Prijateljica in njen fant
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ali greste same in se boste imeli super fajn, ali pa gresta zraven še onadva ali pa ona sama in vam totališ zamori.
Bistvo: tudi ona je vas tako rekoč zasrala, torej... če je ona lahko vas, pa dajte še vi njo. Ja je težko pa niste takšne, ampak če ona lahko samo nase gleda, dajte še vi, pa rečte, da res ni prostora ali pa mogoče, da če gre njen fant, potem ena od vas kao ne more it, mogoče bo pa potem popustila.
Bistvo: tudi ona je vas tako rekoč zasrala, torej... če je ona lahko vas, pa dajte še vi njo. Ja je težko pa niste takšne, ampak če ona lahko samo nase gleda, dajte še vi, pa rečte, da res ni prostora ali pa mogoče, da če gre njen fant, potem ena od vas kao ne more it, mogoče bo pa potem popustila.

Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz mislim, da ji povejte kaj si mislite o situaciji....ampak glede na to, da ste full dobre prijateljice, jaz tega prijateljstva nebi kr stran dala in se ne potrudila zanj.
Seveda mora biti zelja po ohranjanju prijateljstva obojestranska - iz vase in njene strani. In tako kot se more ona potrudit da razume vas tri in pac zato dat malo tipa vcasih na stran da ohrani prijateljstvo z vami, tudi ve poskusite imeti rade njenega fanta. Oz. dajte mu priloznost in ga sprejmite.
Seveda mora biti zelja po ohranjanju prijateljstva obojestranska - iz vase in njene strani. In tako kot se more ona potrudit da razume vas tri in pac zato dat malo tipa vcasih na stran da ohrani prijateljstvo z vami, tudi ve poskusite imeti rade njenega fanta. Oz. dajte mu priloznost in ga sprejmite.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Evo, javljam se.
Na vikend smo šle same 3, brez nje. Smo se imele super, v petek smo se šle pijanske karte in po resnici povedano je blo prav fajn, ker ni bilo zraven nje, ki bi jo mogle nonstop vlečt od telefona k igri.
Smo pa imele v soboto prometno nesrečo
Na srečo smo vse cele, ampak je bilo grozno. Smo tudi tej kolegici poslale takoj (zvečer je blo to) SMS, da smo imele nesrečo .. Pa smo dobile samo kratek odgovor v stilu: "a prometno? aha" in od takrat se nismo nič slišale .. Nevem, če bi meni kolegice poslale SMS, da so imele prometno nesrečo, bi takoj poklicala, da jih slišim, če so vredu ... Izpadlo je tako, kot da ji je čisto vseeno za nas
Zdej smo se zmenile, da se ji sploh ne javimo več, jo nikamor ne vabimo ... Nas zanima koliko časa bo trajalo, da nas bo ona kontaktirala in predlagala, da bi se kaj videle .. Ker sem res naveličana tega, da jo nonstop nekam vabimo in nima časa za it z nami, na koncu pa izjavi, da smo se me začele umikat ...
Na vikend smo šle same 3, brez nje. Smo se imele super, v petek smo se šle pijanske karte in po resnici povedano je blo prav fajn, ker ni bilo zraven nje, ki bi jo mogle nonstop vlečt od telefona k igri.
Smo pa imele v soboto prometno nesrečo

Zdej smo se zmenile, da se ji sploh ne javimo več, jo nikamor ne vabimo ... Nas zanima koliko časa bo trajalo, da nas bo ona kontaktirala in predlagala, da bi se kaj videle .. Ker sem res naveličana tega, da jo nonstop nekam vabimo in nima časa za it z nami, na koncu pa izjavi, da smo se me začele umikat ...
Let's swim to the moon .....
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Joj tole pa res grozno, da vas sploh ni vprašala, če ste vse ok po prometni nesreči... Pa tud, če je bla kej jezna na vas, da ste šle same, js vem da neb mogla tko čist hladno reagirat in poslat nek beden mesič nazaj. Kaj bi se lahko vse zgodilo pa vas sploh vprašala ni, če ste ok!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Stripy - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana
O Jesus, ta ni gladka, jst take prjatlce niti neb rabla več. Če bi se mojima kej zgodil, k smo nekak na isti način, kot ve, bi jih poklicala v sekundi dvejst.
Dj sam stran od tacga folka. Ob taki kolegici še sovražnikov ne rabiš. A pa še do danes je niti zanima ne, kako ste?
Dj sam stran od tacga folka. Ob taki kolegici še sovražnikov ne rabiš. A pa še do danes je niti zanima ne, kako ste?

-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ma ne no, ta pa je res mal čudna. Jaz te sploh poznam ne, pa me je stisnilo pri srcu, ko si napisala da ste meli prometno. Dobro da ste cele.
Tud jaz bi jo pustila zdaj in čakala, da vidim kak dolgo bo rabla da se spomni na vas.
Tud jaz bi jo pustila zdaj in čakala, da vidim kak dolgo bo rabla da se spomni na vas.
Yada, yada, yada...
- lutkica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2005
Mene pa nič ne stisne pri srcu, ker se sliši, kot da je šlo nekaj pleha. Ne pa, kot da je bi šlo za hudo prometno nesrečo in bi lahko bila kakšna poškodovana.
Tako da m. čisto razumem, da ob vašem sporočilu ni imela čustvenih izlivov, ker je verjetno vedela, da je to bolj preizkus njenega odziva. Verjetno je vedla tudi, da jo boste na vikendu opravljale. jaz mislim, da so punce res velikokrat ljubosumne oz. sploh nesposobne razumet, kako je tej, ki ima na novo fanta. in fant ji je trenutno bližje kot ste ji ve, ker ji on ni zasadil noža v hrbet, ve pa ste ji na nek način ga.
moj nasvet je, da punce ne bit tok hard core. pač, če je prijateljica, in je trenutno na polno zaljubljena, se lahko še vseeno družite z njo in čakate, da mine. ne se čutit prizadete, kot da ji ve ne pomenite dovolj. zdej je ključno obdobje, ko se lahko prijateljstvo ohrani ali pa jo za vedno izgubite...
Tako da m. čisto razumem, da ob vašem sporočilu ni imela čustvenih izlivov, ker je verjetno vedela, da je to bolj preizkus njenega odziva. Verjetno je vedla tudi, da jo boste na vikendu opravljale. jaz mislim, da so punce res velikokrat ljubosumne oz. sploh nesposobne razumet, kako je tej, ki ima na novo fanta. in fant ji je trenutno bližje kot ste ji ve, ker ji on ni zasadil noža v hrbet, ve pa ste ji na nek način ga.
moj nasvet je, da punce ne bit tok hard core. pač, če je prijateljica, in je trenutno na polno zaljubljena, se lahko še vseeno družite z njo in čakate, da mine. ne se čutit prizadete, kot da ji ve ne pomenite dovolj. zdej je ključno obdobje, ko se lahko prijateljstvo ohrani ali pa jo za vedno izgubite...
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Lutkica, bullshit. In tvoj zadnji stavek bi popravila--> " zdaj je ključno obdobje, ko se lahko prijateljstvo ohrani ali pa ona njih za vedno izgubi". Libido, dump that bitch.
It was forever..but it didnt last long..
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
lutkica* napisal/-a:Mene pa nič ne stisne pri srcu, ker se sliši, kot da je šlo nekaj pleha. Ne pa, kot da je bi šlo za hudo prometno nesrečo in bi lahko bila kakšna poškodovana.
Sliši se že, kaj pa je dejansko bilo pa verjetno ni vedela in v tem primeru pričakuješ od neke prijateljice vsaj vprašanje: "Ste v redu?". Samo to.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Libido. napisal/-a:Zdej smo se zmenile, da se ji sploh ne javimo več, jo nikamor ne vabimo ... Nas zanima koliko časa bo trajalo, da nas bo ona kontaktirala in predlagala, da bi se kaj videle .. Ker sem res naveličana tega, da jo nonstop nekam vabimo in nima časa za it z nami, na koncu pa izjavi, da smo se me začele umikat ...
To se meni zdi še najboljša rešitev. Sem bila sama tudi v taki situaciji, dvakrat, in smo obakrat ostale enostavno nehale kontaktirati dekle, ki za nas kar naenkrat ni več imela časa. V obeh primerih je bilo to povsem dovolj - z eno se od takrat sploh nismo več slišale, druga je pa po kake pol leta ugotovila, da smo izgubile stik, ampak ga ni preveč aktivno poskušala spet navezati.
@lutkica: problem je v tem, ker ne mine, ampak postaja vedno huje. Taka obsedenost s fantom se je zgodila trem mojim kolegicam, od tega je minilo samo pri eni, in to po dveh letih, ko sva že skoraj izgubili vse stike (prej sva se pa redno videvali in čvekali).
Every rose has its thorn
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
lutkica* napisal/-a:Tako da m. čisto razumem, da ob vašem sporočilu ni imela čustvenih izlivov, ker je verjetno vedela, da je to bolj preizkus njenega odziva. Verjetno je vedla tudi, da jo boste na vikendu opravljale. jaz mislim, da so punce res velikokrat ljubosumne oz. sploh nesposobne razumet, kako je tej, ki ima na novo fanta. in fant ji je trenutno bližje kot ste ji ve, ker ji on ni zasadil noža v hrbet, ve pa ste ji na nek način ga.
a dej prosim te. one so ji zasadile nož v hrbet, ker bi se rade malo samo z njo družile? cel tvoj post je bla bla bla... punca se je začela čudno obnašat, ampak neeee ni ona čudna, samo kolegice so ljubosumne ker ima tipa. a smo v 6. razredu?
bedni so mi taki pari, ki kar naenkrat postanejo eno in jim problem rata it na eno kavo sam.
glede prometne - a če je šlo samo nekaj pleha, je pa OK? valda, sej ima še 2 avta doma v garaži, bo že hitro prebolela

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:gut:
Tisti moment ni mogla vedt kakšno je dejansko blo stanje, kar pa sicer nima veze - nobena prometna nesreča ni lih najbolj prijetna izkušnja.
Mogoče res preizkus - preizkus njene sposobnosti empatije in človečnosti.

(you can never know)
Skratka, lutkica* -
You cold-hearted bitch.lutkica* napisal/-a:Mene pa nič ne stisne pri srcu, ker se sliši, kot da je šlo nekaj pleha. Ne pa, kot da je bi šlo za hudo prometno nesrečo in bi lahko bila kakšna poškodovana.

Tisti moment ni mogla vedt kakšno je dejansko blo stanje, kar pa sicer nima veze - nobena prometna nesreča ni lih najbolj prijetna izkušnja.
?!lutkica* napisal/-a:Tako da m. čisto razumem, da ob vašem sporočilu ni imela čustvenih izlivov, ker je verjetno vedela, da je to bolj preizkus njenega odziva.
Mogoče res preizkus - preizkus njene sposobnosti empatije in človečnosti.
Celo neki pametnega.lutkica* napisal/-a:Verjetno je vedla tudi, da jo boste na vikendu opravljale.
A res, ker je edina, ki je kdaj imela novega fanta?lutkica* napisal/-a: jaz mislim, da so punce res velikokrat ljubosumne oz. sploh nesposobne razumet, kako je tej, ki ima na novo fanta.

..ni šelutkica* napisal/-a:in fant ji je trenutno bližje kot ste ji ve, ker ji on ni zasadil noža v hrbet,

?!lutkica* napisal/-a:ve pa ste ji na nek način ga.
Če se pa ona noče z njimi družit - brez fanta.lutkica* napisal/-a:pač, če je prijateljica, in je trenutno na polno zaljubljena, se lahko še vseeno družite z njo in čakate, da mine.
Skratka, lutkica* -

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov