"prijatelja"

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

whitelion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a whitelion » 20. Maj. 2012 11:53

Shania hvala za napisano. In spodbudo :)

Kar se tiče pa slabe vesti oz občutek krivde- na nek način mi je res dajal tak občutek. Saj ko sem mu jasno že v 10-ič napisala da NE,mi je nazaj odpisal je** se. To še ni bilo dosti začeu je govorit celo,da se bo ubil ,ker ga še jaz noče itd.
bodi to kar si
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Maj. 2012 12:04

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 20. Maj. 2012 12:08

whitelion napisal/-a:Kar se tiče pa slabe vesti oz občutek krivde- na nek način mi je res dajal tak občutek. Saj ko sem mu jasno že v 10-ič napisala da NE,mi je nazaj odpisal je** se. To še ni bilo dosti začeu je govorit celo,da se bo ubil ,ker ga še jaz noče itd.

:evil: to pa mi gre najbolj na živce, da ne kdo DOBESEDNO IZSILJUJEJO z samomorom. Ah... človek rabi pozornost, pa kakšno obnašanje no, ne moreš take stvari goovorit nekomu, ki ga smatraš za prijatelja. Eh. Resnično boljš da sta prekinla stike, tudi zate. Sej razumem da mu je hudo pa vse to, ampak vseeno...
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 20. Maj. 2012 17:25

shania napisal/-a:Ampak, da te ne pozdravi itd... se mi ne zdi lepo in res ni pošteno z njegove strani.

Pomembno je, da je on posten do sebe. Saj ne rabi glumiti neke vljudnosti in jo pozdravljati, ce si tega ne zeli.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov