Pri kolikih letih ste/bi se poročile?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Čestitke...pa imejta se res lepo saj je vajnin dan ter veliko sončka na ta dan ter v vajinem skupnem življenju...
Prilakujemo eno vajino fotko...
Mene zanima kaka boš
Prilakujemo eno vajino fotko...
Mene zanima kaka boš
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
no moja 2 sta imela maja letos 28 obletnico poroke, poročila sta se pri 20ih. za mene pa najraje ne bi omenjala(pri 19ih), ker ne štejem kot pravo poroko, tista prava še me čaka(upam), če je ne bo nikoli, pa tudi prav.
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
BaUcYkA napisal/-a:no moja 2 sta imela maja letos 28 obletnico poroke, poročila sta se pri 20ih. za mene pa najraje ne bi omenjala(pri 19ih), ker ne štejem kot pravo poroko, tista prava še me čaka(upam), če je ne bo nikoli, pa tudi prav.
Pri 19ih si se poročila? Lahko vprašam, zakaj to ne šteješ kot pravo poroko (a je bilo brez tiste fešte ali kako)? Moja teta se je tudi poročila zgodaj, mislim da pri 20ih, nisem sigurna. Sicer je ločena, zdaj pa več ni poročena, ampak že 20 let živi na koruzi s partnerjem.
Live blonde or die trying.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
majaoko napisal/-a:Jaz se pa poročim 25.8. stara sva pa oba 23
čestitke, čestitke, čestitke
jaz sn se prvič poročila pri petih letih... takrat sm si naredla sanjsko poroko in še zdaj mam slike in narisano sanjsko obleko. v realnosti pa še nisem poročena, vem pa da sta se moja mami in ati poročila, ko je bil ati star 18 in mami 24...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
BeA napisal/-a:Poročila sem se pri 19-ih, Luke pa jih je imel takrat 24. Po petih letih (ko sm jih mela 24) sva dobila najina otročka, zdj pa sva poročena že 7 let. 7 super, norih, zaljubljenih let
Lp
Uuau BeA tebe pa že dolgo nismo brali ... Se pa še vedno spomnem vajinih dogodivščin v nosečnosti in izbiranja imen (za fantka sta namreč izbrala moje najljubše ime, ki sem ga takrat napisala oz. ime mojega takratnega fanta )
Čestitke pa tut tebi Maja ... uau, prou lepo to slišat, da bomo spet mel eno porokco!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Hvala vsem za čestitke in lepe želje...
Se mi zdi, da se danes zlo redki poročijo pri teh letih kot se bom jaz...Učsih so se pa poročali veliko prej. Imam kar nekaj stricov in tet, ki so se poročili pri 18, 19 itd.
Se mi zdi, da se danes zlo redki poročijo pri teh letih kot se bom jaz...Učsih so se pa poročali veliko prej. Imam kar nekaj stricov in tet, ki so se poročili pri 18, 19 itd.
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Moja sestra se je poročila pri 21 letih, njen mož pa je biu takrat star 33! Imela sta že punčko, ki je bila stara par meseceu. Zdaj pa je že drugič noseča in bo še veselo!
Ko sta se odločila za poroko sta bila skupaj 4 leta. Poroka ni bila običaja. Ni hotela takega "buma" in je blo vse bolj na hitro vendar še vedno nepozabno!
Tudi sama ne bi komplicirala s ceremonijo celotne poroke!
Ko sta se odločila za poroko sta bila skupaj 4 leta. Poroka ni bila običaja. Ni hotela takega "buma" in je blo vse bolj na hitro vendar še vedno nepozabno!
Tudi sama ne bi komplicirala s ceremonijo celotne poroke!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zavidam ti...jaz bi se tudi rada poročila...Upam, da se bom pred 26 letom...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mene pa zanima, kam se vam tko zlo mudi?
Js si ne predstaulam, da bi se pr mojih letih (in še par let gor) poročila .
Mam kolegico, k se je letos poročila. Ženska je itak že u sredni sanjala o obleki pa ohceti (in se zaročila s tipom, k ga je mela sam zato, da je loh rekla, da ma fanta) in zdej, k ma moža (usa ponosna uporabla to besedo) pa je noseča, se je dvignla nekam ke gor (roko na srce, bejba u lajfu ni dožvela ničesar, ni potvala, ni hodila vn, ni počela NIČESAR in ji predstaula poroka višek usega) ... in mi je totalno smešna, k se ma zdej za blazno odraslo (pa je daleč od tega), žvi pa u njegovi otroški sobi pr njegovih doma .
Mojedva sta mela letos 25 obletnco poroke, mami je bla ob poroki stara 30, fotko pa 23 .
Js si ne predstaulam, da bi se pr mojih letih (in še par let gor) poročila .
Mam kolegico, k se je letos poročila. Ženska je itak že u sredni sanjala o obleki pa ohceti (in se zaročila s tipom, k ga je mela sam zato, da je loh rekla, da ma fanta) in zdej, k ma moža (usa ponosna uporabla to besedo) pa je noseča, se je dvignla nekam ke gor (roko na srce, bejba u lajfu ni dožvela ničesar, ni potvala, ni hodila vn, ni počela NIČESAR in ji predstaula poroka višek usega) ... in mi je totalno smešna, k se ma zdej za blazno odraslo (pa je daleč od tega), žvi pa u njegovi otroški sobi pr njegovih doma .
Mojedva sta mela letos 25 obletnco poroke, mami je bla ob poroki stara 30, fotko pa 23 .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jaeni so pač radi oženjeni
men tud ni nevem neka karira in kajjestvemšekajvse prej preden se poročim...tud jst bi v zakonski in družinski jarem že zdej skočila če bi mela kšno možnost...nevem, eno smo pač bolj družinsko delani in nam to čist sede...
no, nikakor pa se nebi poočila da lahk rečem da sem poročena..ampak iz ljubezni, seveda.
men tud ni nevem neka karira in kajjestvemšekajvse prej preden se poročim...tud jst bi v zakonski in družinski jarem že zdej skočila če bi mela kšno možnost...nevem, eno smo pač bolj družinsko delani in nam to čist sede...
no, nikakor pa se nebi poočila da lahk rečem da sem poročena..ampak iz ljubezni, seveda.
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jaz tudi še nisem poročena...in glede na to, da sem na novo v vezi, verjetno še en lep čas ne bom. Je pa tudi res, da mi poroka ne pomeni višek ljubezni in odraslosti. Če bo, bo skromna in preprosta, če jo ne bo, nič ne de.
Moja mami se je poročila pri 35-ih letih in oči pri 25-ih ga je uhopsala!
Moja mami se je poročila pri 35-ih letih in oči pri 25-ih ga je uhopsala!
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Mojedva mata pa glih dons 20 obletnico poroke wiijuu zvečer bom sama doma , ker gresta na večerjo. Poročila sta se pa, ko je bla mami stara 21 , oči pa 23.
No jst pa (še) nism poročena. Bi se pa poročila tm nekje pri 27 Se mi zdi to tko lepa številka, idealna za poroko...otročka bi mela pa pol čez kak let al pa dva, da bi še mal uživala v samskem zakonskem življenju .
No jst pa (še) nism poročena. Bi se pa poročila tm nekje pri 27 Se mi zdi to tko lepa številka, idealna za poroko...otročka bi mela pa pol čez kak let al pa dva, da bi še mal uživala v samskem zakonskem življenju .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov