

in včasih je res potrebno LET-at GO,spustit stvari akršne so,ločt ZRNJE OD PLEVELA in it naprej.

Tako da če sklepam po seb je problem v tem da ta tvoja 'prijateljica' je DOJELA da škoda njene energije, razmišljanja, pač ni mogla it več po nekem času čez nekaj (kar si ji ti slabega storila).
in ja,dobrota je sirota!
La Dolce Vita. <3
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 29. Mar. 2012 15:26

^^ Pametno, da si odpikala takšne ljudi. Sam raje počnem, karkoli koristnega kot, pa da sem v družbi nekih hinavnec, dvoličnežev ipd. Skratka, ne želim met okoli sebe ljudi, ki me vznemirjajo na takšen ali drugačen način. Ali pa malomarne in neodgovorne "prijatelje"; recimo, da se ti ob dogovoru na pijaco, enostavno ne pojavi na določenem kraju kjer si bil dogovrjen, ali pa neodgovarjanje klicev, češ da je pozabil odpisat. To so že neki znaki, da osebo ravno ne zanimaš kaj dosti, kot seveda takrat ko te potrebuje. A je potrebno met takšne ljudi okoli sebe? Je potrebno, da te spravljajo v slabo voljo? Ne nič ni od tega potrebno, življenje je res prekratko, da bi se obremenjevali s takšnimi ljudmi, ker je še dobrih ljudi na tem svetu, ki bodo nasprotje zgoraj opisanimi lastnostmi.
shezabell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a shezabell » 29. Mar. 2012 19:11

^ja nekdo mi je enkrat rekel da čist preveč razmišljam, se pustim trpinčt in da sm mazohistična do sebe. In kukr sm vesele poskočne narave vedno prpravljena na akcijo, je to čist si nasprotujajoče, kar me je pol kr mal zbrihtal ko sm se zavedla da ubistvu pa res več dajem kot prejemam, še lastn tip me ni zagovarju,spoštoval, na koncu po 6letih me njegovi niso tut maral več... in sm nardila konec njemu.. čez nekaj časa pa še tem kvazi kolegicam.
Pač preprosto se človk neha trudt za določene zadeve,ljudi.. niso vredni tvojga lajfa pa da ti pijejo energije.
ker tut sm bla skoooos živčna, nemirna v duši,kot tudi sama zgoraj navajaš.

Je pa bedno to da mam nedokončane zgodbe in zato tudi še vedno nimam neega miru,zaljučene zadeve... in mam za ex cel govor ''pripravljen'' ,zmer ob večerih se mi zazdi za razmišlat o njemu in mam točno določen kar bi mu pa jz enkrt rada povedala,vse kar mu gre,kaj je delu narobe,kaj si mislm o njemu in ''prijateljih'' mu sami hočjo slabo..in kaj bi tem kvazi prjatlcam odgovorila, ker pisarijo mi že 3 mesece kaj je narobe, pa jz sam tist si mislm pffff najleps se mam,nikol v zivljenju bols!

Pa bi jim rada povedala,pa veš kaj,ne zdi se mi vredno.... tud da pišem, se mi ne da čakat unga odgovora na trnih kaj bo pisal,pa se zagovarjat., ker kaj bom pa s tem dosegla? NIČ. tut želim ne.. nevem a tako vsi tko delajo,1.u zivljenju sm na tem, v takem precepu,dilemi, ampk mislm da delam PRAVILNO :)
La Dolce Vita. <3
Bincyyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bincyyka » 30. Mar. 2012 10:12

Se strinjam prijateji pridejo in grejo :) pravi prijatelji se po moje znajo use pogovorit oz. se potrudit za prijateljstvo tako ali drugače :D

Žalostno je da sem imela veliko prijateljic katerim sem jaz bila PRAVA PRIJATELJICA, one pa so bile tiste katerim sem jaz delala usluge, nudila tolažbo, prevoz, druženje in pijačke itd...obratno pa zelooo redkooo,...

mnogo ljudi se ne zaveda svojih napak oz. težko sprejme kritike ...

Tud js nisem popolna, se pa potrudim oz. poboljšam če mi kdo kaj svetuje oz. če koga moti ...v mejah normale seveda
:cool: :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov