Prijateljica in droge
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
floribunda napisal/-a:ce tok nimas pojma, naj ti ne pade na pamet kaka neumnost, da bi kej ful probavala. s koko se ni neki prevec za igrat. ce te ze mika (sklepam o tem, glede na to da to sprašuješ) se raje pusti povabit na kako lajno. ker cel gram za dva....bos cist prevec zadeta. pa ful kul pametna, pa čist zivčna. no good.
čist odvisn kašna je roba
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
lakeesha napisal/-a:floribunda napisal/-a:ce tok nimas pojma, naj ti ne pade na pamet kaka neumnost, da bi kej ful probavala. s koko se ni neki prevec za igrat. ce te ze mika (sklepam o tem, glede na to da to sprašuješ) se raje pusti povabit na kako lajno. ker cel gram za dva....bos cist prevec zadeta. pa ful kul pametna, pa čist zivčna. no good.
čist odvisn kašna je roba
to je res. glede na izkusnje, ki jih mas...ti bodo se kak smukec prodali.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Najboljša koka v Sloveniji se dobi v parlamentu in pa na kakih novoletnih zabavah velikih podjetjih (npr. Hit).
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
sarci* napisal/-a:p!ka napisal/-a:OK. To je biu tvoj primer.
Jz pa mislim, da te tud trava lahko zasvoji. Usaj gledano z vidika brata od Mojga. Kadi že odkar ve zase. Na dan jih skadi tud 10 in nej bo jasno, da je vrhunska robe, ker goji sam in valda najboljše pršpara zase. Ampak njemu je isti ku*ac kaj kadi, ker ga več ne poči. Kadi pa useeno. Sam večkrat poudarja, da to zato, ker mu je težko nehat, ker se je njegovo telo navadlo. Lahko, da ma on čuden imunski sistem. Že parkrat je poskusu nehat. Enkrat je kr mal zblojen ratu.
Kaj pa vem . .. Glede na njega, bi rekla, da je človek lahko odvisen od trave.
Ma ja, valda, to laze sam seb. Lahko nehas sam odloct se je treba. Tut od mojga brat je nehal pa je kadil par let skupej, pa je iz dons na jutr nehu in ne kadi ze 2 mesca. In niti nima potrebe po kajenju, edino kar je kadil vmes je bil en joint pa se to ga je sam probu da je vidu kaksen taste ma en nov staff iz nevem kje.
Dej, preberi šenkrat kaj si napisala. Brat od Mojga laže sam sebi medtem ko brat od Tvojga pa je srečno ozdravljen+občasno se pukne. Aha. Ko si 100 posto ozdravljen je konec. Alora brat od Tvojga laže lih tolko ko brat od Mojga.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Dobro, če vi misliste, da je ozdravljen, ker se 1x ni puknu iz želje ampak iz radovednosti. Pol rečva, da je "ozdravljen".
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
droge.. to je en sam pekel k enkrat prideš dost daleč..
js ko sm začela na partije hodt.. smo se ga res skos prbijali.. to smo tok bombonov požrl da sm js učasih mislila da že po zraku hodm..
in kr halucinacije pa use.. pa pošmrkal speeda ogromn..
ni to stvar na kero sm ponosna.. lih obratn..
spoznala sm novo družbo (za kar sm še dons hvaležna).. počas u glavi začela dojemat da js tega ne potrebujem.. in se lah mam fajn sam na alkotu..
al pa tut če brez usega.. da itk hodm zarad muzke, ne da se prbijem..
in učasih sm se umes še pregrešila, takrat je tale nova frendica čist popizdla..
in ko sm se nehala drogirat so me uni iz stare družbi direkt tkoj odpisal..
al prej pa kao ful frendi..
in valda pol vidš, da ni tko.. da čim je umes droga, je tut velik hinauščine..
zdj pa že pou leta nism nč, počutim se odlično.. če že se ga napijem
in tut ne rabm.. ! po en strani sm pa vesela, da sm dala skos to izkušnjo z drogami..
da sm vidla, da pač ta pot nikamor ne pelje..
tko da zdej če slučajn tko mi kdo kaj ponudi.. sam poštudiram če je vredno .. in da si nasledn dan k en zombi pa ti ni jasn še ena dva dni
po en stran sm res vesela..
tko da punce, preštudirite prej da uzamete drogo..!
k učasih je lah tko mamljivo, da te čist potegne not..
ampak ni vredno tist nek časa k si zadet.. proti temu da sam sebe uničš..
vrjemte ^^
js zdej tko 1x na mesec mogoč še kak joint skadim..
ampak tut to ne pretiravam, čist u izi.. ne da bi bla prbita, ampak kr mi pač sede..
in še neki tistim k so pa zabredl u droge..
stat jim je treba ob strani.. nč jih ne obtoževat, kr droge ne izbirajo..
tut js sm zvedla pred kakim dvema tednoma da je moj uredu frend na horsu.. da ga kadi prek folije..
in se mi je svet porušu.. ampak njemu tega nemorm pokazat, rajš mu bom stala ob strani kadarkol bo me rabu..
sam pod pogojem da se bo res hotu sprement..
sm se razpisala, matr
js ko sm začela na partije hodt.. smo se ga res skos prbijali.. to smo tok bombonov požrl da sm js učasih mislila da že po zraku hodm..
in kr halucinacije pa use.. pa pošmrkal speeda ogromn..
ni to stvar na kero sm ponosna.. lih obratn..
spoznala sm novo družbo (za kar sm še dons hvaležna).. počas u glavi začela dojemat da js tega ne potrebujem.. in se lah mam fajn sam na alkotu..
al pa tut če brez usega.. da itk hodm zarad muzke, ne da se prbijem..
in učasih sm se umes še pregrešila, takrat je tale nova frendica čist popizdla..
in ko sm se nehala drogirat so me uni iz stare družbi direkt tkoj odpisal..
al prej pa kao ful frendi..
in valda pol vidš, da ni tko.. da čim je umes droga, je tut velik hinauščine..
zdj pa že pou leta nism nč, počutim se odlično.. če že se ga napijem
in tut ne rabm.. ! po en strani sm pa vesela, da sm dala skos to izkušnjo z drogami..
da sm vidla, da pač ta pot nikamor ne pelje..
tko da zdej če slučajn tko mi kdo kaj ponudi.. sam poštudiram če je vredno .. in da si nasledn dan k en zombi pa ti ni jasn še ena dva dni
po en stran sm res vesela..
tko da punce, preštudirite prej da uzamete drogo..!
k učasih je lah tko mamljivo, da te čist potegne not..
ampak ni vredno tist nek časa k si zadet.. proti temu da sam sebe uničš..
vrjemte ^^
js zdej tko 1x na mesec mogoč še kak joint skadim..
ampak tut to ne pretiravam, čist u izi.. ne da bi bla prbita, ampak kr mi pač sede..
in še neki tistim k so pa zabredl u droge..
tut js sm zvedla pred kakim dvema tednoma da je moj uredu frend na horsu.. da ga kadi prek folije..
in se mi je svet porušu.. ampak njemu tega nemorm pokazat, rajš mu bom stala ob strani kadarkol bo me rabu..
sam pod pogojem da se bo res hotu sprement..
sm se razpisala, matr
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
SapraVeronika napisal/-a:in še neki tistim k so pa zabredl u droge..
Svoje mnenje o drogah in tistih, k se jih poslužujejo, sm tle gor že (večkrat) povedala, tokrat bi se obregnla sam ob tole; ne, droge ne izbirajo, izbiraš zgolj in samo ti, zato -
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
lakeesha - Kofetarica
jez pa mislm, da se vse začne na isti stopnji.
folk želi probat, proba in
vzame še 1x,
pa še 1x...
itaq je prepričan da lahko kadarkoli neha z drogo, in še preden se zaveš si v tem tako globoko, da ne morš ven.
se strinjam z buubbiko. tisti, ki imajo večje probleme u lajfu, bodo težje prišli iz droge, ker itaq nimajo nikakršnega razloga da bi se postavili na noge, ne vidijo smisla, vse kar jih drži pokonci je v bistvu droga. v tem primeru je težava še toliko večja, kako takega človeka skulirat.
če je oseba kokr tok stabilna, ni nekih večjih problemov, bo verejetno na nekak lažji način prilezla iz tega in se rešila droge. čeprav kljub temu, težko...
folk želi probat, proba in
vzame še 1x,
pa še 1x...
itaq je prepričan da lahko kadarkoli neha z drogo, in še preden se zaveš si v tem tako globoko, da ne morš ven.
se strinjam z buubbiko. tisti, ki imajo večje probleme u lajfu, bodo težje prišli iz droge, ker itaq nimajo nikakršnega razloga da bi se postavili na noge, ne vidijo smisla, vse kar jih drži pokonci je v bistvu droga. v tem primeru je težava še toliko večja, kako takega človeka skulirat.
če je oseba kokr tok stabilna, ni nekih večjih problemov, bo verejetno na nekak lažji način prilezla iz tega in se rešila droge. čeprav kljub temu, težko...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ pomoje pa ne začne vsak sam zato, ker želi pač probat. Dosti jih začne zaradi problemov v družini s prijatelji,.., ker mislijo, da bodo s tem rešili težave.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
lakeesha - Kofetarica
ja dobr ni vse enako, ampak valda je v SŠ vse zanimiv, vse je treba probat, ker drugač to ni to. ponavadi se z drogami seznanijo v SŠ, in tle se mi zdi d je samo firbec...
tisti k začnejo pri letih ne vem npr. 25 in več, pa ni firbec, pač pa lahko že obup nad življenjem.
tisti k začnejo pri letih ne vem npr. 25 in več, pa ni firbec, pač pa lahko že obup nad življenjem.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Okej, tistih primerkov iz SŠ itak ne komentiram. Zakaj? Ker vsi hočejo s cigareti, drogami, alkoholom bit frajerji, edino kar s tem delajo pa je, da uničujejo sami sebe, čeprav se tega ne zavedajo..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst kadim travo od srednje šole naprej. Ne, nikoli ni blo zato, ker bi hotla bit frajerka. Provala sem zaradi firbca, nadaljujem, ker sem se tko odločla (ne zaradi družbe al česarkoli).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]