Prijatelja, ali ... ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Maj. 2008 17:05

A ve se dejansko javljate na telefone svojih fantov? :eek: Meni kaj takega ne pade na pamet - se komaj pospegam, ko ga kdo klice in sem jaz blizje telefonu kot on, da mu ga dam ... Meni se zdi to izjemno nevljudno, da se oglasas na tuj telefon, cetudi fantov, tudi sama si ne zelim, da bi on meni pocel kaj v tej smeri, torej odpade ...

Podobno tole, da grozis tej punci, ki klice fanta - ja seveda, primitivno do kraja.

Fant je tisti, ki ga punca klice in domnevno je on tisti, ki ga to moti, torej naj to sam uredi. Ce nic ne naredi, potem je jasno, da mu klici kar lepo pasejo in bildajo ego ali se kaj drugega :D

Ti kot punca nimas kaj urejati njegovih odnosov z drugimi. Pika.
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 25. Maj. 2008 17:05

Js sploh nevem zakaj bi ji ti mogla to razlagat..To more tvoj tip sam vedet da ni glih normalno..Js bi tipu povedla da me to moti, pa če ji lahko na lep način reče nej ga ne kliče.In če te ma rad, bo tud naredu..Če bi ga pa še naprej klicala, bi pa šele js u igro stopla in ji v obraz rekla če še slučajno neve da sma skup in da jo prosim nej ga ne kliče več.In pol če je pi*ka res ful neumna in bi še naprej klicala, bi pač blokirali njeno št. pa bi se že navelčala al pa bi ji malo bol "podrobno" razložla nej da mir :D
Zadnjič spremenil Devilish, dne 25. Maj. 2008 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
Devilish
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 10. 2007
Kraj: In the back of your mind:P

Neprebrana objavaNapisal/-a Devilish » 25. Maj. 2008 17:06

MsN napisal/-a:Fant je tisti, ki ga punca klice in domnevno je on tisti, ki ga to moti, torej naj to sam uredi. Ce nic ne naredi, potem je jasno, da mu klici kar lepo pasejo in bildajo ego ali se kaj drugega :D

Ti kot punca nimas kaj urejati njegovih odnosov z drugimi. Pika.

Točno to.
Sexually, mentally, psihically, emotionally, I'll be like your medicine and you can take every part of me:*
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 25. Maj. 2008 18:21

Tale ma nek za bregom, to je definitivno. Nima ga kej klicat, če ga tud prej ni "redno". Vzemi stvar v svoje roke in ji pokaži kje ji je mesto, če on tega ni sam sposoben.
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Maj. 2008 18:30

Temida napisal/-a:Tale ma nek za bregom, to je definitivno. Nima ga kej klicat, če ga tud prej ni "redno". Vzemi stvar v svoje roke in ji pokaži kje ji je mesto, če on tega ni sam sposoben.

Iz tega bi prej sledilo - menjaj fanta, ce imas ob sebi nesposobnega cloveka, ki ne zna ljudem, ki mu grejo na zivce, pokazati kje jim je mesto. A je punca njegova odvetnica, ker revez ne zna sam povedati kako in kaj? A-a, ce tip res ne zna povedati na glas in sam razcistiti odnosa z zensko, ki ga klice, potem to pomeni, da je skrajno neodlocno bitje in tak fant tudi na drugih podrocjih ne pride nic kaj prav, ker bo celo zivljenje spal na drugih, cakal, da drugi uredijo zadeve zanj ipd.
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 25. Maj. 2008 18:32

MsN napisal/-a:
Temida napisal/-a:Tale ma nek za bregom, to je definitivno. Nima ga kej klicat, če ga tud prej ni "redno". Vzemi stvar v svoje roke in ji pokaži kje ji je mesto, če on tega ni sam sposoben.

Iz tega bi prej sledilo - menjaj fanta, ce imas ob sebi nesposobnega cloveka, ki ne zna ljudem, ki mu grejo na zivce, pokazati kje jim je mesto. A je punca njegova odvetnica, ker revez ne zna sam povedati kako in kaj? A-a, ce tip res ne zna povedati na glas in sam razcistiti odnosa z zensko, ki ga klice, potem to pomeni, da je skrajno neodlocno bitje in tak fant tudi na drugih podrocjih ne pride nic kaj prav, ker bo celo zivljenje spal na drugih, cakal, da drugi uredijo zadeve zanj ipd.
Tud to je res. Sam ne veš, mogoče pa njej tko paše. :wink:
Oglasi se

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Maj. 2008 18:41

Temida napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Tud to je res. Sam ne veš, mogoče pa njej tko paše. :wink:

Ja ocitno ji ne, ce je napisala tole dilemo na forum, ne? :) Njen cilj je znebiti se klicev te zenske, ampak tale cilj je nesmiseln, ker to ni njen cilj, ampak fantov - ce sploh ... Mogoce pa fantu pasejo klici - tole je pa ze druga zgodba :wink:
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 25. Maj. 2008 18:43

No, na to, da njemu morda celo zelo paše, sem tud jaz pomislila, ampak nisem dobila občutka, da bi ona lahko dvomila vanj. :)
Oglasi se

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Maj. 2008 19:24

Pa vzemimo obratno situacijo, kaj bi ve rekle, če bi vaši fantje namesto vas urejali zadeve s vašimi potencalnimi osvajalci in jih po možnosti celo pretepali?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 25. Maj. 2008 19:26

jullia_ napisal/-a:Pa vzemimo obratno situacijo, kaj bi ve rekle, če bi vaši fantje namesto vas urejali zadeve s vašimi potencalnimi osvajalci in jih po možnosti celo pretepali?

Zdaj bo vecina odgovorov v stilu: Bila bi ponosna na lubija :lol: :roll:
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 25. Maj. 2008 19:30

A-a, pr men mu tega ne bi blo treba, bi se zboksala jaz že prej. :D
Oglasi se

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Maj. 2008 19:31

Ja, to da nekomu zlomiš nos, je čisti znak ljubezni :)
Odgovori v stilu "če ne gre drugače, poveš z udarcem" me močno motijo. Kje je potem tu meja. A se partnerja med seboj tudi s klofutami pogovarjata, če se drugače ne moreta zmenit? In otroka udarit je verjetno tudi normalno, če je pač poreden.

Ene imate obupno visoko stopnjo tolerance do nasilja. Hkrati pa v sosednji temi berem, kako so muslimani grozni, ker so tako agresivni :)
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 25. Maj. 2008 19:35

jullia_ napisal/-a:Ja, to da nekomu zlomiš nos, je čisti znak ljubezni :)
Odgovori v stilu "če ne gre drugače, poveš z udarcem" me močno motijo. Kje je potem tu meja. A se partnerja med seboj tudi s klofutami pogovarjata, če se drugače ne moreta zmenit? In otroka udarit je verjetno tudi normalno, če je pač poreden.

Ene imate obupno visoko stopnjo tolerance do nasilja. Hkrati pa v sosednji temi berem, kako so muslimani grozni, ker so tako agresivni :)
Se opravičujem, ker sem tko napisala, ampak nisem mislila dobesedno, da bi se tepla. Hotla sem rečt, da sem sama sposobna uredit zadevo predno bi sploh prišla do tipa (zadeva). :wink:
Oglasi se

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Maj. 2008 19:39

Sej ni letelo dobesedno nate, mislim, da je že missy* prej pisala o fizičnem obračunavanju.
Uporabniški avatar
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Temida » 25. Maj. 2008 19:40

Aha. Vglevnem sem po naravi taka, da se zadev lotim sama in jih rešim sama. :)
Oglasi se

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]