Prijatelja, ali ... ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ava_Morgan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava_Morgan » 25. Maj. 2008 13:26

Živjo :). Bom kar kratka in jedrnata. Zadnje dni si iz glave ne morem izbiti določenega vprašanja, zato bi bila vesela, če bi mi svetovale. Namreč, v zvezi s fantom sem že 5 let. Gre nama super, nobenih večjih problemov, energija je še kar tu, itd. itd. Zadnje dni pa ne morem razumeti obnašanje njegove kolegice. Pravzaprav je bolj znanka, kot kolegica. Kliče ga v večernih urah, samo da ga vpraša kako mu je šel izpit, ali kar tako, čisto brezveze, nikoli za dolgo, ko ugotovi da je z mano. Dobila sem občutek, da je to tudi njemu rahlo nenavadno. Ker imam kar dober nos za ljudi, se mi je že večkrat zazdelo, da ji je moj fant všeč-po govorici telesa, po načinu pogovarjanja.. Kakorkoli, ker je moj dragi zelo priden in me ima rad, vem da ga to ne gane. Problem nastane, ker ta punca tudi trenira z mano in z njo štirikrat na teden preživljam ure plesnih. Do mene je vedno izjemno prijazna, na splošno bi rekla da je v redu punca, samo ob živce me spravlja njeno obnašanje, ker dobro ve, v kako resni zvezi sva. Rahlo hinavsko izpade vse skupaj, mene pa stvar blazno frustrira. Najraje bi ji nekaj rekla, pa ne vem kaj. In rada bi imela sproščene treninge, z njo pa to ni vedno možno, me situacija preveč jezi.

Kakšna ideja? Kako ji diskretno namigniti, naj spravi svoje tace stran. Saj po moje tako ve, da nima šans, poskuša pa vseeno.Na nesramen način pa tudi nebi rada rešila situacije, sploh pa se bom neumno počutila, če ji kaj rečem, ona pa stvar zanika.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Maj. 2008 13:35

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 8:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 25. Maj. 2008 13:37

mislim, da tuki ti nimaš kakšne izbire in da ne morš lih kej dost nardit. pogovor se s fantom, pa naj ji on naslednič, ko ga bo poklicala reče, da se mu zdi mal neprimerno, da ga kliče, čeprav ve, da ma resno punco. če se seveda tut njemu zdi čudno tole.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Maj. 2008 14:38

Lizzyka* napisal/-a:mislim, da tuki ti nimaš kakšne izbire in da ne morš lih kej dost nardit. pogovor se s fantom, pa naj ji on naslednič, ko ga bo poklicala reče, da se mu zdi mal neprimerno, da ga kliče, čeprav ve, da ma resno punco. če se seveda tut njemu zdi čudno tole.

ja to bo pomoje kr najboljša rešitev..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 25. Maj. 2008 15:06

Takle je, ena taka drkađija bi to meni šla blazno na živce...
Mislim, eno je, da se eni pi*ki npr. tvoj ded dopade in ga sprejme kot simpatijo, ker ve, da ma žensko, drugo pa je, če ženska ve in pozna ( :stupid: ) njega in njo in vpičo nje špila drkađijo. Itak ni glupa, itak da ve, da spita skupaj, kliče ga kr tk brezveze, da pač bi naredila ogenj tam, kjer ni treba.
V tem primeru je vse v rokah tvojega tipa. Če si res tlko šur, da te tvoj nebi prevaral, te ma rad itd, bi jaz naredila takole (na tvojem mestu)...
Nanjo se nebi ozirala sploh lej. Ker takoj ko bo zapazla, da te pizdi, bo začela praskat še bolj (uhhhh ja, ženski talenti :lupe: ). Če bo opazla, da te ne gane, jo bo po mojem slej ko prej minilo. Če je nebo... Lej... Kliče tipa, tip se ji javlja ipd. Naj ji on da salotejp na lape.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 15:07

Jaz bi se javila naslednic na fantov telefon, in jo vprasala, zakaj ga more tolikokrat klicat, in naj ne klice vec.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 15:09

no ubistvu, ce bi se to meni zgodilo, bi jo rahlo pretepla :lol:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 25. Maj. 2008 15:19

Lizzyka* napisal/-a:mislim, da tuki ti nimaš kakšne izbire in da ne morš lih kej dost nardit. pogovor se s fantom, pa naj ji on naslednič, ko ga bo poklicala reče, da se mu zdi mal neprimerno, da ga kliče, čeprav ve, da ma resno punco. če se seveda tut njemu zdi čudno tole.

Jaz pa mislim, da tole ne bo kar lahko. Mislim - ne bo lahko rečt "hej, ne kliči me več, imam resno punco"... Kaj pa če ta kolegica ne misli na kaj več? Tako bi izpadlo skrajno neprijetno, če bi ji kar tako btw povedal to stvar, njej pa ne bo nič jasno. Drugo je, če punca direktno kaže na to, da bi ga rada speljala njegovi punci - da na primer jasno pove kaj hoče oz. se z njim pogovarja stvari, o katerih se zaseden moški ne bi smel pogovarjati. Spet drugo je, da bi bila to čisto ena na frišno spoznana znanka - tukaj ji lahko brez ovinkarjenja pove, da si ne želi njenih večernih klicev, ampak v tem primeru - ne vem sicer kakšen je bil odnos pred tem (se že dolgo poznata) - je težko kar povedat nekaj, za kar ni utemeljene podlage.

Torej ne vem, dokler se punca ne bo jasno izrazila, da hoče nekaj več, se mi zdi brezpredmetno, da bi jo nekaj napadala. Ko boš dobila dokaz za to pa ji brez slabe vesti lahko vržeš (oz. on) naj ne vtika svojega nosu tja, kjer ne sme.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Maj. 2008 16:06

missy* napisal/-a:no ubistvu, ce bi se to meni zgodilo, bi jo rahlo pretepla :lol:

a to resno?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 16:12

ja, resno. Ne glih pretepla, ampak bi si zagotovila, da ga nebo vec poklicala :P seveda bi ji prvo lepo razlozila, kaksna je stvar, in ce se nebi nehalo, bi prisel na vrsto fizicen ukrep. Kar je moje je moje :twisted:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Maj. 2008 16:14

Brez zamere, ampak to je pa katastrofalno primitivno razmišljanje.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 16:18

vem, ampak obstajajo primeri, ko ne gre drugace, kar se je ze zgodilo.
Neka zenska ga je klicala, nato sem se jaz javila na telefon, ji rekla, naj ne klice vec (kar ji je tudi on objasneval iz dneva v dan) in je se kar klicala. Vleklo se je skoraj dva meseca, dokler mi ni prekipelo, in sem jo poiskala, in ji malo drugace objasnila, nej ga pusti pri meru. Od takrat imava mir.
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 25. Maj. 2008 16:24

Hihihi... Tko se dela, Missy* :top:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 25. Maj. 2008 16:26

se posebaj zoprno, ce klice na domac telefon, in pusca razna sporocila na odzivniku po veckrat na dan :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 25. Maj. 2008 17:00

Jaz bi se pomoje javila na telefon, ko bi klicala, pa bila vsa prijazna in osladna, da je moj ravno pod tušem, pač pogovarjala bi se, kot da nič ni hehe

Samo to je seveda prva faza, ko te stvar še zabava, pol bi njega mal povprašala, če sta res tok dobra kolega, da se tok slišita, pa sej bi se lahk tut vsi trije malo dobili, skratka, če bi priznal, da ga "preveč" kliče, bi mu rekla, nej sam poskrbi za to ;)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]