"prijatelja"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- whitelion
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Ni ravno problem ampak ok. bom napisala.
Z enim prijateljem x. sva se skupaj družila dosti časa..dokler nisem jaz dobila fanta in takrat mi je x. povedal(prijatelj),da nekaj čuti do mene. Jaz žal do njega nič imela sem ga vedno za prijatelja in to zelo dobrega. Ko je bil moj fant zraven je bil vedno ljubosumen. Do nedavnega sem se dosti družila z x. dokljer ni sam rekel,da me noče slišati in ne videti ,ker sem mu spet rekla,da do njega nič ne čutim. In tako sva prekinila stike. Saj ga razumem, ampak jaz mu nisem nič naredila le povedala sem mu,da ne morem biti z njim. Zdaj tudi če ga srečam me niti ne pozdravi saj vem,da se ne morem več družiti z njim (škoda mi je najinega prijateljstva) ampak me kar malo boli ,ker smo se dosti skupaj družili in zdaj gre mimo kot da me ni.
Z enim prijateljem x. sva se skupaj družila dosti časa..dokler nisem jaz dobila fanta in takrat mi je x. povedal(prijatelj),da nekaj čuti do mene. Jaz žal do njega nič imela sem ga vedno za prijatelja in to zelo dobrega. Ko je bil moj fant zraven je bil vedno ljubosumen. Do nedavnega sem se dosti družila z x. dokljer ni sam rekel,da me noče slišati in ne videti ,ker sem mu spet rekla,da do njega nič ne čutim. In tako sva prekinila stike. Saj ga razumem, ampak jaz mu nisem nič naredila le povedala sem mu,da ne morem biti z njim. Zdaj tudi če ga srečam me niti ne pozdravi saj vem,da se ne morem več družiti z njim (škoda mi je najinega prijateljstva) ampak me kar malo boli ,ker smo se dosti skupaj družili in zdaj gre mimo kot da me ni.
bodi to kar si
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
sicer lepo ravno ni kar je naredil, ampak moraš razumet, to ko si z nekom in neki čutiš do njega, pa ti ne vrača čustev.. zelo je težko. tako je zanj najbolje da je prekinil stike, čeprav zate mogoče ni.
najbolje da ga pustiš naj preboli in se v kakšno drugo zaljubi, potem bo pa mogoče spet tako kot je bilo prej..
zato sem mnenja da samska fant in punca ne moreta bit samo prijatelja, razen če drug drugega čisto nič ne privlačita. pa tudi to se lahko spremeni skozi čas..
najbolje da ga pustiš naj preboli in se v kakšno drugo zaljubi, potem bo pa mogoče spet tako kot je bilo prej..
zato sem mnenja da samska fant in punca ne moreta bit samo prijatelja, razen če drug drugega čisto nič ne privlačita. pa tudi to se lahko spremeni skozi čas..
hej norci
- whitelion
- Sramežljivka
saj ga razumem in ga pustim čisto na miru. Vem,da mu je težko se družiti z menoj ampak nikoli mu nisem dala upanja vedno sem mu rekla,da ga gledam kot prijatelja.
Vseeno mi ni,ker sva bla vedno v stikih prej in zdaj pa niti pozdravi ne - saj ne zahtevam druženja ampak da gre rauno mimo kot da me ne pozan pa se mi raumno ne zdi "fer"od njega.
Ampak ok. pustimo času čas in upam,da preboli in bova spet lahko prijatelja.
Vseeno mi ni,ker sva bla vedno v stikih prej in zdaj pa niti pozdravi ne - saj ne zahtevam druženja ampak da gre rauno mimo kot da me ne pozan pa se mi raumno ne zdi "fer"od njega.
Ampak ok. pustimo času čas in upam,da preboli in bova spet lahko prijatelja.
bodi to kar si
-
strawberry00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Sem bila sama v podobni situaciji,in sprva res nekaj časa nisva govorila, potem pa ko je enkrat dobil punco je blo spet vse ok med nama Je pa res, da zdaj je punca tista, ki mu ne dovoli govoriti z mano, tako da se bolj malo slišva
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
tudi sama sem bla v taki situaciji, sva se ful družla skor vsak dan, več let. Nato sem spoznala deca, šla z njim v zvezo, nakar mi "prijatelj" reče, da se nemorva več videvat ker njega to preveč boli, ko me gleda z drugim. Jah nič, škoda, ker sva se res dobro štekala (bi ga kr omožila, če bi mi bil tudi sexualno všeč). Nisva skregana, nikakor, ampak vidiva se pač ne. Upam, da najde kakšno žensko zase, ker verjamem, da bo potem vse, kot je bilo prej. Ga pa čisto razumem
- whitelion
- Sramežljivka
Jah občutek je res tak neumen,če lahko tako rečem.
prej sem se dosti z njim družila in bila v stikih, tud dosti stvari sva si zaupala in ga imam rada kot frenda,ki ga nikdar ne bi prizadela. Ampak na žalost sem ga. Samo ne morem pomagati čustva so čustva.
Mi pa ni vseeno,da sva prekinila stike - saj verejtno tud jemu ne , ampak zanj vem,da je tako najbolje,ker bi se še poslabšalo.
prej sem se dosti z njim družila in bila v stikih, tud dosti stvari sva si zaupala in ga imam rada kot frenda,ki ga nikdar ne bi prizadela. Ampak na žalost sem ga. Samo ne morem pomagati čustva so čustva.
Mi pa ni vseeno,da sva prekinila stike - saj verejtno tud jemu ne , ampak zanj vem,da je tako najbolje,ker bi se še poslabšalo.
bodi to kar si
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
To že v štartu ni bilo pravo prijateljstvo, saj je on do tebe gojil čustva in upal da bosta par.
On je kot edino pametno rešitev izbral, da gre s svojim življenjem naprej, ti pa naredi isto.
On je kot edino pametno rešitev izbral, da gre s svojim življenjem naprej, ti pa naredi isto.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- whitelion
- Sramežljivka
sirova štručka s tvojo izjavo se delno strinjam. hm pozornost kaj pa vem ravno toliko mi jo je namenil ,kot moji prijateljici pa do nje nič ne čuti. Pa tud z moje strani jo je dobival - ker sama sem ga imela za frenda.
bodi to kar si
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Dejanja mentalno odrasle osebe,so povsem drugačna,kot dejanja X osebe.
Pravi prijatelj,bi se umaknil,a te ob naključnih srečanjih,še vedno pozdravil,vprašal kako si,ti poslal sms čestitko ob rojstnem dnevu,hkrati bi ti dal tudi vedeti,da je še vedno tu,če bi ga kdaj potrebovala...S takšnim vedenjem,bi dokazal,da je dober prijatelj,ki te podpira pri tvojih dejanjih in ti želi vse lepo.
X oseba ti s svojim vedenjem skuša naprtiti zgolj občutek krivde in obžalovanja,za tvojo odločitev.Razlog,zakaj s teboj ne more biti prijtelj,je bolj izgovor,kot pa dejstvo,saj je razlike v dejanjih,ki sem jih naštela in med tem kar počne on-zelo malo.Še vedno se namreč lahko distanciraš,na mnogo bolj ljubezniv način.
Pravi prijatelj,bi se umaknil,a te ob naključnih srečanjih,še vedno pozdravil,vprašal kako si,ti poslal sms čestitko ob rojstnem dnevu,hkrati bi ti dal tudi vedeti,da je še vedno tu,če bi ga kdaj potrebovala...S takšnim vedenjem,bi dokazal,da je dober prijatelj,ki te podpira pri tvojih dejanjih in ti želi vse lepo.
X oseba ti s svojim vedenjem skuša naprtiti zgolj občutek krivde in obžalovanja,za tvojo odločitev.Razlog,zakaj s teboj ne more biti prijtelj,je bolj izgovor,kot pa dejstvo,saj je razlike v dejanjih,ki sem jih naštela in med tem kar počne on-zelo malo.Še vedno se namreč lahko distanciraš,na mnogo bolj ljubezniv način.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- whitelion
- Sramežljivka
PeggySue* napisal/-a:Dejanja mentalno odrasle osebe,so povsem drugačna,kot dejanja X osebe.
se strinjam z napisanim
bodi to kar si
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
Zdi se mi logično da se je umaknil, saj lažje preboliš, če nisi v kontaktu z osebo ki jo prebolevaš, ker še bolj boli, če si v njeni družbi. Ampak, da te ne pozdravi itd... se mi ne zdi lepo in res ni pošteno z njegove strani. Tudi jst držim pesti, da kmalu kakšno najde in da bo vse kot prej če pa, življenje gre dalje in nekateri ljudje pač oddidejo iz našega življenja.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov