Prijatelj ali kaj več?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- FantasyGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 12. 2011
Pred več kot letom dni sem spoznala fanta s katerim sva se čez čas zares lepo ujela.Postajala sva si vsak dan bližnja in s časoma sva si povedala zares vse.Fant je vedel o meni za vsakega tipa ki sem ga imela in jaz pr njem za vsako žensko.A se je zgodilo da sva pač pristala skupaj,ampak brez seksa.Spet je bilo vse po starem.Pravzaprav ko sva se srečala sva bila skupaj,čeprav to ni bilo velikokokrat ker sva imela vsak svojo družbo.A je prišlo letošnje poletja in prav tisto noč so najini objemi postali tesnejši in začutila sem da to ni to kar je več bilo.Čez nekaj dni sem šla k njemu domov.Potem zopet čez dva dni nazaj..in takrat se je začelo.Slišiva se vsak dan(ok imala sva tihe dneve)in to po 2 ure na dan.To je najmanj kar govoriva.Hodiva skupaj na kopanja,ko se vidiva sva zmeraj skupaj.Rekel mi je da me ima rad.Povabljena sem bila celo na rojstni dan njegove mame,čeprav nisva midva par.Imava nekaj let razlike vendar je med nama nekaj drugo...Ima punco(kao da jo ma) in jo veselo vara z mano.Tega mi noče edino rečti če je zares njegova punca ali pa zgolj samo ena njeogvih afer.Vem da sem ena izmed mnogih ki sem bila pri njih doma in sem pri njih dobrodošla.Čutim in vem da me ima rad,ampak to ni dovolj.Sama pri sebi zares nevem če bi bila z njim kot njegova partnerka.Ker me vse v zvezi z njim bega,on je pač človek po svoje.
Povejte mi kaj vi mislite o tem..in ne me obtoževat ker sem z njim če ima punco(ker to je edina stvar katere ne vem o njem,ko ga vprašam mi reče da ona tako hoče,kaj pa hoče ON pa nevem).
Povejte mi kaj vi mislite o tem..in ne me obtoževat ker sem z njim če ima punco(ker to je edina stvar katere ne vem o njem,ko ga vprašam mi reče da ona tako hoče,kaj pa hoče ON pa nevem).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ok če jaz tole prav razumem... ima ta tip 2 punci, samo ne ve kateri bi rekel da je zares njegova.
mislim da je čist prav da hočeš pač imeti ga zase, pa da se končno odloči da bo samo z eno pa konc.
tip bi pač moral čutit katera mu več pomeni in sam to dojeti.
najbolje da mu kar poveš direktno, da si pač želiš fanta samo zase, ne pa da ne veš s kom je zdaj, kako je zdaj, kdo je s kom par itd...
mislim da je čist prav da hočeš pač imeti ga zase, pa da se končno odloči da bo samo z eno pa konc.
tip bi pač moral čutit katera mu več pomeni in sam to dojeti.
najbolje da mu kar poveš direktno, da si pač želiš fanta samo zase, ne pa da ne veš s kom je zdaj, kako je zdaj, kdo je s kom par itd...
- FantasyGirl
- Sramežljivka
Sirova...ko jaz njega vprašam zakaj ma razmerje dano mi reče da mu je ona tako rekla.Češ da ona tako hoče..zakaj razmišljam o tem da bi bila njegova partnerka??Zato ker se meniva o tem,ampak nikakor ne prideva do zaključka.In če malo bolje razmisliš se s prijateljem ne hodiš na nočna kopanja,ne hodiš na rojstne dneve in se ne pogovarjaš z njim po 2 uri(to je najmanj)dnevno po telefonnu.
slovenc79 Po moje je že res kar si napisal.Jaz vem o njej vse,za vsaki sms za vsaki klic vse kar mu pove.Ona o meni neve niti to da sva v stikih.Z njo se vidi dosti manj kot z mano.Še nikoli ni bila pri njih jaz pa sem bila velikokrat.Res nevem kaj naj si mislim o vsem tem.V bistvu je poanta vsega da jaz niti sama nevem kaj bi rada od vsega tega..
slovenc79 Po moje je že res kar si napisal.Jaz vem o njej vse,za vsaki sms za vsaki klic vse kar mu pove.Ona o meni neve niti to da sva v stikih.Z njo se vidi dosti manj kot z mano.Še nikoli ni bila pri njih jaz pa sem bila velikokrat.Res nevem kaj naj si mislim o vsem tem.V bistvu je poanta vsega da jaz niti sama nevem kaj bi rada od vsega tega..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ma ne, ona je boljša. A ne vidiš tega? Una druga še ni bila pri njih doma, z njo se vidi manj....
Avtorici - ne delaj si utvar. Tebe skriva, nje ne Za njena čustva ga "skrbi", za tvoja ga boli k. Z njo v vezi je, ker ona tako HOČE, ti se pa lahko na trepalnice postaviš, pa ne boš dobila druzga kot k... Guess again....kera mu več pomen?
Ampak važno, da te hoče 2 uri poslušat
PS Nick si si pa dobr izbrala
Avtorici - ne delaj si utvar. Tebe skriva, nje ne Za njena čustva ga "skrbi", za tvoja ga boli k. Z njo v vezi je, ker ona tako HOČE, ti se pa lahko na trepalnice postaviš, pa ne boš dobila druzga kot k... Guess again....kera mu več pomen?
Ampak važno, da te hoče 2 uri poslušat
PS Nick si si pa dobr izbrala
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- FantasyGirl
- Sramežljivka
Njo skriva vsem...mene kaže javnosti.Razmerje ima samo na glupem FB.Povem ti samo to da še nikoli nisva seksala zato me nima samo za seks.In ON kliče mene ne jaz njega.Hodi z mano po prijateljivih zabavah in me pelje kamor želim.
Ja in mene "skirva" recimo pred njo in nekaterimi za katere sem jaz izrazila željo.
Povej kar želiš,samo si malce narobe napisala.Saj spejmem kritike,ker sem jih vesela
Ja in mene "skirva" recimo pred njo in nekaterimi za katere sem jaz izrazila željo.
Povej kar želiš,samo si malce narobe napisala.Saj spejmem kritike,ker sem jih vesela
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
a mislš?sirova štručka napisal/-a:to un ku ti je kuli vzel?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Avtorica, sej s prijatelji se lahk slisis vsak dan, hodis na kopanja al kam ze, k njim domov itd...ni nc tazga. Punce pa mogoce res ne bo pelu domov prvi moment ko je z njo skupi. Kot je ze ena pred mano napisala, ona je punca ti si pa prijateljica.
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]