Prijateljica in droge

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Nov. 2008 19:17

tmis_ napisal/-a:
SapraVeronika napisal/-a:nč jih ne obtoževat, kr droge ne izbirajo..

:lol: Še na nežive stvari se vali krivdo namesto na lastno neumnost.

Ubistvu, ja. :lach: :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 12. Nov. 2008 1:30

floribunda napisal/-a:poznam dosti ljudi, ki so probali prvič drugič tretjič petnajstič stotič in še vedno ne morš rečt,da so zasvojeni. eno je uporaba različnih 'sredstev', drugo je njihova zloraba.
da ljudje začnejo eksperimentirat z drogami zaradi dolgčasa oz. ker jim je bed v življenju je v večini primerov zmotno prepričanje.

da se ti od ene lajne kouka poznajo kakršnekoli posledice, je skoraj težko verjetno, še zadet si bolj malo.

zame to ni nč druzga ker ti je douhčas.tud začetek verjamem, a ni na ravni tega, da se boš zadel da ti bo lepše, če sploh ne veš kako izgleda.
pol pa ko vidš in če ti sede, se pa zadevaš za boljše nadaljne dve ure ali več, kukr si pač zadet.
povej mi potem ti, razloge zakaj se ga folk zadeva?Ker želi probat in ker jim je superfinofajn.No če sva pri tem delu, da jim je superfinofajn, je to zame potrdilo, da jim je dolgčas.Na rožnik na flancat pa bodo bedarije prec zginle iz glave.

da tlačiš kemijo v nos, gobec, usta ki ti spere možgane in te naredi čisto drugega, sori ni niti enega tehntnega razloga, pa lahko še tok zagovarjate use droge in uso kemijo.če nebi blo folku douhčas u lajfu tud pomislu nebi na kšne take bedarije!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Nov. 2008 11:40

ja no....vsakemu svoje in vsak po svoje.

ampak folk tlaci vase svašta že tisočletja, pa ne verjamem da je to posledica čistega dolgčasa. ni pa to izključujoč faktor, da se razumemo :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov