Prijatelja, ali ... ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Temida - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Dolenjska
Agree. Čeprav mi je hecno, da recmo v tem primeru, kot ga navaja Ava, je on sploh dopustil, da je pršlo do tega. Mogoče dela to clo namenoma, da bi ona popenila, pa bi ga odgnala, in bi on pol bil z njo, čeprav ga z njo že zdej sračka.jullia_ napisal/-a:Pohvalno. Jst tudi, zato bi se mi pa zdelo neumno, da se moj fant otepa tipov namesto mene. In predstavljam si, da bi se on počutil enako neumno, če bi jst špilala njegovega bodigarda in odganjala ženske. Sej je že velik, zna sam
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sej, kaj pa v bistvu dela? Kliče ga in se z njim pogovarja o popolnoma vsakdanjih zadevah. To je sicer dovolj, da je punca ratala ljubosumna, tipi pa (večinoma, da se ne bo Mahagonij razburjal) niso tako dojemljivi za dvoumne ženske namige
Ampak jst se tu strinjam z MsN, to se je treba s fantom zmenit, pa naj on rešuje zadevo naprej, ne pa da se ona blamira.
Ampak jst se tu strinjam z MsN, to se je treba s fantom zmenit, pa naj on rešuje zadevo naprej, ne pa da se ona blamira.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Roberta R. napisal/-a:Lizzyka* napisal/-a:mislim, da tuki ti nimaš kakšne izbire in da ne morš lih kej dost nardit. pogovor se s fantom, pa naj ji on naslednič, ko ga bo poklicala reče, da se mu zdi mal neprimerno, da ga kliče, čeprav ve, da ma resno punco. če se seveda tut njemu zdi čudno tole.
ja to bo pomoje kr najboljša rešitev..
Jaz bi isto naredila. Ne moreš ti reševat nečesa v kar ti nisi vpletena. To je fantova oz. kolegičina zadeva, zato se v tem primeru pogovori s fantom in naj on rešuje zadevo, če ga moti.
-
Ava_Morgan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2007
MsN napisal/-a:Temida napisal/-a:Tale ma nek za bregom, to je definitivno. Nima ga kej klicat, če ga tud prej ni "redno". Vzemi stvar v svoje roke in ji pokaži kje ji je mesto, če on tega ni sam sposoben.
Iz tega bi prej sledilo - menjaj fanta, ce imas ob sebi nesposobnega cloveka, ki ne zna ljudem, ki mu grejo na zivce, pokazati kje jim je mesto. A je punca njegova odvetnica, ker revez ne zna sam povedati kako in kaj? A-a, ce tip res ne zna povedati na glas in sam razcistiti odnosa z zensko, ki ga klice, potem to pomeni, da je skrajno neodlocno bitje in tak fant tudi na drugih podrocjih ne pride nic kaj prav, ker bo celo zivljenje spal na drugih, cakal, da drugi uredijo zadeve zanj ipd.
Ne vem, to je zej mal krivično... tudi jst dvomim, da bi kakemu kolegu rekla, da me preveč kliče, čeprav bi se mi kdaj zdelo čudno..pa vem,da tud mojmu fantu kdaj ni kej preveč po godu. Pač, mene ne bi motlo, njega pa. In zato mu prav nič ne zamerim, da ji sam ne teži..
Drugače pa hvala, sm dobla kak primeren nasvet.
-
Ava_Morgan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2007
jullia_ napisal/-a:Sej, kaj pa v bistvu dela? Kliče ga in se z njim pogovarja o popolnoma vsakdanjih zadevah. To je sicer dovolj, da je punca ratala ljubosumna, tipi pa (večinoma, da se ne bo Mahagonij razburjal) niso tako dojemljivi za dvoumne ženske namige
Hvala, se strinjam s tem. Mu bom omenla, on je najbrž prevelik poštenjak, da bi sam kake švoh namige opazil. Zdej ste tu cele tragedije spisale, situcija ni tak krizna in ne, ne šmeka ga z njo.Svašta In ja, ne dvomim v njega, nihče ki ga pozna ne dvomi v njegovo zvestobo. Je pa res, da je zlo prijazna oseba, pa si zna mogoče kaka motena oseba to po svoje razlagat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]