Pri kolikih letih ste/bi se poročile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja vsak člove ve zase kaj želi in kaj mora skos dat (žuri,...).
Poznam eno, ki se je poročila pri 23 letih pa sta bla stipom skupaj šele pol leta...sedaj sta poročena 3 mesece pa jima laufa...seveda so bli domači šokirani...
Poznam eno, ki se je poročila pri 23 letih pa sta bla stipom skupaj šele pol leta...sedaj sta poročena 3 mesece pa jima laufa...seveda so bli domači šokirani...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tigi, meni se zdi absurdno razlagati, da nekomu, ki je skupaj komaj 9 mesecev, laufa...
Vprašanje je, ali bo njuna zveza ''laufala'' tudi čez recimo 10 let -če bosta takrat seveda še skupaj.
Vprašanje je, ali bo njuna zveza ''laufala'' tudi čez recimo 10 let -če bosta takrat seveda še skupaj.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
joj zdej si pa tko povedal/ povedala? kot da je poroka nekaj najbolj bednega omejujočega in nezabavnega škoda da maš tako mnenje, meni je s partnerjem lepo, uživava se ne omejujeva in ne čutim da bi se rabla izživet.
no drgač pa jst se ne bom poročila. mojadva pa sta se poročila pri 27ih, mami je pa že bla noseča
no drgač pa jst se ne bom poročila. mojadva pa sta se poročila pri 27ih, mami je pa že bla noseča
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Jaz se nisem porocena, lahko pa povem, da se bodo se v tem letu porocile kar 4!! moje bivse sosolke (stara trenutno sem pa 20 let, pa tri od teh sosolk so ali nosece ali ze imajo otroke).
Ob poroki je bila moja mami stara 21, oce pa 33 let. Moj 4 leta starejsi brat je bil takrat ze v maminem trebuhu, nato sem na sceno prisla se jaz Takrat so ju zaradi 12 letne razlike baje nekateri cudno gledali, a jima se danes super funkcionira.
Ob poroki je bila moja mami stara 21, oce pa 33 let. Moj 4 leta starejsi brat je bil takrat ze v maminem trebuhu, nato sem na sceno prisla se jaz Takrat so ju zaradi 12 letne razlike baje nekateri cudno gledali, a jima se danes super funkcionira.
What's the story, morning glory?
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
bla zaročena pr 17ih ... kaj mi ni blo jasn?? takrt sm se imela namen poročit pr 19ih, ampak me je hvala bogu srečala pamet in sem razdrla zaroko. sicer sva bla pol še skupej kšne pol leta s tistim fantom, ampak od takrt, kt sm rekla, da se nočem še poročit pr 19ih, je blo vse drgač. sicer pa če zdj razmišlam, se vrjetn ne bom poročila (če ne bo partner tolk zlo za to). aaaa otroka bi pa imela čim prej v roku dveh let
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
hm jaz še ne razmišljam o poroki, bi blo treba prvo enga tipa najdit
Drugač sta se pa moja poročila, ko je blo mami 23, atijo pa 24 let.Malo manj čez leto sem jaz prišla na svet, čez 3 pa še moj bratec.
Drugač sta se pa moja poročila, ko je blo mami 23, atijo pa 24 let.Malo manj čez leto sem jaz prišla na svet, čez 3 pa še moj bratec.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
metuljčica* napisal/-a:Tigi, meni se zdi absurdno razlagati, da nekomu, ki je skupaj komaj 9 mesecev, laufa...
lahko ja in lahko ne.Ni nobenega pravila tukaj in nič ni rečeno, da se bo ta zveza hitro končala.
lahko si skupaj deset let in se poročiš, pa se potem po letu dni ločiš ker pač več ne gre.To je čist relativno in nevem kje ti tukaj vidiš absurd.
če ti laufa v tem momentu ti laufa, zakaj ti pa nebi?Če pa ne bo laufalo več pa pač ne bo.lahko pa bo, zavedno...
drgač pa ne, nisem še ne zaročena, ne poročena.kdaj pa bom, pa ne vem, odvisno kdaj bo zbral denar za veeelik diamantni prstan
zanekrat sva še na vsak svoji koruzi in tko sva lahko tud še naprej, trnutno.če bi me pa hotel ožent, se bi pa oženila, seveda sem pa še mlada in imam še cajt...
Prvi neprebran prispevek • 121 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov