Prevarala sem fanta, zdaj sem zmedena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Brunette*87 napisal/-a:zmedena sem. popolnoma.
vseeno mi je ali bi kdo verjel ali ne bi, jaz vem da nisem seksala. hvala, Horus, za spodbudo.. če sva že začela lahko nadaljujeva, ane? poti nazaj več ni.
Poti nazaj res ne. Lahko pa preprečiš še večje zapletanje in hinavščino. Pustiš fanta in se še naprej zabavaš s sodelovcem.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- Brunette*87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2010
ja no ni tako enostavno. zaenkrat ne razmišljam da bi ga pustila, ker nimam želje po drugem, razn po tem sodelavceu, za katerga pa vem da ne bo trajalo večno ker ni tak tip. in potem bom ostala sama.
zaenkrat bom počakala da se s sodelavcem vidva, da se mal pomenva, pomojm da se ne bo zgodil nič.
pol bom pa vidla kaj bom sploh še čutila..
zaenkrat bom počakala da se s sodelavcem vidva, da se mal pomenva, pomojm da se ne bo zgodil nič.
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
ja, bi se počutla vredu, do takrat, ko bi izvedela. potem pa bi blo še slabše.
raje izvem resnico, kot pa da bi živela v neki iluziji, na koncu pa vse izvedela od nekoga tatretjega, ki se ga to sploh nebi nič brigalo.
če ti je boljše in si srečnejši, če veš samo lepe stvari, kul...
raje izvem resnico, kot pa da bi živela v neki iluziji, na koncu pa vse izvedela od nekoga tatretjega, ki se ga to sploh nebi nič brigalo.
če ti je boljše in si srečnejši, če veš samo lepe stvari, kul...
- MsN
Brunette*87 napisal/-a:ja no ni tako enostavno. zaenkrat ne razmišljam da bi ga pustila, ker nimam želje po drugem, razn po tem sodelavceu, za katerga pa vem da ne bo trajalo večno ker ni tak tip. in potem bom ostala sama.
S fantom boš ostala zaradi strahu pred spremembo (= samskost) in ne zaradi ljubezni.
Kaj bi naredila s fantom, če bi sodelavec želel zvezo s tabo?
- barbkaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
Brunette*87 napisal/-a:ja no ni tako enostavno. zaenkrat ne razmišljam da bi ga pustila, ker nimam želje po drugem, razn po tem sodelavceu, za katerga pa vem da ne bo trajalo večno ker ni tak tip. in potem bom ostala sama.
torej, boljše bit z nekom, do katerega ti ni tolk, kot pa da bi bla sama? malo spoštovanja do sebe in do njega punca.
sej niso ljudje igračka, ki jo maš tak dolgo, dokler si ne najdem boljše in potem spet naprej enako...
- Horus
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Brunette*87 torej je problem v tem, da se bojiš da boš na koncu sama.
Horus briga mene za družbo, veš kakšne stvari se dogajajo v družbi, ampak tko je. Sto ljudi sto čudi.
Jst bi se slabo počutila zarad fanta, ker pač je men osebno to ene izmed najgrših stvari, ki bi mu jo lahko nardila. Ker si ne zasluži tega. Ma jst bi se požrla.
Horus briga mene za družbo, veš kakšne stvari se dogajajo v družbi, ampak tko je. Sto ljudi sto čudi.
Jst bi se slabo počutila zarad fanta, ker pač je men osebno to ene izmed najgrših stvari, ki bi mu jo lahko nardila. Ker si ne zasluži tega. Ma jst bi se požrla.
- Horus
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- Brunette*87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2010
če bi sodelavec želel zvezo bi ga zavrnila. ker njega nikoli nočem za fanta. on me privlači samo fizično, čustev ni.
Horus: nihče ne bo izvedel ker nihče ne ve, razen naju! on ne bo povedal nikomur, tudi če bo, dvomim da ga bo kdo resno jemal, ker sem vedno vse prepričala da ni nič res. in če se bo še enkrat govorilo bom še enkrat vse prepričala v nasprotno. Ampak on ne bo povedal, njemu se ne morm zamerit, on se nikoli ne prepira, njega imajo vsi radi..
Horus: nihče ne bo izvedel ker nihče ne ve, razen naju! on ne bo povedal nikomur, tudi če bo, dvomim da ga bo kdo resno jemal, ker sem vedno vse prepričala da ni nič res. in če se bo še enkrat govorilo bom še enkrat vse prepričala v nasprotno. Ampak on ne bo povedal, njemu se ne morm zamerit, on se nikoli ne prepira, njega imajo vsi radi..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov