Prijateljica deli moje skrivnosti s fantom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
nixie napisal/-a:Se strinjam, da je to hinavščina! To pomeni, da Evelyn pove fantu vse o neki kolegici in potem, ko gredo vsi trije skupaj na pijačo se njen tip dela finega. Mora glumit, da jo komaj pozna in nič ne ve o njej...To mi je res mimo...
Je pa takega folka ogromno na žalost...
Dobr da jz hodim z normalnim človekom, ki spoštuje moje zaupanje do njega, ničesar ne "glumi" in nima kaj glumit, ker konec koncev niti ni tak človek, da bi imel neko slabo mnenje o osebi, zaradi njene skrivnosti, česarkoli že(če pa bi imel, kva mam njega za vlačt zraven potem?) ve pa mate očitno neke čenče babje od decov.. Ravno danes sem mela to debato s svojo kolegico, je identično rekla kot jaz in poudarila še Julijin point- mora predelat še s kom drugim, da razmisli ipd. In ja, gre se za prednost, nekateri jo pač dajemo fantu. In absolutno nobene hinavščine ni, če se moja kolegica zaveda tega, da bo moj fant morda to izvedel. In jaz vem, da bodo moje morebitne skrivnosti šle naprej do fantov od kolegic in obratno..Je pa res, da smo vse v resni, dolgotrajni zvezi(večina).
A ve bi super duper odreagirale, da pride vaš fant s pijače s kolegico domov in ga vi vprašate "In kaj kej pravi?" on pa reče "ne morem povedat, zaupala mi je nekaj izjemno pomembnega, oprosti, ne bom je izdal". To se vam zdi normalno? Žal se nekaterim ne. Jaz pričakujem, da mi bo povedal, ker bo s tem dokazal tudi to da meni zaupa, da jaz nisem taka svinja, da bom zblebetala naprej(kar ne bom). Meni je pač zaupanje med partnerjema na višjem mestu, kot zaupanje med prijatelji, pač nekateri rangiramo, nekateri ne.
It was forever..but it didnt last long..
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz pa sploh ne vem, kaj bi imelo zaupanje fantu skupnega s skrivnostimi mojih prijateljic nekaterih stvari se pač ne govori naokoli ne glede na to koliko zaupam fantu (ali ne)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Če ga zanima- mu ne poveš, ker ne zaupaš, da bo ohranil skrivnost - koncept zaupanja.
Evo še eno vprašanje:
Imate prijateljico A, imate prijateljico B. Prijateljica A je z vami prijateljica kako leto, dve. Prijateljica B je prijateljica že od osnovne ali srednje šole, skratka je najboljša prijateljica, s katero si vse zaupata. Prijateljica A vam pove nekaj in prijateljica B si to želi izvedet. Boste rekli "ne, prijateljica A mi je zaupala, oprosti, ne morem ti povedat, kljub temu, da si ti moja najboljša prijateljica" ali ji boste povedale in ji zaupale, da bo ohranila skrivnost?
Evo še eno vprašanje:
Imate prijateljico A, imate prijateljico B. Prijateljica A je z vami prijateljica kako leto, dve. Prijateljica B je prijateljica že od osnovne ali srednje šole, skratka je najboljša prijateljica, s katero si vse zaupata. Prijateljica A vam pove nekaj in prijateljica B si to želi izvedet. Boste rekli "ne, prijateljica A mi je zaupala, oprosti, ne morem ti povedat, kljub temu, da si ti moja najboljša prijateljica" ali ji boste povedale in ji zaupale, da bo ohranila skrivnost?
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
jaz ne bi povedala niti v tem A B primeru. tudi ne vidim povezave z zaupanjem tipu in deljenju prijateljicine skrivnosti. sicer se mi se ni zgodilo, da bi ga sploh brigalo kaj takega in ce bi me kaj vprasal bi mu povedala reci o katerih bi se lahko pogovarjal z njo.. nekaj takega kot mala. in jaz mu ne bi povedala zato ker mu ne bi zaupala. ma nekaj kar prijatelca ze meni tezko pove se mi zdi grdo govorit nekomu tretjemu ki ima zelo malo zveze z njo. pa verjamem da mi sploh ne bi zameril glede tega tudi ce bi vprasal in nic zvedel.
in v drugo smer je enako. ne govorim tipovih skrivnosti naprej prijatlcam. to ne pomeni da nic ne govorim o njem. in tudi ce bi on rekel da mi ne more povedati nekaj kar mu je prijatelj nekaj zaupal ne bi zganjala panike.
in v drugo smer je enako. ne govorim tipovih skrivnosti naprej prijatlcam. to ne pomeni da nic ne govorim o njem. in tudi ce bi on rekel da mi ne more povedati nekaj kar mu je prijatelj nekaj zaupal ne bi zganjala panike.
Thanks to denial, I'm immortal!
-
jaz v takem primeru ne povem. pa se ne gre tu zato, da prijateljci B (ali fantu ali pač komurkoli) ne bi zaupala, ampak če je prijateljica A meni to zaupala in izrazila željo, da tega ne govorim naokoli, potem tega pač ne govorim. Ker v tem primeru bi jaz izneverila zaupanje prijateljice A, vsi ostali pa po mojem mnenju tu nimajo nič zraven.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jah, nothing left to say here. Mamo pač različna mnenja.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Normalno. Kdo bi si pa želel prijateljico, ki čveka vse naprej. Al tipu al pa clo kolegicam, ki jih pač pozna več let in je zato logično, da bodo izvedele.
Haha!
Haha!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
ja saj, jaz mam eno kolegico, za katero vem, da vse pove svojemu fantu in ji ravno zato ne govorim ničesar (več). Mislim, da je to tudi razlog, da nisva napredovali do prijateljske faze. Pa je drugače super punca in vse, ampak to me pa res moti
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jebiga. Nanamiša, očitno si krneki ljudi želi, oziroma "sprejema" tako prijateljico. Kok ste vse jeb**o napadalne, ko pride do branjenja svojga teritorija. Pač mamo različna mnenja, pa zrd mene, če sem jaz v vaših očeh zanič prijateljica, važno, da svojim prijateljem nisem.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Se strinjam z ..Evelyn.. v skoraj vsem.
Če je kakšna skrivnost ali pa mi da oseba vedeti, da je pogovor samo med nama, potem bo to pri meni ostalo. Tudi, da je bfrend gej nisem povedala fantu, ker je tako želel. To se je vleklo kakšno leto, toliko dolgo kot je želel frend. In tudi, ko me je tip vprašal, če je gej, sem mu rekla, da ne, da ima punco, ker sem vedla, da se lahko zagovori, frend pa je bil še v omari
Svojim prijateljem (pravim) sem zvesta, vedo da me lahko kadarkoli za karkoli dobijo in da ne govorim o njih za njihovim hrbtom (jih ne opravljam). Mojo iskrenost in direktnost cenijo, kdaj bolj, kdaj manj, ampak vem da sem res dobra prijateljica. Pa če se na glavo postavite
Če je kakšna skrivnost ali pa mi da oseba vedeti, da je pogovor samo med nama, potem bo to pri meni ostalo. Tudi, da je bfrend gej nisem povedala fantu, ker je tako želel. To se je vleklo kakšno leto, toliko dolgo kot je želel frend. In tudi, ko me je tip vprašal, če je gej, sem mu rekla, da ne, da ima punco, ker sem vedla, da se lahko zagovori, frend pa je bil še v omari
Svojim prijateljem (pravim) sem zvesta, vedo da me lahko kadarkoli za karkoli dobijo in da ne govorim o njih za njihovim hrbtom (jih ne opravljam). Mojo iskrenost in direktnost cenijo, kdaj bolj, kdaj manj, ampak vem da sem res dobra prijateljica. Pa če se na glavo postavite
A goal without a plan is just a wish.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ne vem, v čem točno se ti z ..Evelyn.. strinjaš.
Sicer pa, če ve vašim fantom tako malo zaupate, da si kar mislite, da bodo vse naprej sčvekali, se zagovorili,... kako je pa potem z vašimi skrivnostmi? A jih tudi raje prijateljicam poveste, ker pri fantu niso na varnem?
Argument korektnosti do prijateljic je drugo, ampak zdaj je bilo že najmanj drugič v tej temi napisano, da fantu ni varno povedat, ker mu ni za zaupat, da bo tiho.
Sicer pa, če ve vašim fantom tako malo zaupate, da si kar mislite, da bodo vse naprej sčvekali, se zagovorili,... kako je pa potem z vašimi skrivnostmi? A jih tudi raje prijateljicam poveste, ker pri fantu niso na varnem?
Argument korektnosti do prijateljic je drugo, ampak zdaj je bilo že najmanj drugič v tej temi napisano, da fantu ni varno povedat, ker mu ni za zaupat, da bo tiho.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Kot sem napisala v skoraj vsem
Za to dotično informacijo vem, da bi se zagovoril - kot na primer, če je skrivnost kdo bo pel na poroki, mu ne bom povedala, ker se bo zagovoril.
To da je frendica snifala in se dala s 3 tipi na enkrat dol (primer), mu pa bom povedala, ker vem da se ne bo zagovoril ali pa namenoma 3 osebi povedal.
Drugače on glede mene ve čisto vse, tudi stvar za katero vedo poleg njega samo še 2 osebi in nikoli nočem da jo kdo drug izve.
Za to dotično informacijo vem, da bi se zagovoril - kot na primer, če je skrivnost kdo bo pel na poroki, mu ne bom povedala, ker se bo zagovoril.
To da je frendica snifala in se dala s 3 tipi na enkrat dol (primer), mu pa bom povedala, ker vem da se ne bo zagovoril ali pa namenoma 3 osebi povedal.
Drugače on glede mene ve čisto vse, tudi stvar za katero vedo poleg njega samo še 2 osebi in nikoli nočem da jo kdo drug izve.
A goal without a plan is just a wish.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
jullia_ napisal/-a:Sicer pa, če ve vašim fantom tako malo zaupate, da si kar mislite, da bodo vse naprej sčvekali, se zagovorili.
Saj pa ni fora v tem, da js tipu ne zaupam, ampak v tem, da se ga stvari oziroma skrivnosti od kolegic ne tičejo.
Nevem zakaj se je tle prišlo na fantovo zaupanje, ki pa nima veze.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]