Prijatelj, ki ga ne razumem

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Sep. 2012 18:57

ok, nadaljujemo v klepetalnici.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 17. Sep. 2012 4:46

jagodka_ napisal/-a:Prijatelj, ki ga ne razumem
imam prijatelja, ki sem ga spoznala na nek zanimiv način
ugotovila, da je super dečko
sama sem ga videla samo kot zelo dobrega prihatelja
bilo je lepo, skoraj romantično
so se najina srečanja spremenila v malo bolj romantična

Veš kaj, ne se sekirat, saj bo prišel en boljši mimo; do takrat pa uživaj v tem nedefiniranem odnosu, v kolikor ga ni ravnokar konec.
Tole s fb-jem in izlivanjem svojih čustev ga je pripeljalo točno tja, kjer ni želel biti -- v prijateljsko cono.
Morda se mu je po enem letu končno posvetilo kakšna je tvoja agenda.

Moj nasvet kaj storiti...predrami se in razčisti kaj hočeš prijatelja ali fanta. Oboje ne bo šlo.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 05. Nov. 2012 21:27

*Abby** napisal/-a:Slovenec: Moj fant je tudi star 21 let. Živi z mano že več kot eno leto, zveza je kajpak še nekaj daljša od tega ... stara sem 22 in ne še 30. ;) Moja mlajša sestra je stara 19, želi si resno zvezo. Ena moja sošolka (22) je ravnokar poročena, ena je že dobro leto zaročena in se bo drugo leto poročila, sestrična (19), živi s svojim fantom ... in tako dalje. Ne govori bedarij! Seveda pa so to zveze, ki trajajo okoli 3 let in ne tam nekje 25, ker niti nobena še ni toliko stara. :D

ISUS BOŽJI, tip že pri 20ih letih šel živet k tako zateženi pički. naj me strela udari če bo pri 30ih še tam. pri 19ih že živi s svojim fantom, pri 22ih že poročena in zaročena, ojojojojoj
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 05. Nov. 2012 21:39

Tudi jaz sem skeptičen glede obstanka takih zvez. Mater, sej ni čudno, da se tipom pol pri 35 čist spipa, če pa gredo pri 20 z žensko skup živet.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Nov. 2012 22:43

...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]