Pri kolikih letih ste/bi se poročile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
incognito napisal/-a:Poročila se bova letos; on 31, jaz 25.
čestitke!!
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
CaliLove* napisal/-a:midva se bova porocila cez en teden, jaz 26, on 31
uh, same mladoporočenke so tule
ČESTITKE tudi vama!!
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Poroke si ne želim, otroka bi pa imela pri 35-ih, če sploh, saj si ga nikoli nisem želela, tudi trenutno si ga ne in vprašanje, če si ga kdaj bom. Verjetno je vse odvisno, od tega, če imaš ob sebi osebo, ob kateri tako začutiš...jaz do zdaj še nisem spoznala takega.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Midva sva se v soboto zaročila, poroka bo pa verjetno šele naslednje leto spomladi saj bo najina hčerka to leto še premajhna za take ceremonije, jaz se pa tudi želim poročiti v toplem vremenu. Stara bova pa takrat on 30 jaz pa 29.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Uf, fajn je blo. Sva si privoščila en super wellness paket z večerjo na Bledu. Večerjo sva imela najprej in ko sva pojedla je iz žepa privlekel škatlico in me vprašal Sicer pa sva se midva o poroki pogovarjala že veliko prej, tako da je bila to samo še uradna potrditev
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
pri 15ih sem si mislila, da se bom poročila pri 20ih, pri 20ih sem si mislila, da se bom pri 25ih, zdaj pri 25ih si mislim, da se bom pri 30ih, pri 30ih si bom mislila, da se bom pri 35ih....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]