Prijateljica in droge

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 05. Nov. 2008 16:48

Prepričan sem, da njena odločitev ne stoji na nobeni zakomplicirani filozofski razlagi, ki bi te razvestlila ampak ji pač enostavno zapaše, da skladi enga v miru in takrat pač da vse ostalo na stran. Če bi nekateri skadil eno špuro prej, ko naredijo bedarije kakršne folk danes dela bi to bilo vse prej kot škandal. :wink:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 05. Nov. 2008 19:41

ja pač ji paše.. jest sm v srednji šoli probala- mi ni blo kul.. še enkrat probala.. mi ni blo kul še ene parkrat probala in dojela da sem preveč napsihiran človk, da bi še travo kadila in to je to.. to je blo vsaj tri leta nazaj.
Če bo pa kdaj kakšen stuff, za katerega bo zagarantirano da te spravi v dobro voljo bom pa spet probala :D

kemije se pa bojim.. nevem no.. kar strah me je da bi bilo kaj narobe :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Nov. 2008 20:38

tega ti ne more noben zagarantirat. če pa te že mika...se drži kake preverjeno dobre domačice.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 05. Nov. 2008 23:12

baje kakšen dober haš.. navem :) mi je vseeno, če bom ravno na pravem mestu v pravem trenutku.. mi je pa čisto vseeno.. nisem človek, ki bi to prakticiral redno.. k sreči..
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 05. Nov. 2008 23:14

Točno tako kot so napisali, preprosto paše mi. Ni lepšega kot zvit enega, zdravn ena kavica, fajn družba in špinelček :) Na mojo psiho deluje zelo sproščujoče, ampak ne pretirano, torej ne ratam nesposobna in ne smejem se za kar neki- in zato tudi ne vidim razloga, da bi nehala.
Aja, pa nikoli nisem mela kot densy slabe izkušnje s kajenjem in tudi the big red machine ima prav-jst sm bolj temperamenten človek in sem vesela, da kdaj kakega skadim in pol sem dosti manj živčna in dosti manj agresivna + to je edini razlog za moje dobre ocene pri slovenščini v srednji šoli, vedno sem nameč šla na enega pred esejem in postala super ustvarjalna.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 10. Nov. 2008 21:15

...
Zadnjič spremenil Lilah, dne 14. Nov. 2010 17:10, skupaj popravljeno 1 krat.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 10. Nov. 2008 21:17

ok mene sam tko zanima, da ne bo kdo mislu, da se dejansko zanimam za droge... speed so tabletke al kako? kaj je pa hors - eni pišejo H, sam H je heroin, če mam prav? :? Kaj je zdaj kaj?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Nov. 2008 21:23

*Gaja* napisal/-a:ok mene sam tko zanima, da ne bo kdo mislu, da se dejansko zanimam za droge... speed so tabletke al kako? kaj je pa hors - eni pišejo H, sam H je heroin, če mam prav? :? Kaj je zdaj kaj?

Speed je lahko v večih "oblikah". Lahko se snifa, kadi, celo injicira se lahko (sam to je najnevarnejši način). Pri zadnjem lahko hitro predoziraš. Če se snifa, je maksimalna doza (če govorimo o "varni" oz. še sprejemljivi dozi) nekje do cca. 5 mg. Vse kar je več je že lahko rizično. Hors je pa drugo, bolj domače ime za heroin. Kdor je na tem, je že krepko zabredel.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Nov. 2008 21:36

Lilah napisal/-a:hjao ne vem zakaj takšno paniko zganjate okol koke... mi smo enkrat (štirje) vsak posnifal eno črtico pa nobenmu ni blo kaj hujšega, sam naspidirani smo bli v nulo. pa če že rajši zemte speed... par dni ne morš sicer spat če ga malo preveč vzameš drugače je pa kul.

sam da nouš pol jokala ko bo kej narobe.ti bomo sprintal tole kar si napisala pa ti pomolil pred nos :wink:

Droga je kemija.In če se ti to zdi uredu oziroma nič panike in nič takega, očitno nimaš useh stvareh pošlihtanih v glavi.če bi jih imela nebi takih blebetala tukej.
Prou rada bi usaki od vas tapametnih pokazala nekaj primerkov, kaj se zgodi ko zabredeš.Pa da ne bo pomote, usak je reku da on pa že ne bo, pa useeno je.Pa bi pol vidl, kako bi razmišljale dalje, o paniki ali o ne paniki??

Skratka, droga je drek in oprostite, ampak ni potrebna da se je človek dotika.če je komu dolgčas in če se mu experimentira naj gre rajš mal na rožnik experimentirat če pride gor peš al če lahko teče.usekakor ni v experimentiranju in konzumiranju droge tud ENE dobre stvari.
Edino kar bi izuzela ven je trava, pa še ta v velkih količinah pokvari pamet uživatelju.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 10. Nov. 2008 22:23

ja s kemijo ne morš bit lih zaswojen telesno.. lah pa se hitr nawadiš na to..
pa tisti k goworijo da ni škodljiw.. ja je.. ful je,..
sj nobena droga ni nedoužna, tud alko ni ..

drgač pa nwem kera mi je napisala da droge ne izbirajo..
ja folk je tist k izbira se strinjam, ampak prehitr loh padejo u to..
welik kdo reče ja bom sam probu.. sam pol probaš drugič lah..
tretjič četrtič..
usaka čast tistim k znajo rečt ne,..
tud če men reče nekdo da niti jointa ni še sprobu pa nč.. res usaka čast, lah mu sam roko še dam :)

drugz are bad..
trenutno sm u situaciji k nwem a bi pomagala al neb..
nemorm rečt mu ne..
po drugi strani se mi srce trga ko widim nekoga k je tok daleč prlezu..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 11. Nov. 2008 9:10

*purple* napisal/-a:Droga je kemija.In če se ti to zdi uredu oziroma nič panike in nič takega, očitno nimaš useh stvareh pošlihtanih v glavi.če bi jih imela nebi takih blebetala tukej.
Skratka, droga je drek in oprostite, ampak ni potrebna da se je človek dotika.če je komu dolgčas in če se mu experimentira naj gre rajš mal na rožnik experimentirat če pride gor peš al če lahko teče.usekakor ni v experimentiranju in konzumiranju droge tud ENE dobre stvari.

:gut:

Ja, tudi alkohol je droga in ne vem, kako lahko nekdo reče, da to pa ja nič ni škodljivega. Mogoče v trenutku uživanja ne, čez par let pa se začnejo poznat vse te bedarije :wink: Ne verjamem, da nekdo ne neha kadit, se drogirat, in za razlog navaja to, da je zasvojen :?: pač poznam par primerov, ki so dolga leta kadili, pol pa so rekli, NE, dovolj je in je blo konec. Moraš bit karakter, da se znebiš te navade, ne pa zasvojenosti :wink:
hvalabogu, jaz za sebe vem, da ne bom kadila, se drogirala, niti če mi bo v življenju še tako slabo šlo in sem vesela, da niti do zdaj nisem probala nič od tega :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Nov. 2008 10:30

poznam dosti ljudi, ki so probali prvič drugič tretjič petnajstič stotič in še vedno ne morš rečt,da so zasvojeni. eno je uporaba različnih 'sredstev', drugo je njihova zloraba.
da ljudje začnejo eksperimentirat z drogami zaradi dolgčasa oz. ker jim je bed v življenju je v večini primerov zmotno prepričanje.

da se ti od ene lajne kouka poznajo kakršnekoli posledice, je skoraj težko verjetno, še zadet si bolj malo.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Nov. 2008 10:34

Tamarra napisal/-a:Ja, tudi alkohol je droga in ne vem, kako lahko nekdo reče, da to pa ja nič ni škodljivega. Mogoče v trenutku uživanja ne, čez par let pa se začnejo poznat vse te bedarije :wink:

Eni pijemo 1x na mesec, spet drugi pijejo vsak dan (pa zadosti ena pivička), eni vsak teden na mrtvo, eni na vsako prestopno leto... Ja, je škodljivo... Zdej pa preveri, komu bo alkohol bolj škodil :wink: .

Tamarra napisal/-a:Ne verjamem, da nekdo ne neha kadit, se drogirat, in za razlog navaja to, da je zasvojen :?: pač poznam par primerov, ki so dolga leta kadili, pol pa so rekli, NE, dovolj je in je blo konec. Moraš bit karakter, da se znebiš te navade, ne pa zasvojenosti :wink:

Na žalost jih pa je velika večina takih, ki tega ne morejo naredit. Preprosto ne zmorejo, ker niso ta pravi karakterji. In če je že nekdo tak prav karakter, da neha takoj, ko mu zapaše, bi lahko bil tak karakter tudi, ko je prvič probal in bi namesto JA reku NE.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 11. Nov. 2008 17:55

floribunda napisal/-a:poznam dosti ljudi, ki so probali prvič drugič tretjič petnajstič stotič in še vedno ne morš rečt,da so zasvojeni. eno je uporaba različnih 'sredstev', drugo je njihova zloraba.

Droge ne moreš probat večkrat, ampak samo enkrat. Saj se vsako stvar naredi oz. proba samo enkrat. Tako kot je že ena na začetku teme napisala: ne moreš reči, da si večkrat probal seksati. Probal si enkrat, izgubil junfr in to je to.
da ljudje začnejo eksperimentirat z drogami zaradi dolgčasa oz. ker jim je bed v življenju je v večini primerov zmotno prepričanje.

Tudi to je mogoče, pri nekaterih še kako. Ne vzamejo vsi droge zato, da bi se "rešili" težav ipd. razlogi, pač pa je tudi dolgčas vse pogostejši razlog za zanimanje za droge in nabavljanje le-te (pa denar seveda).

da se ti od ene lajne kouka poznajo kakršnekoli posledice, je skoraj težko verjetno, še zadet si bolj malo.

Tole je pa res ja. Razen če predoziraš. Eni še vedno mislijo, da je gram "ravno prav" za eno osebo. Iz tega si narediš kakšnih 5 črtic in je čisto dovolj da si paf (na žalost v negativnem smislu). En gram je kvečjemu za štiri osebe, če se že greste tega. Za enega je lahko že 0,2 g preveč.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 11. Nov. 2008 18:42

SapraVeronika napisal/-a:nč jih ne obtoževat, kr droge ne izbirajo..

:lol: Še na nežive stvari se vali krivdo namesto na lastno neumnost.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov