Prijatelja ali kaj več?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 10. Dec. 2009 12:50

če te je že zavrnila, pol skoraj zagotovo nimas pri njej možnosti kot moški...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 10. Dec. 2009 14:14

specialone3 napisal/-a:Mogoče je res prehitro ker ni dolgo le par mesecev odkar je prekinila zvezo z očetom njenega otroka in rekla je tudi da je trenutno razočarana...

Kolko sta stara in zakaj točno je prekinila zvezo z otrokovim očetom?

Če je ženska kul mama, se ob tako stresnem času za otroka ne bo zajebavala z novimi zvezami, ampak se bo posvetila otroku. Poleg tega deluješ zelo obupano in copatasto, kar je največji turn-off za žensko, ki si ga lahko zamislim. Če hočeš imet pri njej kej odstotkov šans, se prosim od nje distanciraj, ji nehaj bit rama za jokanje, še posebej pa ji nikakor NE govori
kaj sem vse pripravljen naredit za njo
, ker se bodo tvoje šanse pri njej zmanjšale na nulo. Ampak-kot sem že omenila, če je ženska kokertolk dobra mama, se s tabo v tem času niti ne bo ukvarjala.
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 10. Dec. 2009 15:14

tmis_ napisal/-a:
specialone3 napisal/-a:Mogoče je res prehitro ker ni dolgo le par mesecev odkar je prekinila zvezo z očetom njenega otroka in rekla je tudi da je trenutno razočarana...

Kolko sta stara in zakaj točno je prekinila zvezo z otrokovim očetom?

Če je ženska kul mama, se ob tako stresnem času za otroka ne bo zajebavala z novimi zvezami, ampak se bo posvetila otroku. Poleg tega deluješ zelo obupano in copatasto, kar je največji turn-off za žensko, ki si ga lahko zamislim. Če hočeš imet pri njej kej odstotkov šans, se prosim od nje distanciraj, ji nehaj bit rama za jokanje, še posebej pa ji nikakor NE govori
kaj sem vse pripravljen naredit za njo
, ker se bodo tvoje šanse pri njej zmanjšale na nulo. Ampak-kot sem že omenila, če je ženska kokertolk dobra mama, se s tabo v tem času niti ne bo ukvarjala.

Podpis pod tole. :respekt:
specialone3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a specialone3 » 10. Dec. 2009 23:21

sem vedel da sem vprašal na pravem forumu :D ....stara sva oba dovolj , med 32 -35, zakaj je prekinila zvezo z tistim gospodom pa tako kot ponavadi - lepe besede na začetku pol napumpa otroka pa se spremeni naklonjenost in rodi naveličanost in pobegne - stike imata zaradi otroka seveda, vem da z njim nikoli več ne bo - moram priznat da vem da se zelo slab cenim te dneve in tud razumem vse kaj sta povedali in po večini se strinjam - včasih pač moški ki ima nekoga res rad se dostikrat težko upre in naš ponos odleti neznano kam - žal" pa vendar sem veliko razmišljal in mislim da se bom res distanciral - to sem se že odločil preden sem prebral ta zadnja vaša sporočila - kar dokazujejo samo da bom to res moral naredit - ŽAL
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2006
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša » 11. Dec. 2009 8:23

specialone3 napisal/-a:sem vedel da sem vprašal na pravem forumu :D ....stara sva oba dovolj , med 32 -35, zakaj je prekinila zvezo z tistim gospodom pa tako kot ponavadi - lepe besede na začetku pol napumpa otroka pa se spremeni naklonjenost in rodi naveličanost in pobegne - stike imata zaradi otroka seveda, vem da z njim nikoli več ne bo - moram priznat da vem da se zelo slab cenim te dneve in tud razumem vse kaj sta povedali in po večini se strinjam - včasih pač moški ki ima nekoga res rad se dostikrat težko upre in naš ponos odleti neznano kam - žal" pa vendar sem veliko razmišljal in mislim da se bom res distanciral - to sem se že odločil preden sem prebral ta zadnja vaša sporočila - kar dokazujejo samo da bom to res moral naredit - ŽAL

To, da ne bo nikol več z otrokovim očetom tle ni bistevno. Bistveno je to, da se verjetno ne bo zaletela in takoj skočila z drugim, ker ji je na prvem mestu otroček in pomoje niti ne razmišla o moških glede na situacijo, v kateri se je znajdla... tko da se men zdi, da brezveze čakat gospodično, je še velik ribic v morju, pa jih mogoče niti ne vidiš, ker si trenutno mal zaslepljen... ok, to razumemo, normalno, maš jo rad in vse, ampak čustva morjo bit z obeh strani.

Glede ponosa se strinjam- je tud pri ženskah zlo podobno, ampak treba se je vseen ustavt, ker rinjenje vanjo bo melo nasprotn učink kot ga pa ti želiš...

Poročaj kako se je situacija odvila :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 11. Dec. 2009 9:54

specialone3 napisal/-a:zakaj je prekinila zvezo z tistim gospodom pa tako kot ponavadi - lepe besede na začetku pol napumpa otroka pa se spremeni naklonjenost in rodi naveličanost in pobegne

Heh, za "napumpat" otroka sta potrebna dva, prav tako za to, da bodo lepe besede učinkovale. Jaz na tvojem mestu ne bi jemala vse, kar ti pove za samoumnevno. Pri 30ih bi se namreč pričakovalo, da si človek zna NE izbirat čustveno nezrelih partnerjev, ki nato ob prvih težavah zbežijo.

Drugače pa srečno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov