Prijatelj ali kaj več?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
^^res je, to se ne dela s prijatelji, sam ene zenske blesave zelo rada vrtijo okrog resnice, ki je prevec jasno vidna.
Vsak moski ima prijateljice in punce. Punca je tista, ki jo on predstavi kot svoja punca in pika. Ce je prisla tista zenska do stopnje, da bi jo moski prestavljal kot svoja punca, potem se ne bi mogla strinjati z izjavo, da mu prijateljica vec pomeni v ljubezenskem smislu kot punca.
Vsak moski ima prijateljice in punce. Punca je tista, ki jo on predstavi kot svoja punca in pika. Ce je prisla tista zenska do stopnje, da bi jo moski prestavljal kot svoja punca, potem se ne bi mogla strinjati z izjavo, da mu prijateljica vec pomeni v ljubezenskem smislu kot punca.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
To je edini komentar ki ga ta tema zasluži.
Js mam tudi kolege s katerimi se pogovarjam po cele ure po telefonu/mesičih, in tudi ko kam gremo se družim z njimi (a si moreš mislit!!). Bila sem že pri njih doma, predstavili so me svojim staršem in bratom in kaj vem komu še. Ja, večkrat gremo tudi na polnočno kopanje skupaj, in ko smo skuapj spali na prostem smo se ful stiskali, saj je blo mraz za umret . Ampak na tem mestu pa te moram razočarat - fant je tisti, ki ga ti ljudem predstaviš kot svojega fanta (in on tudi tebe, se razume), tisti, ki ga sprejemaš kot sestavni del tega kar si. Tisti ki te poskuša razumet, in ti oprosti tudi če kdaj res hudo zaj***. In (zame) je tak samo eden.
Menim pa, da sta ti in ona druga za tvojega samo prijetno kratkočasenje za čez zimo, ko ne more zunaj igrat fuzbala. Ti zaradi zgoraj navedenih razlogov, ona pa zato, ker mu očitno ni dovolj do nje, da ne bi šmiral še s tabo.
Da pa me ne bo kdo žive pojedel - to je samo moje skromno mnenje.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Edit: multi posti
Zadnjič spremenil Sarissima, dne 23. Dec. 2011 20:58, skupaj popravljeno 5 krat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- FantasyGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2011
Samo da povem da sva skupaj
Mi je podaril nekaj res najlepšega kar mi je kdorkoli kdaj.Mi je rekla kaj mu je ležalo na duši.Vsi so vedeli da me ima rad več kot prijateljico.Še moje prijateljice .In so mu pomagale da me je zares prijetno presnetil
Sicer pa vam hvala za odgovore
Ja pa lep preostanek praznikov vam želim
Mi je podaril nekaj res najlepšega kar mi je kdorkoli kdaj.Mi je rekla kaj mu je ležalo na duši.Vsi so vedeli da me ima rad več kot prijateljico.Še moje prijateljice .In so mu pomagale da me je zares prijetno presnetil
Sicer pa vam hvala za odgovore
Ja pa lep preostanek praznikov vam želim
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
problem solved. No, oglasi se spet, čez nekaj časa, z naslednjo zgodbico
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kuli
Avtorici - le glej, da se mu oddolžiš za darilo - torej vaginalno, analno in oralno. Pol se pa oglas, če sta še kolega
Avtorici - le glej, da se mu oddolžiš za darilo - torej vaginalno, analno in oralno. Pol se pa oglas, če sta še kolega
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sarissima napisal/-a:
Menim pa, da sta ti in ona druga za tvojega samo prijetno kratkočasenje za čez zimo, ko ne more zunaj igrat fuzbala.
Seveda. Jst bi na njegovem mestu isto odigral karte.
Itak da bosta, take kolegice so najboljse.barbie_girl_85 napisal/-a:kuli
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
ne, po tem bo ona zahtevala vezo. ko tega ne bo dobila, se ji ne bo dalo več "prijateljevati" z njim. On pa tud ne bo mel več take grozne želje jo peljat na morje, glede na to, da mu bo sikala o čustvih, seks bo šparala kot nagrado oziroma ga ne bo dala, ker ne bo zadovoljil njenih končnih pričakovanj.
- ozmus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2012
Zdravo!
Nekaj bi vprašal... Večno vprašanje. Sta lahko samska fant in punca samo prijatelja. Z moškega stališča povem, da če ti je punca fizično in karakterno zanimiva težko ostane samo pri tem. To se mi nekako dogaja trenutno. Kaj se dogaja v ženskih glavah, če oba želita resno zvezo in fant še ni imel do sedaj daljše resne zveze, simpatije za nekaj mesecev? Je to težava v vzpostavitvi resne zveze z ženske strani? Je prisoten strah, dvom, da bi se kaj hitro izjalovilo vse skupaj? Se običajni "samo" samski prijatelji, ki se prav dobro ne poznajo sprašujejo o vezah, kaj si punca želi (resno vezo)?
Že v naprej vam hvala za odgovore.
LP
Nekaj bi vprašal... Večno vprašanje. Sta lahko samska fant in punca samo prijatelja. Z moškega stališča povem, da če ti je punca fizično in karakterno zanimiva težko ostane samo pri tem. To se mi nekako dogaja trenutno. Kaj se dogaja v ženskih glavah, če oba želita resno zvezo in fant še ni imel do sedaj daljše resne zveze, simpatije za nekaj mesecev? Je to težava v vzpostavitvi resne zveze z ženske strani? Je prisoten strah, dvom, da bi se kaj hitro izjalovilo vse skupaj? Se običajni "samo" samski prijatelji, ki se prav dobro ne poznajo sprašujejo o vezah, kaj si punca želi (resno vezo)?
Že v naprej vam hvala za odgovore.
LP
- Kandelaber
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ko te punca gleda kot prijatelja, je zelo mal realnih šans za kej več. Ponavadi smo itak tipi tisti, ki hočmo kaj več Sem tudi že sam kej probal pa se ni izšlo, tako da sem bolj skeptičen glede tega...
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
S prijateljstvom med moškim in žensko je tako, da velikokrat ne deluje in to ravno zaradi tega, ker dober prijatelj je nekdo s katerim rad preživljaš čas, te osrečuje in nenazadnje imaš celo neka čustva do njega.
In hitro se zgodi, da se zaljubiš v takšno osebo. Seveda, vsako prijateljstvo tudi ne more preiti v zvezo
Sem imel enkrat eno zelo dobro prijateljico. Imela sva iste interese, tudi najini glavi sta bili sinhronizirani do neke mere in ko so nas eno poletje starši pustili same za en teden.....
In hitro se zgodi, da se zaljubiš v takšno osebo. Seveda, vsako prijateljstvo tudi ne more preiti v zvezo
Sem imel enkrat eno zelo dobro prijateljico. Imela sva iste interese, tudi najini glavi sta bili sinhronizirani do neke mere in ko so nas eno poletje starši pustili same za en teden.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov