Prijateljica in droge

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 28. Sep. 2008 20:21

jz sm in imam isti problem kot avtorica, sam d je pri moji frendici mal drugač..prešla je na hors..
ja če se sama ne odloči d bo prenehala ji noben ne more pomagat..
razen če jo pred hodo dejsvo postavi glede vajinega prijateljstva..in boš potem videla na čem si..kaj ji več pomeni..ti ali njena droga..
pa velik sreče
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2008 21:57

floribunda napisal/-a:pa malo si drogart forum oglejte, da dobite malo sirsi vpogled. velja tudi za avtorico teme, ki bo tam lahko našla malo bolj relevantne nasvete glede problema s prijateljico.

s temle se morm delno strinjat.nekak eni prevelko paniko delate če nekdo recimo kadi travo in se ga sem in tja zadane.trava zame osebno ni droga in od trave tud odvisen ne morš bit.Niti ne konkretno odtujen od stvarnosti, kot pri kšnih drugih drogah.Medtem pa ne odobravam in nikakor ne podpiram kemičnih drog in vse kar je naprej od trave.te droge lahko v momentu postanejo nevarne in tudi jst se včasih ko komu udari na bed po iksih, kr tresem če bo vse uredu z njim :?

dadyka.nekomu, ki je na drogi, sploh na kšni hori je težko dopovedat in postavljat ultimate v smislu, kdo ti več pomeni.vsakemu narkomanu pomeni NAJVEČ droga, vse ostalo je na naslednjih mestih.In tukej ne smeš tko rzamišljat.
nevem, če pač ne gre ne gre, se pa skuša človeku pomagat, ker nikol ne veš, lahko mu pa rata s tvojo pomočjo.
Uporabniški avatar
baby.doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a baby.doll » 28. Sep. 2008 22:26

ojoj :roll: samo zanimal me je, ker z kokainom nism mela se nikol opravka in me pac zanima za kaj je dovolj 1 gram..
such a big deal
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Sep. 2008 23:25

en gram je lahko že overdouz :wink:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Sep. 2008 13:53

*purple* napisal/-a:trava zame osebno ni droga in od trave tud odvisen ne morš bit.

Jz pa mislim, da si lahko odvisen od trave. Ker, če ne bi bli nekateri odvisni od trave, zakaj pol tak hud problem nehat ?

Kaj ve sploh smatraste kot drogo in zakaj ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Sep. 2008 14:11

khm...zakaj problem nehat?Ker verjetno nočeš nehat ker ti tko sede.
Jst sm tud kadila travo, cerka pet let, dve leti na začetku mal bolj poredko, pol pa kr sigurno kšn đointek na dan ali več.in pač nekega dne mi ni več pasalo in sm nehala.sem skadila še sm in tja kšnga, ampak tud to se je potem nehalo.In nism mela nobenih težav da bi bla odvsina al pa kej :wink:
Telo ne bo potrebovalo trave, tako kot recimo potrebuje druge trde droge.
Tko kot alkohol, tebi paše spit eno pivo/dva na dan, ampak če ga en tedn ne boš pil se ne boš tresel zarad tega, ker pač nisi odvisen.
In še neki glede tega.Dost folka misli, zakaj un ne neha, da je odvisen,a mpak se prašate da noče nehat ker mu sede kadit in sede bit zadet, ampak?In ker nočejo nehat, sploh zaradi drugih in razlogov kot so neki bedni ultimati?
zame so tud rekl, zakaj en neham in da ne morm nehat.No no, kadila sem ker mi je sedlo in ne ker bi telo potrebovalo travo :wink:
Pri trdi drogi je pa drugače, tam pa telo bolj trpi kot psiha.In dejansko postaneš podvisen, zelo zelo hitro!

Kaj smatram za drogo?
trava, alkohol, čiki, čaji, gemblanje, itn...vse to je droga.Ampak pod pravo besedo droga, ki te zasvoji smatram samo trde droge (koka, heroin, različni anfetmaini, stvari z morfijem, in razne pilule in alkohol ko preide v odvisnost) in droge ki te zelo hitro uničijo.
uničijo te tudi čiki in podobno, ampak v primerjavi s heroinom...se niti ne da primerjat ubistvu.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Sep. 2008 14:16

OK. To je biu tvoj primer.

Jz pa mislim, da te tud trava lahko zasvoji. Usaj gledano z vidika brata od Mojga. Kadi že odkar ve zase. Na dan jih skadi tud 10 in nej bo jasno, da je vrhunska robe, ker goji sam in valda najboljše pršpara zase. Ampak njemu je isti ku*ac kaj kadi, ker ga več ne poči. Kadi pa useeno. Sam večkrat poudarja, da to zato, ker mu je težko nehat, ker se je njegovo telo navadlo. Lahko, da ma on čuden imunski sistem. :freude: Že parkrat je poskusu nehat. Enkrat je kr mal zblojen ratu.
Kaj pa vem . .. Glede na njega, bi rekla, da je človek lahko odvisen od trave.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 29. Sep. 2008 14:27

Trava je neke vrste droga.. ampak ni pa tok "huda droga" kukr pa recmo hors.. :roll: :roll:
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 29. Sep. 2008 16:41

p!ka napisal/-a:OK. To je biu tvoj primer.

Jz pa mislim, da te tud trava lahko zasvoji. Usaj gledano z vidika brata od Mojga. Kadi že odkar ve zase. Na dan jih skadi tud 10 in nej bo jasno, da je vrhunska robe, ker goji sam in valda najboljše pršpara zase. Ampak njemu je isti ku*ac kaj kadi, ker ga več ne poči. Kadi pa useeno. Sam večkrat poudarja, da to zato, ker mu je težko nehat, ker se je njegovo telo navadlo. Lahko, da ma on čuden imunski sistem. :freude: Že parkrat je poskusu nehat. Enkrat je kr mal zblojen ratu.
Kaj pa vem . .. Glede na njega, bi rekla, da je človek lahko odvisen od trave.

Ma ja, valda, to laze sam seb. Lahko nehas sam odloct se je treba. Tut od mojga brat je nehal pa je kadil par let skupej, pa je iz dons na jutr nehu in ne kadi ze 2 mesca. In niti nima potrebe po kajenju, edino kar je kadil vmes je bil en joint pa se to ga je sam probu da je vidu kaksen taste ma en nov staff iz nevem kje.

Trouble napisal/-a:Trava je neke vrste droga.. ampak ni pa tok "huda droga" kukr pa recmo hors.. :roll: :roll:

OMG, zdej si pa neki novga povedala. Hvala za info. :lol:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 29. Sep. 2008 18:17

Kokr js vem je za travo znana psihična odvisnost.. torej, misliš, da morš skadit đoint, drgač se ne boš meu dobr.. mislm, pa da se telo ne navadi na travo.. ko boste pa stal ob strani nekomu, ki se odvaja od malo hujših drog.. to je pol tista prava odvisnost.. da se mu pa ke pa sm zahoče enga skadit.. mi pa noben ne more rečt, da se ne da nehat.. se samo noče nehat.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
baby.doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a baby.doll » 29. Sep. 2008 18:33

*purple* napisal/-a:en gram je lahko že overdouz :wink:

wow..a res? a je potem to sploh lahko receno, da je kokain draga droga (60eurou naprej/g), če pa je 1 gram kot pravs lahko ze prevec..kar si razlagam, da je 1gram za dva za en vecer pol cist dovolj..
hehe mau nimam pojma ja :D
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 29. Sep. 2008 21:02

floribunda napisal/-a:chill bejbi.
vidis, amfetamini zate niso.

pa malo si drogart forum oglejte, da dobite malo sirsi vpogled. velja tudi za avtorico teme, ki bo tam lahko našla malo bolj relevantne nasvete glede problema s prijateljico.

Sem šla iz čiste radovednosti prečekirat tale forum in me je kar malo šokiralo koliko je dejansko ljudi, ki redno ali občasno jemlje droge (pa s tem ne mislim trave). Sploh tema o heroinu me je presenetila. Očitno poznam samo take ljudi, ki jih zanima samo trava.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Sep. 2008 21:15

baby.doll napisal/-a:

wow..a res? a je potem to sploh lahko receno, da je kokain draga droga (60eurou naprej/g), če pa je 1 gram kot pravs lahko ze prevec..kar si razlagam, da je 1gram za dva za en vecer pol cist dovolj..

odvisno.lahko te zjebe že vseskup nič :wink: odvisno od robe in od tega kaj ti kdo nameče notr.Koka namešana z aspirinom zna bit prava mešanca za tiste ki bi si radi za ceu lajf zapomnl koko, oziroma se sploh nebi zapomnl ker jih nebi več blo.
je pa draga droga ja, še posebej če veš,da težko dobiš 80% čisto, kaj šele stoprocentno čisto :wink:
ostalega ti pa ne bom razlagala. :)
in ne zanima te zase in za svoje konzumiranje, ne? :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Sep. 2008 11:01

lorelaj napisal/-a:
floribunda napisal/-a:chill bejbi.
vidis, amfetamini zate niso.

pa malo si drogart forum oglejte, da dobite malo sirsi vpogled. velja tudi za avtorico teme, ki bo tam lahko našla malo bolj relevantne nasvete glede problema s prijateljico.

Sem šla iz čiste radovednosti prečekirat tale forum in me je kar malo šokiralo koliko je dejansko ljudi, ki redno ali občasno jemlje droge (pa s tem ne mislim trave). Sploh tema o heroinu me je presenetila. Očitno poznam samo take ljudi, ki jih zanima samo trava.

jah.mene tudi. ampak sem pač postavla primer, eno protiutež temu forumu, kjer se uporabnice v povprečju ne na veliko zadevajo.
pa se mi je zdelo smiselno, da si dotična deklica, ki hoče pomagat prijateljci mal uni forum pogleda, kjer so droge obravnavane kot neki bolj vsakdanjega in nanje malo bolj objektivno gledajo. vsaj js sm dobila tak filing.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Sep. 2008 11:06

baby.doll napisal/-a:

ce tok nimas pojma, naj ti ne pade na pamet kaka neumnost, da bi kej ful probavala. s koko se ni neki prevec za igrat. ce te ze mika (sklepam o tem, glede na to da to sprašuješ) se raje pusti povabit na kako lajno. ker cel gram za dva....bos cist prevec zadeta. pa ful kul pametna, pa čist zivčna. no good.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov