Pri kolikih letih ste/bi se poročile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
moja dva sta se prorčila ko je bla mami stara 22, ati pa 24, sm bla js že ene 5 mescou u bušiju tko da niti na poročnem potovanju nista imela miru js bi pa po eni strani ful rada začela skupno življenje s fantom, poroko, bejbija, po drugi strani pa pomislm,, kolk stvari me še čaka...kam vse je še treba it...po svetu, tko... pol tega itak ne moreš več ko mas otroka
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Moja mami je bila stara 19, moj oči pa 21.
No, jest se še ne čutim pripravljena za poroko in prav tako mislim, da moj še ni pripravljen na to, da bova potem za večino stvari sama. Drugač on bi se že kar poročil, ampak vseeno bi jest še malo počakala.
No, jest se še ne čutim pripravljena za poroko in prav tako mislim, da moj še ni pripravljen na to, da bova potem za večino stvari sama. Drugač on bi se že kar poročil, ampak vseeno bi jest še malo počakala.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sem že malo starejša, ampak še nikoli nisem pomislila, da bi se poročila. Če se hočeš danes poročit tako zgodaj kot so se včasih, se moraš odpovedati karieri, ali pa imeti starše, ki te financirajo, da se lahko postaviš na noge kljub študiju in vsem stroškom.
Vse več pa je takšnih, ki hočejo najprej nekaj doživeti, ker potem, ko imaš obveznosti, otroke, tega ne moreš več.
Bolje, da se prej znoriš kot na stara leta. Mislim, da je vseeno bolj smiselno in odgovorno, da se poročiš pri 30ih, kot pri 20ih.
Vse več pa je takšnih, ki hočejo najprej nekaj doživeti, ker potem, ko imaš obveznosti, otroke, tega ne moreš več.
Bolje, da se prej znoriš kot na stara leta. Mislim, da je vseeno bolj smiselno in odgovorno, da se poročiš pri 30ih, kot pri 20ih.
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz se še nisem. Niti ne vem, če se sploh bom. Najbrž bom kar na koruzi.
Moja dva (starša), atiju je bilo 27 let, mami pa 28 let. Mene sta potem dobila čez 2 leti.
Moja dva (starša), atiju je bilo 27 let, mami pa 28 let. Mene sta potem dobila čez 2 leti.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Tut jz še nisem poročena, niti se mi mudi se poročit. Pri 19-ih je meni osebno zelo zgodaj it v kaj tako resnega kot je zakon. Pač, vsakmu svoje. Ne planiram se poročit še ene 3, 4 leta sigurno, poroka se sicer krona neke resne zveze, ni pa zdej vrhunec vsega na tem svetu. Sem v zvezi, pa nisem poročena in kaj mi manjka? Popolnoma nič.
Drugač pa neke velike fešte ne mislim delat, najraje bi jo naredila nekje, če že, kjer bi bili povabljeni samo ljudje, ki mi veliko pomenijo, bilo bi jih max. ene 40 ljudi, ker pa med povabljenci ne bi bilo nekatreih sorodnikov, dvomim da bo taka poroka možna... Nisem jz tista romantična dušica, ki celo življenje sanja o beli obleki, a-a, sploh ne.
Ko že vsi pišete za starše, moja dva sta se poročila pri 27-ih (mami) in 29-ih (ata), jz sem prišla 2 leti pozneje. V zakonu jim nič ne manjka, mata kr dost idealen zakon, samo vseeno si zase želim da bi v nekaterih zadevah v svojem zakonu ravnala drugače kot moja2.
Drugač pa neke velike fešte ne mislim delat, najraje bi jo naredila nekje, če že, kjer bi bili povabljeni samo ljudje, ki mi veliko pomenijo, bilo bi jih max. ene 40 ljudi, ker pa med povabljenci ne bi bilo nekatreih sorodnikov, dvomim da bo taka poroka možna... Nisem jz tista romantična dušica, ki celo življenje sanja o beli obleki, a-a, sploh ne.
Ko že vsi pišete za starše, moja dva sta se poročila pri 27-ih (mami) in 29-ih (ata), jz sem prišla 2 leti pozneje. V zakonu jim nič ne manjka, mata kr dost idealen zakon, samo vseeno si zase želim da bi v nekaterih zadevah v svojem zakonu ravnala drugače kot moja2.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz bi se pa poročila 29. aprila 2011, v Westminsterski opatiji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov