preverjanje...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 11. Sep. 2008 15:22

eh, jst sm tud zadnje dneve mela filing da mi nekej skriva. in učirej sva mela ress fajn prepir. . . in nakako sva rešla. samo useeno.. nvem.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Sep. 2008 16:31

mah da sm čist mirna niti ne bom rekla, sam itak ne morm nič nardit glede tega..sam upam loh, da cen to kar mava bol k svoj računalnik :roll: nekak sm mnenja, da če kej dela za mojim hrbtom bom že ugotovila, tko k sm vedno...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 11. Sep. 2008 17:33

v vezi prvo kar je in kar mora bit, je zaupanje...in ce tega ni, ni tudi veze! mislim ta je lahko, ampak bo slej ko prej propadla. Jaz sem svojega dolgo casa preverjala kje je, s kom je, kaj dela, itd. In bolj kot sem to delala, bolj sva se oddaljevala drug od drugega. Na racunalniku sem mu brala pogovore iz MSN-ja, pa SMS-je na telefonu...NAJVECJA NAPAKA, kar sem jih naredila. Se zdaj mi je zal, ampak kar je, je. Sva razcistila. Tudi jaz sem nasla sumljive pogovore...ampak, ce nebi gledala, nebi nic vedela, in vse bi bilo po starem. Ceprav, tisto meni in marsikomu drugemu "sumljivo" je bila cisto nedolzna stvar. Ko sem mu povedala, kaj sem videla, je odreagiral zelo razburjeno, ampak ga razumem, bolj kot vse ga je zmotilo to, da mu ne zaupam. Potem sem se vprasala, kaj pa, ce bi on tako gledal za mano, kaj jaz delam, skom sem zunaj,...Tudi meni nebi bilo lepo, odreagirala bi enako. In kar ne zelis sebi, ne delaj drugim.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 12. Sep. 2008 10:25

Ja mala., če bo šlo tako naprej bo vajina zveza propadla. Osebne izkušnje na žalost :wink:

Ravno danes zjutri sem pogledala njegova sporočila, ker je v zadnjem času zelo zgubil zaupanje pri men, ker sem zvedla da mi je lagal in skrival nekatere stvari. Ne vem, če bo šlo tako naprej, saj ni več zaupanja med nama. Če se bo hotel, po enem mesecu in pol pogovorit, vredu. Drugače bo moglo bit na žalost konec.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 12. Sep. 2008 19:25

Pogovori o sexu, "prjatelce, pomenki po telefonu...groza!Nekej podobnega sm doživljala v prejšnji zvezi, v keri pa itak ni nč štimalo.Tip je hodu na simobilov chat, kjer je blo vsega.Pa od teh bab s kerimi se je menu je dobival tud fitke...pa ne sma face ampak tud spolnih organov, kar pa mi je tud brez slabe vesti tud začel kazat.ko sm ga vprašala, da kdo so te punce je reku da kao frendice.sam nism neumna...ne bo frendica zasedenem modelu poslala svoj akt.pol smo pa počasi pršli do dejstva od kod je to pršlo.sm ga napizdla, da kaj sploh daje cifro pa prav da za foro in da mu ženske sam eod sebe pošiljajo fotke.Ma najprej sm vrjela...pol pa enkrat tip čisto slučajno pozabi telefon doma pa sm malo preverla.kot bi tud vsaka.pač sam hotla sm vedet v kerem grmu se skriva zajec.malo sm sms-je preverjala(poslane in prejete)in sm bla totalno šokirana!on je sam ženske nažiral za slike.one pa bedaste pa jih pošiljale.pa veste kake jim je pisal...da bi saj meni kaj tak lepega reku!pol smo pa še na msn-je tud poslane in prejete šli...in kolk je zatrjevala, da on nč ne pošilja...vidla sm marsikaj.pa kr z eno parih se je menu...in meni naenkrat živc poču ko je eni napisal sms da se kao ne more pogovarjat, ker frendica spi pr njemu)jaz mišljena kot frendica).to me je zdrmalo do konca, da sm ga dobesedno izsilila za cifro od te ženske.sm jo tak lepo napizdla...njej pa nč jasn kaj je.pol sva se slišali in sem ji lepo povedala, da kaj je narobe in tako se je začel še dodatno odvijat ta klopčič.pa kak ji je nalagal stavri o sebi...ma ne moreš...sm ji vse povedala po resnici in se mi je začela opravičevat...sam je rekla, da ni potrebe, ker nism jaz kriva.tipa sm pa kmal za tem odkantala.naj uživa s svojimi lejlami in suni...ma ne moreš da verjameš!!!
Uporabniški avatar
le5ncchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2008
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a le5ncchy » 17. Sep. 2008 10:07

1x bo meu zagotov dost. Mela sm podobne probleme, pa sm se zelooo popravla :oops: :oops: Tko, da sem se začela zavedat njegovim tipičnih moših napak, katerim se ne da izognt. Mal razmisl, če bi ti storila isto kot on, pa ko ti 1x LEPO pove in razloži , kar te nanjemu muč, mu dej mir pa zadihej. Če se bo pa v tej smeri s5 pojavlo kej podobnega, lahko napoveš mal razočaranja itd.. Samo brez nepotrebnih izpadov. Vse se da. :cool:
Uporabniški avatar
Anja86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja86 » 17. Sep. 2008 13:02

mala. napisal/-a:Že lep čas spremljam ta forum in sem se sama odločila, da se prijavim in zaprosim za nasvet...

Težava je v tem...s fantom sva že 2 leti in pol skupaj...imava se zelo rada in nekako oba čutiva, da bi lahko bilo to to...ampak pri sebi vidim en problem...sem izredno ljubosumna in jezava, zato ga venomer preverjam mu težim in ga s tem spravljam ob živce...ko se skregama in nato pobotama, jaz še kar nemorem odnehat in ga naprej izzivam, mu kar naprej nekaj mečem pod nos, dokler se končno ne umirim...težava je v tem, da sama preveč razmišljam in me neka stvar, ki sma jo že zdavnaj razrešila kar naprej jezi...imam občutek, da se lahko ravno zaradi tega skrha najina zveza, kar pa seveda nočem...kaj se kateri to tudi dogaja, da kar nemorete pozabit kakšnega problema in to kar naprej obujate in se zaradi tega kregate?? je bil že pri kateri to vzrok, da vas je partner zapustil?? kako naj končno umirim živce in utišam dvome v sebi??

V bistvu imam podoben problem, s tem da je najina zveza še čisto sveža. Priznam, da delam napake, ko ga sprašujem: kdo, zakaj, kako, na kakšen način ipd.... in vem, da sem včasih preveč ljubusumna, ampak tudi on ni biser in dela podobne napake. Zavedam se, da ga s tem živciram in enkrat mi je rekel, da se nebo dobro končalo, če bom nadaljevala s tem. Pomoje pomaga dobra skupna komunikacija, zaupanje, pogovor, prilagajanje, sklepanje kompromisov, delanje na lastni osebnosti-kot so druge napisale-vse kar vaju dodatno krepi in izpopolnjuje.
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 17. Sep. 2008 13:14

Hvala bogu, da sem z moškim, ker so tej v večini veliko bolj skulirani.

Da bi mene moj postavljal na zatožno klop in me za vsak moj izhod in prihod grdo gledal ter se en teden mulal, ker sem popoldne šla na kavo s sošolcem, bi znorela že prvi dan in ne bi čakala na čudežno preobrazbo leta in leta.

Imate res zelo zelo potrpežljive tipe.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 17. Sep. 2008 13:36

Anja86 napisal/-a: Pomoje pomaga dobra skupna komunikacija, zaupanje, pogovor, prilagajanje, sklepanje kompromisov, delanje na lastni osebnosti-kot so druge napisale-vse kar vaju dodatno krepi in izpopolnjuje.

Predvsem pomaga, da se človek skuliran in sam s seboj razčisti, kaj sploh hoče od življenja. In dojame, da je zveza samo en segment življenja, ne pa bistvo in smoter našega obstoja.
Potem lahko tudi zdržiš 20 minut brez fantove družbe in ne letiš tako v Priznam, da pisat, da ga pogrešaš in da šele zdaj veš, da ga res ljubiš, ko sta ločena.
(ne leti nate, je čisto splošno napisano)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 18. Sep. 2008 16:48

julia, napisala si čist tak kot je in to kratko in jedrnato.pač tud fanti rabijo cajt zase s svojo družbo, kakor tudi mi.samo oni za razliko od nas hitreje pridejo domov.jaz vem zase, da ko grem s kolegicah na kavo, da me ni tud po 3 ure in več nazaj, on pa pride v roku največ 1 ure.redkost je, da pride pozneje.zgodlo se je tud, da sm po popoldanskem šihtu šla s sodelavko sam na pivo, pa sem domov prišla v sitnih satovih čist nažgana, pa mi ni nč reku.enostavno, če je človek skuliran in ma pr sebi vse pošlihtano lahk zveza traja brez nesoglasij in kreganj ter postavljanj na zaslišno klop.kje si bil s kom, kaj si delal, kaj si pil in podobna sranja sam zvezo uničujejo,to preverjanje je sam ena tempiranih bob, ki utripajo in čakajo trenutka, da bodo eksplodirale.
sam čudim se enem nekdanjem kolegu, da trpi oz je trpel take scene, ki mu jih je delala punca(sedanja žena).kamorkoli je šel ji je moral do potankosti povedat kam gre, s kom, kdaj se vrne.in ne morš vrjet, le je zamujal 5 minut ga je že klicarla in mu cmerla v telefon, da ji je dovgcajt pa da ne more bit sama brez njega.pa še vmes ga je zihr 10krat klicala in preverjeala v keri gostilni se nahaja, kera kelnarca dela itd.pa da ti se sfuzla.pol je ženska nenačrtovano zanosla in šele tu so se začele prave pizdarije,ko so ji poleg njenih čudnih muh delovali še hormoni.enkrat smo se dobli s klapo v kafani(tud miki je biu vmes)in se malo zezali.on pa naj bi po treningu šel domov.pač srečal je družbo in se odloču, da si malo živce spočije od vsega.pa mi pijemo in mu cinca telefon pa se ni hotu oglasit.pol, čez kako uro od tega smo se odpravlali domov in pred gostilno je pred mikitovim avtom stala njegova in je začela histerično tulit, da kak jo lahk pusti samo v tem stanju(noseča pa je bla kaka 2 mesca)in hodi kelnarce okoli gledat pa take.pa še grozla je, da bo šla peš domov k staršem nazaj živet v nekaj km oddaljeno vas.on se je sklapan vsedel v avto in se odpeljal domov z njo.ma jaz sm krepavala od smeha!pol pa je model drug dan enmu frendu povedal, da se ji je vtrgalo in sta skupaj z njegovo staro mamo šli po mestu od gostilne do gostilne in iskali njegov avto, sam stara mama se je na sredi poti odpravila nazaj tista kokoš pa nadaljevala iskanje.pa tud s tem modelom štorija.grem s frendom skup iz nočne pa srečava še mikita, ki pa je delal v sosednji firmi in je bil v naši izmeni.pa gremo skup na pir.6:20...telefon zvoni...ženska cmeri, da naj pride takoj domov, ker mu je prpravla za jest in da bo vse vrgla čez okno.svašta...
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a veca_ » 13. Jan. 2009 17:17

evo js sem mela isti problem in me je zapustil po 6 letih veze...i evo zdaj trpim se jocem,...ubija me misel da nisva vec skupaj,...vendar ne morem ga vrniti tudi ce bi zelela,...ne gre
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 13. Jan. 2009 21:28

ojoj...ta pa je huda...čak pa ti si bla kriva za konc?
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Jan. 2009 21:42

ubistvu se ze zavedas problema...to je ze pol resitve;)... probaj se vsakic ko ga bos hotla poklicat in zaslisat kje se nahaja uscipnit al kaj takega in sama sebi prepreci to pocet...scasoma se bos ziher odvadla :wink:

vse je v glavi, kar takoj gutov ne bos mogla nehat ampak tko scasoma pa ziher..pa se njemu razlozi nov podvig in te bo ziher skusou spodbujat in ti pomagat
Zivljenje je piskotek!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 13. Jan. 2009 21:45

ma ubistvu je to preverjanje tak dvorezen meč, ok sj zaupanje gor dol pa use, sam nvem kaj pa če te vara pa nvemkaj use počne za tvojim hrbtom, če kej slutš je pomoje bolš kej prevert ker se dostikrat izkaže da je res kej za tem... jz zaenkrat še nism mela potrebe po kakšnem preverjanju tko da je super :D
veca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a veca_ » 13. Jan. 2009 21:50

on je men skoz govoril da sem po nepotrebnem ljubosumna, vendar ena malenkost me je zmotla in sem mu povedla in to je bilo to.Skregala sva se in on se je odlocil da greva narazen, pravi da mu ni mus tega prenasat in da je najbolje za oba da greva narazen. Od tega je zdaj ze 12 dni in iz dneva v dan mi je tezje ker vem da sem naredila napako. Popravit je nemorem ker on pravi da ce mi da se eno priloznost da se boji da ga bom spet razocarala in da je to to. Ne morem s pomirit s tem ne vem vec sama kaj naj storim.Zelo mi je tezko ipak 6 let ni malo, in vse upe sem vlagala vanj in v najino vezo.Kako naprej ne vem,...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov