Prijateljica in droge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*little girl* napisal/-a:ja,trava redno...vse drugo pa ko le lahko! travo lahko vedno dobi, in Tonja mislim da jo je dejansko trava spremenila. po šoli hodi kot senca,pogledaš jo v oči in vidiš da je zadeta! sory,men ni normalno,da gre človek med odmorom na joint! in zaradi tega je popušila v šoli. sama nisem neka pridna punčka, ob vikendih ga žuram pa vse, in vem kje so meje! ona je sedaj še samo senca sebe, senca tistega kar je bila prej. totalno se je spremenila, v razmišljanju, v odnosu do drugih ljudi (sedaj se izredno nesramna,egoistična,včasih zelo žaljiva brez razloga)... mislim da je to naredila njena nova družba, v kateri je droga najvišja vrednota.
no no, o dekletu govoriš kot da bi bla na heroinu.
In ja tčno tako je kot je tonja rekla.Ni kriva trava, krivo je dekle samo.Mi smo tud kadil travo, med odmori, pred in po šoli, cel dan hodil ko zombiji po svetu, pa smo vsi nardil šolo, ker smo se kdaj pač tud usedl za knjige.I če se ona ne usede ni kriva trava, ampak ona sama.In od trave prov hujši posledic ne bo imela.Ko bo nehala bo še mal zmedena sem in tja in zakajena pljuča bo imela, to je pa tusi vse.
smreka napisal/-a:Draga moja...NIČ ne boš mogla narest. Človek, ki začne s partiji, konča takrat, ko sam hoče. Ampak naj te potolažim - kar jaz poznam takih ljudi, ki so leta in leta hodili na partije, z mano vred, in se drogirali, jih je danes 90% čisto ok, so se zresnili, furajo ok jobe, familije itd... 10 % jih je pa šlo na horse.
Upaš lahko samo, da ne bo pristala med slednjimi 10%. Verjemi, občutki tukaj so taki, da je ne boš z ničemer prepričala, da neha.
To bo nardila sama, ko bo začela opažat, kako to nanjo deluje.. Prej se ne bo zamislila.
ja res je, čisto nič ne moreš dokler sam človek v glavi ne ugotovi da dela narobe in slabo zanga.
Moja bivša družba+bivši fant so tud vsi na H-ju.In dobro se spomnim tistga časa, ko sem jim hotla pomagat, predvsem pa njemu.sva kufre pakirala vsake tri dni, da se bo h men preselu v ljubljano in pri meni abstiniru, daleč od svoje narkomasnke družbe.Pripravljena sem se bila soočet celo s starši, ki bi verjetno ponorel če bi ga prpelala.Hoduila sem z njim na neke seanse, na pogovore h psihologu, po metadon..Ni da ni.Ampak takrat je komej notr prišel, H je konzumiral samo preko folije.
In potem sem iemla šolo in me ni blo pri njemu 14 dni.In priden do fleta kjer so se zbirali in vidm njega sedet na wcškoljki z iglo zapičeno v roki.Mislm men se je kr obrnl, čist se mi je scufal, sem ga prjela invlekla za sabo, jokala, se drla, ga tepla, sploh nisem vedla kaj naj.Njega je pa bolil quarc.in ko ga je zadetost popustila in ko niso mel več kej za v žilco ruknt, sva spet jokala en druzgmu spet sva kufre pakirala, spet je imel željo da gre, da se odvadi.Ko je H prišel, spet isto.In potem sem se umaknila počasi.nisem mogla več, ne gledat tega ne prenašat ne nič.Naj se pa zadrogirajo do konca in to je to.Dvignla roke in živela svoj lajf naprej.
Potem so jih poslal je občina plačala, v komuno v Barcelono.Prišči nazaj, pol leta so bli kul in zdaj je spet vse po starem.
če je človek blesav in če človek noče, potem ne bo.naj se pač uniči če se hoče.
No, dandanes tud prašam ne kaj delajo, me tud mal več ne gane.Prežvela sem peklenski dve leti z jebanjem z drogo in zdej če kogarkoli vidm od znancev da ma H v roki, majke mi da mu fris spraskam.To je pa to, ker človk ne ve v kaj se podaja.Potem je pa žal prehitro prepozno...
sam še tok, da ne bo kdo mislu kej.s tem fantom nisem spala niti kakorkoli spolno občevala, prej sva imela neke mučke in tko, še preden je on začel s Hjem.In potem se je sicer nadaljevalo občasno, ampak ko sem vidla ga s tisto iglo, finito z vsem.Tud lupčkala se nisva več, niti slučajno.
Vem pa da prej ni bil na igli, ker so šele v tistem tednu ugotovil, da je bistvu cenejš če si H injicirajo kot pa če ga kadijo prek folije.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
matrno *purple*, evo ti si dala pa skozi točno to, kar si jaz ne želim dat nikoli v življenju... Hors... Ne pri sebi (halo, itak da ne), ne pri komurkoli drugemu. Ker če mi gre kira droga v nos, mi gre hors. In tudi jaz poznam človeka, ki je na horsu. Videla sem ga že, ko ga je kadil, da bi si ga fpikno ne vem.
S takimi ljudmi je težko. Nikol ne veš, kaj narediš ali rečeš prav/narobe, če majo svoj bad day te naderejo, ker pač se jim zdi to smiselno, drugič so spet celi neki sladki, tretjič spet...
Sem tolerantna do eksperimentiranja, ne težim, ne bluzim, ne delam scene iz tega... Ma hors... Hors ni droga, hors je drug način življenja.
S takimi ljudmi je težko. Nikol ne veš, kaj narediš ali rečeš prav/narobe, če majo svoj bad day te naderejo, ker pač se jim zdi to smiselno, drugič so spet celi neki sladki, tretjič spet...
Sem tolerantna do eksperimentiranja, ne težim, ne bluzim, ne delam scene iz tega... Ma hors... Hors ni droga, hors je drug način življenja.
-
*purple* - Cosmopsiho
jst sm tud vedno govorila, da okoli horsa nočem slišati čisto nič kaj šele da bi se gibala v kakšnem takem krogu.Potem pa sem se kr naenkrat znašla v tem krogu in nisem videla dolgo časa nobenega izhoda.težko mi je blo krvse pustit ker nisem vedela kaj bo z njimi jutri, še težje mi je blo vse skupaj prenašat in gledat.ampak na koncu sem pač izbrala sebe in svoje neživciranje ker pač itak sem videla da drge ni in da jim ne morem pomagat ma ama nič.
zdej pa da mi kdo samo omeni hors, tečem daleč daleč stran.
je pa res, hors čist neka x droga, čist neki tretjega.In ljudje na horsu so res groza od groze.pravijo da jim je lepo če so zadeti, ampak jst tok tečnega sitnega in zoprnega človeka, kot zadetega od horsa, še nisem srečala.
zdej pa da mi kdo samo omeni hors, tečem daleč daleč stran.
je pa res, hors čist neka x droga, čist neki tretjega.In ljudje na horsu so res groza od groze.pravijo da jim je lepo če so zadeti, ampak jst tok tečnega sitnega in zoprnega človeka, kot zadetega od horsa, še nisem srečala.
-
baby.doll - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2007
ne vem, ce je pravi naslov ta forum za moje vprasanje..ampak veseno: kokain..ne crack ampak prahc za snifat. kok se tega kupi da so recmo 3je zadeti in kok stane..predvidevam da je cena na gram. js res ne vem..aja pa se a poznate ksna druga imena za ta kokain.. byee
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
baby.doll - lol. Mi se ukvarjamo s tem in vemo točne cene..^^ jao jao..
*purple* - strašna izkušnja.. kapo dol, da si se pravilno odločila..
Glede drog je pa tko.. ko sem imela 15., 16. let sem tudi jaz kadila travo (1x na mesec) in potem se mi je zagravžala (zanč staf, bruhanje, slabo počutje..) in sem nehala.. Mislm, da če redno jemleš drogo nekaj nisi sam s sabo zadovoljen, srečen.. ker rabš "dodatk" da te izpopolni.. V glavi more pa vsak sam razčistit..
*little girl* - ne morš naredit nč.. Sama more dojet.. na njen obnašanje in uspeh v šoli je pa vplivala trava & njeno obnašanje (raje gre ven na joint, kot pa usest dol za tisto urco, dve..). Bo že sama prišla k pameti..
*purple* - strašna izkušnja.. kapo dol, da si se pravilno odločila..
Glede drog je pa tko.. ko sem imela 15., 16. let sem tudi jaz kadila travo (1x na mesec) in potem se mi je zagravžala (zanč staf, bruhanje, slabo počutje..) in sem nehala.. Mislm, da če redno jemleš drogo nekaj nisi sam s sabo zadovoljen, srečen.. ker rabš "dodatk" da te izpopolni.. V glavi more pa vsak sam razčistit..
*little girl* - ne morš naredit nč.. Sama more dojet.. na njen obnašanje in uspeh v šoli je pa vplivala trava & njeno obnašanje (raje gre ven na joint, kot pa usest dol za tisto urco, dve..). Bo že sama prišla k pameti..
-
*purple* - Cosmopsiho
baby.doll napisal/-a:ne vem, ce je pravi naslov ta forum za moje vprasanje..ampak veseno: kokain..ne crack ampak prahc za snifat. kok se tega kupi da so recmo 3je zadeti in kok stane..predvidevam da je cena na gram. js res ne vem..aja pa se a poznate ksna druga imena za ta kokain.. byee
Če se že hočeš zadevat se potem še pozanimaj...Drugje!
Trouble...ja pravilna odločitev, ali pač ne.vsake tolk časa me še mal zbega, ampak jebeš, tko je in tko bo ostalo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mah. spet pretiravate. poznam ful folka ki se ga ob vikendih zadeva, pa še vedno živijo normalno in se ne hodijo kot sence po obličju zemlje.
ne bom rekla, da je najbolj zdravo in najbolj pametno, ampak nehite se že enkrat na polno zgražat nad vsemi ki kadijo travo, jejo ikse in nevem kaj še vse počnejo v življenju.
pa najbolj ste glasne vse tiste, ki v življenju niste nič probale. in ste zdej kaj točno že? device brezmadežne ki na dolgo in širojko solite pamet in sploh vse veste in vse štekate in oh groza bog pomagaj, sošolka hodi zadeta naokoli.
get a life.
ne bom rekla, da je najbolj zdravo in najbolj pametno, ampak nehite se že enkrat na polno zgražat nad vsemi ki kadijo travo, jejo ikse in nevem kaj še vse počnejo v življenju.
pa najbolj ste glasne vse tiste, ki v življenju niste nič probale. in ste zdej kaj točno že? device brezmadežne ki na dolgo in širojko solite pamet in sploh vse veste in vse štekate in oh groza bog pomagaj, sošolka hodi zadeta naokoli.
get a life.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
baby.doll napisal/-a:ne vem, ce je pravi naslov ta forum za moje vprasanje..ampak veseno: kokain..ne crack ampak prahc za snifat. kok se tega kupi da so recmo 3je zadeti in kok stane..predvidevam da je cena na gram. js res ne vem..aja pa se a poznate ksna druga imena za ta kokain.. byee
Poišči kakšnega dilerja in ga vprašaj, če te že zanimajo ti krogi.
-
Trouble - Debatorica
floribunda napisal/-a:mah. spet pretiravate. poznam ful folka ki se ga ob vikendih zadeva, pa še vedno živijo normalno in se ne hodijo kot sence po obličju zemlje.
get a life.
Pa sej sm v prejšnemu postu napisala, da sem kadila travo 1x na mesc oziroma ob priložnostih? kaj ti ni jasno?? sploh je pa *little girl* govorila o prijateljici, ki redno uživa te stvari!.. Ja če je človk zravn mene zadet al pa pjan, nisva na "istimu nivoju" in js s takmu človekom ne morm komunicirat..
vsak ma pa svoj mnenje..
-
*purple* - Cosmopsiho
ah sej vem, sam učasih ko razmišljaš pride na dan še kšna ideja, kaj pa če bi tako, pa tako, pa kakšna ideja ki je nisem izpeljala, pa tko..ma sej od tega je že kr neki časa, tko da me ubistvu ne gane več, ker itak nimam nobenga stika z njimi.Samo vseeno, z nekaterimi sem bila od plenic skupaj, pa je mal težko useeno kdaj pa kdaj.
drgač se jim pa itak en da pomagat.če si sami ne bojo, potem ne bo nič.
drgač se jim pa itak en da pomagat.če si sami ne bojo, potem ne bo nič.
- floribunda
- Cosmopsiho
Trouble napisal/-a:floribunda napisal/-a:mah. spet pretiravate. poznam ful folka ki se ga ob vikendih zadeva, pa še vedno živijo normalno in se ne hodijo kot sence po obličju zemlje.
get a life.
Pa sej sm v prejšnemu postu napisala, da sem kadila travo 1x na mesc oziroma ob priložnostih? kaj ti ni jasno?? sploh je pa *little girl* govorila o prijateljici, ki redno uživa te stvari!.. Ja če je človk zravn mene zadet al pa pjan, nisva na "istimu nivoju" in js s takmu človekom ne morm komunicirat..
vsak ma pa svoj mnenje..
pa sej to ni nate letelo. pa še pod vplivom teme moj fant in trava sem bla malcek
definicije rednega so zlo različne.
-
Trouble - Debatorica
floribunda napisal/-a:Trouble napisal/-a:floribunda napisal/-a:mah. spet pretiravate. poznam ful folka ki se ga ob vikendih zadeva, pa še vedno živijo normalno in se ne hodijo kot sence po obličju zemlje.
get a life.
vsak ma pa svoj mnenje..
pa sej to ni nate letelo. pa še pod vplivom teme moj fant in trava sem bla malcek
definicije rednega so zlo različne.
Ja letel je na vse. in med temi vsemi sem tud jaz.. Ker pravm da te droga čist zjebe če si redno pod dozo.
Iz postov od *little girl* sm pa jz razbrala, da je vsak dan pod dozo. (ker ji ni normalno da grejo med odmorom na joint)..
Kdor je pa vsak dan pod dozo, pa mislim da je to redno..
100 ljudi, 100 čudi
- floribunda
- Cosmopsiho
chill bejbi.
vidis, amfetamini zate niso.
pa malo si drogart forum oglejte, da dobite malo sirsi vpogled. velja tudi za avtorico teme, ki bo tam lahko našla malo bolj relevantne nasvete glede problema s prijateljico.
vidis, amfetamini zate niso.
pa malo si drogart forum oglejte, da dobite malo sirsi vpogled. velja tudi za avtorico teme, ki bo tam lahko našla malo bolj relevantne nasvete glede problema s prijateljico.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov