preverjanje...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
positive vibration napisal/-a:Sicer pa...vsake tolko časa mu obrnem maile, telefon, spletne strani...pač se potem bolj pomirjeno počutim.
a pa to z njegovo vednostjo, a za hrbtom?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- mala.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2008
tudi jaz vsake toliko časa obrnem njegove emaile,msn, fon... včasih z njegovo vednostjo, včasih tudi ne....nekak si s tem pomirim dvome v sebi, če vidim da ni nič... vglavnem ne razumem kaj bi bil vzrok fantovega vedenja, da izvem da si je pisal z ono punco, on pa mi trdi, da vse ni res, da do nje nič ne čuti, ni mu všeč...itd. a zakaj mi jo je pa tako skrival? in ne, ne grozim mu tako...edino opozorim ga, da če izvem za to, da je med nama itak konec.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 29. Okt. 2009 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
~NIA~ napisal/-a:jst bi zanalašč šla na ona-on.com, poiskala cifro od prvega tipa k bi mi pršu pod roke pa mu pisala smsje.. alpa še bolš, kšnmu bivšmu bi začela pisat dokler ta tvoj tip ne bi dojel kako se ti počutiš.
.
ja najboljše je da se mu maščuješ,da ja še bol zvezo ohromiš,da ima še en razlog več za nepotrebno kreganje. Najbolše da pozabiš na problem in začneš razmišlat o maščevanju---- ne.
če si tip piše z drugo, pa z bivšo pa ti skriva...ne vem no..nekaj ne štima to je dejstvo. in ti moreš pogruntat kaj ne štima,ker drugače bota šla samo še navzdol,oz ti boš šla. potem pa ti bo vedno prineso pozornost in ti boš za dva dni pozabla. preprosto vprašaj ga s kom si piše,zakaj. pa bivša??če ga ona ne jeb* več,potem on nima kaj iskat pri njej. rekla si da sta enkrat skoraj končala zaradi nje,ker naj bi bil ljubosumen?? potem sta skoraj končala zaradi njega in ne nje. že to ti nekaj pove.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
positive vibration napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:a pa to z njegovo vednostjo, a za hrbtom?
Ah, saj to pa se mimgrede naredi. Med vožnjo, npr. se mal poigram s telefonom...me vpraša, komu pišeš, pa rečem, nobemnu, mal gledam kaj maš kaj gor...pač nimam tipa, ki bi bil alergičen na telefon Tak da vem, če naenkrat bo, je že to znak, da nekaj ne štima.
A se ti zdi to vdiranje v zasebnost?
Meni se ne zdi. Nima mi kaj za skrivat.
ne sej kokr sta zmenjena.. moj tip je mal bl alergičen na take stvari, js pa isto.. zej če njega ne moti, ni panike.. sam se mi zdi pa brezplodno.. glede na to da ve da mu brskaš po smsih.. se ti ne zdi, da če bi kej takega pošiljal, ali prejemal, bi že zdavnaj zbrisal, predn bi ti to vidla?
vdiranje v zasebnost bi blo pa v primeru, če bi to naredla, ko gre on na wc.. pa da bi dobro vedla, da se on s tvojimi dejanji ne strinja..
tisto, pa da ti nima kej za skrivat.. js sm za to, da ima vsak človek lahko skrivnosti, v kolker se le te ne tičejo partnerja..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Moj je biu na začetku grooooozzza ljubosumn. in to na mojega najbolšega prjatla. šele potem ko je zvedu da se on mal zanima zame. stalno je biu neki on umes, sva se kregala zrat tega, zto sm poskušala prekint na nek način stike. vem da ni prou, . .
Sm pa jst zdej zadnje čase ful neki.. čudna.. in mu postauljam tud neka čudna uprašanju. Nevem, mi daje neke čudne filinge. buo
Sm pa jst zdej zadnje čase ful neki.. čudna.. in mu postauljam tud neka čudna uprašanju. Nevem, mi daje neke čudne filinge. buo
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*hox* napisal/-a:Js mal povrtam, ko začutim / vidim kaj sumljivega.
Me too. In pol vedno najdem neki zarad kerga se kregava pa čeprou ( učasih ) ni nič.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Midva si nikoli nič ne preverjava mobitelov in mailov... Mene bi res motilo, če bi mi. Pa ne zato, ker bi kaj skrivala, ampak ker bi se mi zdelo, da mi ne zaupa, če bi mi to pregledoval... Pa rada imam zasebnost pri teh stvareh. Še pogovarjat se grem po telefonu ponavadi v drugo sobo, če je možno. Pa ne zato, ker bi mu kaj prikrivala, ampak zato, ker npr. ne morem pred njim komentirat vsega, kar mi kakšne prijateljice zaupajo... ker če zaupajo kakšno skrivnost meni, še ne pomeni, da jo hočejo tudi njemu zaupat. Včasih me zafrkava, da se počuti kot v filmu Mr. and Mrs. Smith. Pa vem, da me ne sumi, da bi ga varala... Je preveč samozavesten za to in jaz mu še prevečkrat povem in pokažem, kako ga ljubim.
- minny90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Trst
mala. napisal/-a:Že lep čas spremljam ta forum in sem se sama odločila, da se prijavim in zaprosim za nasvet...
Težava je v tem...s fantom sva že 2 leti in pol skupaj...imava se zelo rada in nekako oba čutiva, da bi lahko bilo to to...ampak pri sebi vidim en problem...sem izredno ljubosumna in jezava, zato ga venomer preverjam mu težim in ga s tem spravljam ob živce...ko se skregama in nato pobotama, jaz še kar nemorem odnehat in ga naprej izzivam, mu kar naprej nekaj mečem pod nos, dokler se končno ne umirim...težava je v tem, da sama preveč razmišljam in me neka stvar, ki sma jo že zdavnaj razrešila kar naprej jezi...imam občutek, da se lahko ravno zaradi tega skrha najina zveza, kar pa seveda nočem...kaj se kateri to tudi dogaja, da kar nemorete pozabit kakšnega problema in to kar naprej obujate in se zaradi tega kregate?? je bil že pri kateri to vzrok, da vas je partner zapustil?? kako naj končno umirim živce in utišam dvome v sebi??
hmm...umiri se..razmisli...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*hox* napisal/-a:Podpis. Se odvajam. Zaenkrat uspešno.
Jz pa zaenkrat neuspešno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Roberta R. napisal/-a:.. sam se mi zdi pa brezplodno.. glede na to da ve da mu brskaš po smsih.. se ti ne zdi, da če bi kej takega pošiljal, ali prejemal, bi že zdavnaj zbrisal, predn bi ti to vidla?
Se strinjam. Nikoli ne moreš najti dokaza, da te tip ne vara. Msg je zbrisan v pol sekunde, bejbo lahko shrani pod drugim imenom, lahko ima še en e-mail račun odprt,... če začneš tako razmišljat, lahko kar takoj obesiš faks na klin in cel dan špilaš zasebnega detektiva.
Dodaten problem je pa to, kar je omenila p!ka, da hitro najdeš kakšno "sumljivo" zadevo, ki se sicer na koncu izkaže za popolnoma nedolžno, samo vseeno sproži neprijeten pogovor ali celo prepir.
In vsaj zase lahko rečem, da se res ne bi hotela pred tipom zagovarjat zaradi vsakega smsa, v katerem me prijatelj ljubkovalno pokliče s pomanjševalnico mojega imena ali pa mi reče srce (tako sicer kliče vse svoje frendice, ampak moj tip tega pač ne more vedet in bi se mu to lahko zdelo čudno)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov