preverjanje...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 10. Sep. 2008 16:40

jullia_ napisal/-a:Dodaten problem je pa to, kar je omenila p!ka, da hitro najdeš kakšno "sumljivo" zadevo, ki se sicer na koncu izkaže za popolnoma nedolžno, samo vseeno sproži neprijeten pogovor ali celo prepir.
In vsaj zase lahko rečem, da se res ne bi hotela pred tipom zagovarjat zaradi vsakega smsa, v katerem me prijatelj ljubkovalno pokliče s pomanjševalnico mojega imena ali pa mi reče srce (tako sicer kliče vse svoje frendice, ampak moj tip tega pač ne more vedet in bi se mu to lahko zdelo čudno)

Evo točno to sm mislna. Mi kr malo najejo žiuce taki mesiči pa čeprou vem, da ne bi smela delat galame za usako stvar. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 10. Sep. 2008 16:41

Jst sm ista :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Sep. 2008 16:46

Ja evo, tak sms tipu itak ne pomeni nič (če bi res mutil, ga verjetno ne bi shranil), ti pa skačeš v luft in se kregaš. A ne naredi to večje škode? Tukaj pomoje res ne moreš njegovih frendic krivit, da vama probleme delajo.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 10. Sep. 2008 16:50

jullia_ napisal/-a:Ja evo, tak sms tipu itak ne pomeni nič (če bi res mutil, ga verjetno ne bi shranil), ti pa skačeš v luft in se kregaš. A ne naredi to večje škode? Tukaj pomoje res ne moreš njegovih frendic krivit, da vama probleme delajo.

Kaj v vsaki temi me moreš obrest ? :) Sm napisala, da vem da delam narobe in da se poskušam popravit. Kaj ni to že neki ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Sep. 2008 17:13

Mah sej sploh nisem hotela pisat o tebi osebno, letelo je pač na splošno na trditev, da je fajn in koristno preverjat. Sori :)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 10. Sep. 2008 20:22

Jao ženske...Vam dogaja!Sam to mate zihr kake frustracije iz kake prejšnje zveze oziroma res tipom ne zaupate dost.To je res bedarija,ker če se hoče tip al pa ženska skurbat to lahk naredi kadarkoli ni kjerkoli.Preverjanje je tud pomankanje samozavesti.Lejte...Razumem vas...Sm mela tud sama podobne probleme.Enostavno nism zaupala bivšim fantom.Preverjala sem jih in jim težila zarad česar so se začele tud veze krhat in so seveda počle, sam ne samo po moji krivdi, seveda.Ne vem, zakaj je tak, da smo take, da rade težimo, ampak to nam je izgleda prirojeno.Pač strah, kar je najslabše.Zdaj, ko sem že lep cajt s fantom, do katerega mi je res fuuuuul mi je res super v zvezi.Nikoli en drugem ne težimo nit ne preverjamo en drugega.Pač si dopuščava svobodo, kar okrepi najino zvezo.Spomnte se kak bi blo vam, če bi vam nekdo za vsak korak težil.Pa če se tud z babami družijo še ne pomeni da jih bodo nategnli.Teženje povzroča hud pritisk in ravno tisto stvar, zarad ketere mu najbolj težite bo ponavljal.Probajte malo umirit živce...
Sam da nisem preveč pametna, kot sem že povedala sem bla ista...mogoče enostavno zato, ker mi je "življenje"na ta način probalo pokazat, da nisem spravim moškim.Ko boste pa srečale gospoda praveg(al ga pa že imate) se bodo stvari urejale same po sebi.samo kompromise sklepat in si dopuščat svobodo pa bo lepo.vrjemte mi.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Sep. 2008 7:09

Mene je pa včer neki ful zmotl pr mojmu. On je pomivu posodo, men je blo pa dolgcajt in sm hotla mal po cosmotu pogledat. se usedem za komp in odprem explorer, k vidm, da ima kot stransko vrstico prižgano zgodovino. js stransko vedno avtomatsko zaprem in isto sm zdej nardila, k opazm, da stoji za mano. in takoj vprašanje, zakaj sm zaprla..men ni blo jasn in sm sam rekla, zato ker vedno in se obrne in gre vn. pol sm js vmes pogledala kar sm mela in se grem usest knemu na postlo in on skoz neki zaskrbleno k men gleda. Ok bi zastopla, da bi biu jezn, ker je mislu da ga preverjam..sam zakaj zaskrblen? mi je takoj alarm v glav, kaj je pa tazga v zgodovini, da ga je tok zaskrbel, če bi js vidla? pol k sm se js začela normalno pogovarjat naprej z nemu si je kr naenkrat oddahnu pa se začel neki smejat. kar mi je blo pol še bl čudn...res mi ni jasn zdele.
da dodam..midva sva mela gromn problemov zarad chatov in podobnih stvari in ve da če js enkrat porajtam, da je biu spet gor ga pustim v sekundi. prov skrbi me zdele :cry:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Sep. 2008 9:46

Oprosti, ma če sta mela že probleme zrd tega in ker je zdej naredu tako reakcijo bi lahko blo tud zdej kej podobnega in mogoče te upravičeno skrbi. Slika Kaj pa če bi se vi2 pogovorila in mu poveš, da je se špiklno njegovo obnašanje ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Sep. 2008 10:02

tut js mislm da bi se mogla.. če je kaj na tem, bo vrjetno isto nervozen ob tvojem vprašanju.. takrat mislim da veš odgovor.. poskus pač mal vprašat, da se ali pomiriš, al pa se pač znebiš človeka ki je odvisen od teh chatov..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 11. Sep. 2008 12:41

Roberta R. napisal/-a:tut js mislm da bi se mogla.. če je kaj na tem, bo vrjetno isto nervozen ob tvojem vprašanju.. takrat mislim da veš odgovor.. poskus pač mal vprašat, da se ali pomiriš, al pa se pač znebiš človeka ki je odvisen od teh chatov..

Glih tak.Če tipu več pomeni da se chata s folkom, ki ga nit ne pozna oziroma so mu bolj pomembni od tebe je najbolše da greš.Ok, saj je moj tud dost na msn-ju sam meni se sam s kolegi, ki jih pozna pa ni nikol dolgo gor.zmeni se kaj se ma za zment pa kidne.v bistvu sva mela mal problemček zarad tega na samem začetku.enkrat mi je šlo na živce...jaz zravn on pa si celo popoldne tipka.pa sva se zmenla...in zdaj je vse kul.Lej pogovori se z njim, povej mu, da ti to ni všeč in če je tipu kaj do tebe te bo razumel,če pa bo pihal pol pa tud veš kaj ti je za storit.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Sep. 2008 13:26

ma s timi chati je biu kr neki časa zdej mer, že več k let sam je pa tud res, da ga js nism nič preverjala, ker sm obljubla, da ne bom, on je pa obljubu, da ne gre nikol več gor. tko, da nevem, če bi mi sploh po resnic povedu, če bi ga vprašala, ker ve da bi me zgubu..prevert p ne morm, ker če bi kej bo bi zihr do zdej že vse zbrisu...ma kr neki vse skp
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Sep. 2008 13:27

Jst sem pa tvojo zgodbo (tanika) čisto drugače interpretirala, ker sem razbrala, kakor da njega skrbi, da ti svojo zgodovino pred njim zapiraš.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 11. Sep. 2008 13:27

kašn problem pa sta mela zrat chatou ?
Če smem prašat. . ? :oops:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 11. Sep. 2008 14:00

ma vse živo, pogovori o sexu, nabiranje prjateljic, pol menjenje po telefonu..take stvari...sam sva to razčistla. sj sm evo glih kar mesič dobila, ker ga je skrbel, če sm ga čekirala in sva razčistla vse..oba sva narobe reagirala. on je dobu filing da ga čekiram, k sm tko zaprla, pol je živčn ratu zarad tega, js sm pa zato k je biu živčn, dobila filing da neki skriva. ma cela zmešnjava :roll:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Sep. 2008 15:17

Oprosti, ampak se mi zdi, da je useeno preburno odreagiru s to žiučnostjo. :nixweiss: In kaj zdej si se pomirila sama pr sebi ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]