"prijatelja"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- whitelion
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2010
Shania hvala za napisano. In spodbudo
Kar se tiče pa slabe vesti oz občutek krivde- na nek način mi je res dajal tak občutek. Saj ko sem mu jasno že v 10-ič napisala da NE,mi je nazaj odpisal je** se. To še ni bilo dosti začeu je govorit celo,da se bo ubil ,ker ga še jaz noče itd.
Kar se tiče pa slabe vesti oz občutek krivde- na nek način mi je res dajal tak občutek. Saj ko sem mu jasno že v 10-ič napisala da NE,mi je nazaj odpisal je** se. To še ni bilo dosti začeu je govorit celo,da se bo ubil ,ker ga še jaz noče itd.
bodi to kar si
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
whitelion napisal/-a:Kar se tiče pa slabe vesti oz občutek krivde- na nek način mi je res dajal tak občutek. Saj ko sem mu jasno že v 10-ič napisala da NE,mi je nazaj odpisal je** se. To še ni bilo dosti začeu je govorit celo,da se bo ubil ,ker ga še jaz noče itd.
to pa mi gre najbolj na živce, da ne kdo DOBESEDNO IZSILJUJEJO z samomorom. Ah... človek rabi pozornost, pa kakšno obnašanje no, ne moreš take stvari goovorit nekomu, ki ga smatraš za prijatelja. Eh. Resnično boljš da sta prekinla stike, tudi zate. Sej razumem da mu je hudo pa vse to, ampak vseeno...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov