preverjanje...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Glej, js sm bla skor ista. Nonstop sm težila, samo da iz malo drugačnega razloga. Uživala sem, ker sem ga imela non stop pod kontrolo, on me pa je imel toliko rad, da je to dopuščal. Sčasoma sem postala že tako nemogoča, da sem že sama sebi ša na jetra.
Skratka, kar hočem povedat je, poskusi se čimbolj brzdati, če ne mu bo slej ko prej prekipelo.
Skratka, kar hočem povedat je, poskusi se čimbolj brzdati, če ne mu bo slej ko prej prekipelo.
- veca_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2009
mu je ze prekipelo zato sva pa tudi zdaj narazen.Niti slisiva se vec ne. Vem zgubila sem ga zavedno in to me full boli. Vse bi dala da sva lahko skupaj vendar on pravi da je koncano in da se nebova pobotala.Pravi da sva si prevec grdih besed izrekla in da ce jaz nebi bla taka, bi se nekak slo vendar ne,..trmarila sem in kao zdj pa mas. Fertik je kot on pravi.
Kako naj se sprijaznim s tem,...nemorem,..prevec mi pomeni
Kako naj se sprijaznim s tem,...nemorem,..prevec mi pomeni
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
veca_ napisal/-a:on je men skoz govoril da sem po nepotrebnem ljubosumna, vendar ena malenkost me je zmotla in sem mu povedla in to je bilo to.Skregala sva se in on se je odlocil da greva narazen, pravi da mu ni mus tega prenasat in da je najbolje za oba da greva narazen. Od tega je zdaj ze 12 dni in iz dneva v dan mi je tezje ker vem da sem naredila napako. Popravit je nemorem ker on pravi da ce mi da se eno priloznost da se boji da ga bom spet razocarala in da je to to. Ne morem s pomirit s tem ne vem vec sama kaj naj storim.Zelo mi je tezko ipak 6 let ni malo, in vse upe sem vlagala vanj in v najino vezo.Kako naprej ne vem,...
nočem te spravljat v hujši obupkot ga že maš,sam če se je on nalepem odloču da 6 let vrže stran pol je bil mentalno že dolgo ven iz vajine zveze.no vsaj jaz tak mislim...ne poznam ne tebe,ne njega in ne morem zagotavljat.sam če si ti rekla,da te nekej moti in je tip zarad tega popizdu pol ne vem...ne vem nit kaj je blo med vama...sam pol ti sama nisi dejansko kriva.sam misnla,da si mu skos za vrat dihala...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kdo je na strani