Prijatelj, ki ga ne razumem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
slovenc79 napisal/-a:Džeki napisal/-a:^ROFL: Žensko za resno zvezo je pa res neprimerno lažje dobit, kot samo za seks.
ja, žensk pri tvojih letih. kaj pa 18, 20 let starih? najbolj resna od teh se je pijana s 5imi tipi lizala. pokaži mi eno tok staro ki ne bo po 1 mescu rekla da se hoče na žuru napit in zlizat z vsemi.
ne, narobe je to ker mam želje kot 30letnik, star sem pa 21.
ni res. prej se bo v zvezo spustila 20. letnica, kot pa starejša ženska (normalna).
ampak ti se kr tolaži.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
in kok časa bo ta zveza trajala? dokler se ne bo odločila da se mora "izživet"..
torej, praviš, da kakšne 35 letnice so manj resne od 20 letnic? to ne more bit res. poleg tega je večina pri teh letih že v resni zvezi, tudi to štej.
torej, praviš, da kakšne 35 letnice so manj resne od 20 letnic? to ne more bit res. poleg tega je večina pri teh letih že v resni zvezi, tudi to štej.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 11. Sep. 2012 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Slovenec: Moj fant je tudi star 21 let. Živi z mano že več kot eno leto, zveza je kajpak še nekaj daljša od tega ... stara sem 22 in ne še 30. Moja mlajša sestra je stara 19, želi si resno zvezo. Ena moja sošolka (22) je ravnokar poročena, ena je že dobro leto zaročena in se bo drugo leto poročila, sestrična (19), živi s svojim fantom ... in tako dalje. Ne govori bedarij! Seveda pa so to zveze, ki trajajo okoli 3 let in ne tam nekje 25, ker niti nobena še ni toliko stara.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
no, jaz pa poznam bivše sošolke, iz srednje, osnovne, faksa, in njene prijateljice in od teh jih je nekaj v resni zvezi, nekaj jih je v "resni" zvezi - dokler se ne naveličajo, potem se pa priklučijo k ostalim in se pije, zalizuje, sexa.
pa ne govorim da resnih ni. sam preklet težko jih je najt.
19 je stara praviš? .. iz kje ste to?
pa ne govorim da resnih ni. sam preklet težko jih je najt.
19 je stara praviš? .. iz kje ste to?
hej norci
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
slovenc79 napisal/-a:Džeki napisal/-a:^ROFL: Žensko za resno zvezo je pa res neprimerno lažje dobit, kot samo za seks.
ja, žensk pri tvojih letih. kaj pa 18, 20 let starih? najbolj resna od teh se je pijana s 5imi tipi lizala. pokaži mi eno tok staro ki ne bo po 1 mescu rekla da se hoče na žuru napit in zlizat z vsemi.
ne, narobe je to ker mam želje kot 30letnik, star sem pa 21.
Mene malo preseneča, da si želi fant pri 21., ki se še sam očitno ni izživel nekaj tako resnega. Nimaš nikoli želje preizkusit več deklet, jih posexat iz užitka ne ker bi si želel z njimi prihodnost načrtovat?
slovenc79 napisal/-a:in kok časa bo ta zveza trajala? dokler se ne bo odločila da se mora "izživet"..
mimogrede dan danes so 20 tudi že kr izživete.. se mi zdi to neka starost, ko se številka lih ustavi, pa si zaželijo neke varnosti, stalnosti. ne vem no, res odvisno od vsake posameznice..
pri 35 pa ženskam že krepko tiktaka biološka ura in se včasih ustalijo le zaradi tega la pa pritiskov družbe. poznam vsaj eno, ki že ima družino pa še kar konstantno vara, pa se je v svojih mladih letih precej izživela.. se mi zdi, da je veliko odvisno od karakterja.
tako kot ti očitno nisi nek player, tako verjetno obstaja tudi že izživeta 20letnica zate ali pa taka, ki ji to sploh ni dišalo in bo v tebi našla popolnega partnerja.
upam, da čimprej spoznaš pravo.
- floribunda
- Cosmopsiho
Poleg tega ne vem, zakaj si tako trno prepričan, da vse zveze razpadejo, zato ker se hoče nekdo zalizovat in napijat in seksat vse po vrsti.
zveze razpadejo, če se dva ne ujameta, želja po drugih ljudeh je posledica, ne vzrok.
če maš pa ti okoli sebe same neke čudne primerke, razmisli o družbi v kateri se giblješ. saj veš, povej mi s kom se družiš in povem ti kaj si.
zveze razpadejo, če se dva ne ujameta, želja po drugih ljudeh je posledica, ne vzrok.
če maš pa ti okoli sebe same neke čudne primerke, razmisli o družbi v kateri se giblješ. saj veš, povej mi s kom se družiš in povem ti kaj si.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ne, me sploh ne mika preizkušat punc. zaupanje, ljubezen mi pomeni veliko več kot sam sex. obenem tudi zato ker lahko samo s tem dvojim doživim najboljši sex ki si ga želim.
no, take punce ki se je izživela ne mislim imet. rad bi spoznal tako ki vidi smisel v zvezi in sexu z nekom ki ga ima res rada. pa tud če ji kdaj prej ni uspelo, je razpadla zveza in ni več nedolžna. samo da je resna.
pri 35ih se ženska boji da bo prepozno da si kdaj ustvari družino, ne toliko zarad pritiskov družbe, po mojem mnenju.
hvala
no, take punce ki se je izživela ne mislim imet. rad bi spoznal tako ki vidi smisel v zvezi in sexu z nekom ki ga ima res rada. pa tud če ji kdaj prej ni uspelo, je razpadla zveza in ni več nedolžna. samo da je resna.
pri 35ih se ženska boji da bo prepozno da si kdaj ustvari družino, ne toliko zarad pritiskov družbe, po mojem mnenju.
hvala
hej norci
- floribunda
- Cosmopsiho
potemtakem boš ti ravno na eno tako, s katero si ne bosta kompatibilna, nabasal. ker si obupan in ker si zveze preveč želiš. ker si zvezo osnoval že prek interneta, preden sta se v živo vidla.
v zvezo vstopiš v določenem obdobju, v določeni fazi zrelosti, čustvovanja. to se lahko z leti spremeni. ljudje odraščamo, se spreminjamo, na nas vplivajo različni dogodki, ljudje. nepopisan list, sej veš. cela jeba je najt nekoga, ki sinhrono s tabo pluje skozi življenje. zgodi se, da na določeni točki pride do nepremostljivih razlik.
ne morem verjet, da to že stotič govorim človeku, ki piške še povohal ni, kamoli da bi imel kdaj Z od zveze.
i guess the joke is on me.
v zvezo vstopiš v določenem obdobju, v določeni fazi zrelosti, čustvovanja. to se lahko z leti spremeni. ljudje odraščamo, se spreminjamo, na nas vplivajo različni dogodki, ljudje. nepopisan list, sej veš. cela jeba je najt nekoga, ki sinhrono s tabo pluje skozi življenje. zgodi se, da na določeni točki pride do nepremostljivih razlik.
ne morem verjet, da to že stotič govorim človeku, ki piške še povohal ni, kamoli da bi imel kdaj Z od zveze.
i guess the joke is on me.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
da si želim zvezo ne pomeni da bom skupaj s prvo ki se mi bo nasmehnila
kdaj sem si zvezo osnoval že prek interneta? enkrat mi je uspelo najt eno, pa sem spoznal kasneje da ni ker je bila preveč nezaupljiva zarad razdalje. (videla v živo sva se btw.) nikol pa nisem rekel da sem bil v zvezi, če si mogoče na ta primer ciljala.
če se imata partnerja rada bosta prišla skozi vse. razen čez to da se en drugega iz nekega vzroka naveliča oz. mu neki več pomeni kot partner.
kdaj sem si zvezo osnoval že prek interneta? enkrat mi je uspelo najt eno, pa sem spoznal kasneje da ni ker je bila preveč nezaupljiva zarad razdalje. (videla v živo sva se btw.) nikol pa nisem rekel da sem bil v zvezi, če si mogoče na ta primer ciljala.
če se imata partnerja rada bosta prišla skozi vse. razen čez to da se en drugega iz nekega vzroka naveliča oz. mu neki več pomeni kot partner.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]